Sommer på torvet

God morgen, favorittleserne mine ♥

I går koste vi oss masse på Sommer På Torvet, til tross for overfylling av folk. Det virker nesten som at hele Norge har tatt turen til Kristiansand nå i sommer? Det kryr av folk over alt, og man kan nesten ikke bevege seg fritt. Men, jeg kan forstå at folk vil reise hit i ferien sin, denne fine plassen er jo sommer by nr.1! Til tross for store folkemengder, så klarte vi å shake og brake litt igår også. Etter torvet, hooket vi opp med flere og dro avgårde på byen en god gjeng.

Nina og Lina, to fantastisk flotte jenter.

Fin kveld med enda finere folk ♥

Nå må denne jenta komme seg avgårde på kontoret, etter noen fridager er det mye som må ordnes. Litt papirarbeid, drøssevis av ubesvarte mails, utsending av Get Sporty pakker til dere, et intervju og to møter må til før jeg kan ta helg! Så her er det bare å sette igang, jeg er litt sent ute da jeg sov helt til klokken 10.00 i dag. Lovt å dra seg litt på morgenkvisten i blant, ikke sant? Ha en herlig start på dagen, fine mennesker! Vi sees igjen om litt :-)

6 kommentarer

Victoria

26.07.2013 kl.11:41

Så du hadde skrevet at du skal til Croatia i september. Var der i fjor med ei venninne i september. Det er utrolig fint, så gled deg til det. Men det begynner å bli litt kjølig da. Dagene er litt varme, men på kvelden er det ganske kjølig. Det er ganske lite folk der da og egentlig. Partylivet i september ikke til å skryte av heller(ikke ha for store forhåpninger til det), var ganske kjedelig da. Men det kan jo også hende dere er på en plass med mer liv i september enn der vi var:) Men jeg tror uansett at dere kommer til å få det super! Gleder meg til å lese om turen deres :)

Kristina Andersen

26.07.2013 kl.13:56

Så gøy å høre! Gleder meg masse :D

Hanne

26.07.2013 kl.14:58

Så koselig :D God helg, fine du <3

Kristina Andersen

26.07.2013 kl.15:25

God helg, Hanne <3

helene

26.07.2013 kl.21:39

mens du satt innenfor gjerdene og koste deg stod jeg bak.. livet som mindreårig suger heftig! gikk tilfeldigvis forbi og måtte kikke innom, virka så utrolig gøy. og det kryr jo av folk, både i byen og på strendene rundt forbi :) det er deilig å se da, at kristiansand er en så fin by at folk besøker den. var på hamre igår og da hørte jeg alt fra fransk, albansk, svensk, dansk and u name it :D

27.07.2013 kl.08:46

ligner på Thor Hushovd i bakgrunnen på bildet nr 2 :) haha

Skriv en ny kommentar

hits