Bad hair days? Not anymore!

annonse

Siden Coverbrands nå har -20% på alle hårprodukter, tenkte jeg å dele mine favoritter med dere. Jeg har sprayet, vasket, testet og  jobbet meg gjennom av et mekka av produkter, og nå har jeg endelig klart å finne mine toppfavoritter til håret. Here we go girls, heretter er det ingenting som heter "bad hair day"!

Percy and Reed, shampoo & balsam

Shampoo og balsam som passer perfekt til farget hår! De inneholder bringebærolje, druekjerneolje og aloevera, som er gode hjelpere for fukt og pleie. Jeg har jo hairextension, så jeg er avhengig av å bruke produkter som styrker og pleier håret mitt veldig godt. Disse to herlighetene fra Percy and Reed gjør absolutt en god jobb på dette, så disse anbefales derfor fra meg.

♥ Tangle Teezer. Aqua splash, blue lagoon

En fantastisk børste som er utviklet for å brukes i vått hår. Tangle Teezer er flere ganger kåret til verdens beste børste, og jeg har både den vanlige varianten og denne jeg bruker fast. Jeg bruker den alltid mens jeg har balsam i, så grer jeg igjennom og gir hodebunnen en skikkelig massasje. Det er så deilig! Blue lagoon er laget slik at vannet renner igjennom, noe som er utrolig deilig. Et must have i dusjen!

♥ Flexible hold hairspray

Ikke bare er denne hårsprayen fantastisk god, men den må jo ha verdens kuleste design! Tøffeste hårsprayflaska i byen, hoho! Denne herligheten er fri for sulfater og parabener, og gir håret utrolig godt hold. The Balm har uten tvil blitt et av mine favorittmerker, de fører så utrolig mye bra!

♥ No Fuss Fabulousness Dry Shampoo

Mitt absolutte måha produkt, nemlig tørrshampoo! Noen ganger har man rett og slett ikke tid til hårvasken, så her er denne lille saken genial. Percy Reed sin tørrshampoo fjerner oerflødig olje og renser hodebunnen, slik at håret ditt ikke ser fett ut - men friskt og fint. Du sprayer helt enkelt i hodebunnen, og grer over etterpå. Vips, håret ditt er som nyvasket!

♥ Philip B, jet set precision control hairspray

Liten og lett hårspray som er perfekt til å ha med i veska! Denne tåler alt av klima og omstendigheter, noe som er et stort pluss i boka! Jeg er vel ikke den eneste som hater når vind og vær ødelegger frisyren min? Den luker også godt, så den er perfekt å spraye seg med hvis man skulle ønske å lukte litt ekstra godt i håret.

Håper dere likte tipsene mine! Tilbud på gode produkter er jo alltid en sikker vinner ;-)

7 kommentarer

Anette

17.07.2013 kl.20:59

Den hårsprayen må jeg nesten kjøpe kun pga designet! haha <3 London <3

Kristina Andersen

17.07.2013 kl.21:08

Haha, jeg vet! Den er så kul :D

Ina

17.07.2013 kl.21:54

Den tørrshampoen, er den slik at du blir gråaktig i håret når man har mørkt hår, slik som mange andre blir? :)

Jannike

17.07.2013 kl.23:50

Hei :) bare lurer ... Er dette reelt hva du mener eller er det reklame (sponset) ??

Linny in Australia

18.07.2013 kl.05:30

Supert med slike blogginnlegg! Sjølv brukar eg nesten aldri noko i håret... Eg er rett og slett heilt elendig når det gjeld hår og brukar minimalt med tid på det, tykkjer det er så tiltak. Haha!

Kristina Andersen

18.07.2013 kl.07:17

Alt jeg skriver om er hva jeg mener, og produkter jeg selv bruker daglig.

Kristina Andersen

18.07.2013 kl.07:17

Nei, jeg syns ikke man blir det med denne selv om man er brunette :)

Skriv en ny kommentar

hits