Drømmekroppen 2013

annonse

God kveld, sportyspices ♥ Tenkte bare jeg skulle gi dere spreke jenter (og gutter..) en liten oppdatering på Drømmekroppen, samt å minne dere på at dere fortsatt står fritt til å melde dere på konkurransen. Jeg syns selv konkurransen er utrolig kul, og håper så mange som mulig av mine spreke lesere hiver seg med.

Hva er drømmekroppen for deg? For meg kommer den i mange former og varianter, menneskekroppen er en fascinerende og spennende sak. En sterk, velbygd og trent kropp med en god holdning, som jeg kan leve godt i resten av livet – er det som går under drømmekroppen for meg. Kroppen vår er noe man lever med hele livet, så det er viktig å passe på den. Det å bygge opp en sterk kropp har så ubeskrivelig mange fordeler, ikke bare når det kommer til trening men også til hverdags. Jeg liker å kunne løfte tunge ting selv, og ikke nødvendigvis trenge hjelp fra det motsatte kjønn for å klare det. Dere forstår tegninga? Jeg elsker å være sterk, og har planer om å bli enda sterkere. I mine øyne kan man aldri bli sterk nok!

Har du en sterk kropp du er stolt av? Vær så tøff at du melder deg på du også! Premien er ikke bare den flotte tittelen, men også 15 000 kroner og 6000 kroner i sports-ernæring. Det er jo helt fantastisk! :-)

7 kommentarer

helene

15.07.2013 kl.21:03

jeg synes du har drømmekroppen, jeg :) du har en markert og dritfin kropp med helt syke former - DA snakker vi drømmekroppen gitt :)

Kristina Andersen

16.07.2013 kl.08:14

Søt du er Helene! Gøy at du er tilbake fra tur, håper du har kost deg :D

16.07.2013 kl.08:24

Hva tenker du om at det er så få som kommenterer om dagen? Håper det tar seg opp, liker bloggen din og håper du har like mange lesere som før selv om kommentarene uteblir. :)

Kristina Andersen

16.07.2013 kl.09:55

Jeg har flere lesere enn noensinne jeg, bloggen har bare vokst de siste månedene :D Forstår at jeg ikke får like mange kommentarer, da det er sommer og folk sannsynligvis har annet å bruke tid til enn å skrive til meg.

Toyni (:

16.07.2013 kl.13:13

Du har en drømmekropp i alle fall! :) Driver selv å bygger min egen drømmekropp om dagen - og jeg må si jeg blir super motivert når jeg knuser blære guttene med bitte små shortser, med over 80 kg i benpress. hehe.

Happy tirsdag skjønne du ! :D

Natalie

17.07.2013 kl.05:05

Hei :) jeg lurer på når du får flere "train like a beast look like a beauty" singletter ? Den er så fiin!

Kristina

19.07.2013 kl.16:21

Jeg skjønner ikke hvorfor vi må drive å sette fingern på hva som er drømmekropp og hva som er ikke. La folk være som de vil og utstråle hvordan de vil, det er en jævla kropp det er snakk om, folk omtaler dette kroppsidealet som om det er det viktigste i verden. Bare ha det bra, kroppen er ikke så sykt viktig som ca alle skal ha det til. Det er bra å trene og være i god form men det er jo ikke i nærheten av det alle snakker om. Er ikke meningen å virke sur og bitchy, elsker bloggen din Kristina, og du er virkelig annerledes enn alle andre, men måtte bare få frem det her.. Du kan godt slette kommentaren hvis du vil :) Fortsett å blogge, stå på! Du stråler(!) :-D

Skriv en ny kommentar

hits