Vimser på tur

Jeg ler meg ihjel! Dere skulle sett i går, jeg inviterte Hilde med på en liten roadtrip til IKEA for å bytte et speil jeg ikke skulle ha likevel. Jeg er så heldig å har fått låne en liten Smart bil denne måneden, men jeg glemmer ofte hvor liten den faktisk er...

Hvordan er det muulig?! Tipper naboene fikk seg en god latter der vi desperat prøvde å få inn et speil som egentlig er lengre enn selve bilen. Haha, jeg dør! Det ble naturligvis ikke noen tur til IKEA, så da var det bare å løfte speilet helt opp igjen til leiligheten og finne på andre planer. Vi rigget derfor med oss kveldsmat, og satt oss ned til båthavna hvor vi spiste og slappet av til solen gikk ned. Vi var rett i nærheten av Odderøya, hvor Morten Abel holdt konsert - så vi koste oss maks med den fine stemmen hans i bakgrunnen.

Michael Kors: veske, Havaianas: sko

GinaTricot: skjørt&skjorte, Marc Jacobs: solbriller

Er det ikke nydelig nede ved båthavna? Syns det er så idyllisk og fint der nede!

14 kommentarer

12.07.2013 kl.09:25

ser jo bare helt fantastiskt ut, men må si at det er enda mer nydelig når du er der , du har en fantastisk utstråling :) ha en god helg :))

Karin

12.07.2013 kl.10:03

Hei Kristina...for en liten snerten bil du låner. Ja dette har vel mange opplevd.Du er kanskje dårlig på å beregne avstand å sånn du også. Jeg tror også at jeg kan få med meg ting..som i hodet mitt er mindre enn de egentlig er..Synd det ikke gikk da.. Syns du har så mange fine og greie venninner.Så utrolig fint det må være å alltid ha noen som er der. Du er heldig! Utrolig nydelig på båthavna...Jeg elsker båthavner på sommern når det er fint vær.Det er utrolig pent der da.. Har du noen gang fått noen pris eller noe lignende for hvordan du kler deg? Har Jan Thomas kastet seg over deg noen gang? Syns du har en så fin stil. Du fortjener ros for hvordan du kler deg syns jeg.Ønsker deg en flott helg.Klem fra Karin

12.07.2013 kl.10:43

Ser veldig idyllisk ut :) Men det ser jo enda mer idyllisk og fint ut der når en så fantsastisk flott, nydelig sjamerende dame som du er der !! du har en fantastisk utstråling og et nydelig smil.. ønsker deg en riktig god helg :) du er bare så fantastisk flott, søt , sjamerende rett og slett bare helt fantastisk flott :)

Kristina Andersen

12.07.2013 kl.10:44

Ikke alltid like lett å beregne, hihi! Ja, jeg er utrolig heldig som har så gode venninner rundt meg hele tiden, venner og familie betyr jo bare alt :) Så skjønn du er Karin, tusen takk! Har ikke sett noe til Jan Thomas enda, haha.. Stor klem til deg fina, og god helg <3

Kristina Andersen

12.07.2013 kl.10:44

Tuusen takk!

Kristina Andersen

12.07.2013 kl.10:52

Å :O Så snille dere er i dag, da :)

12.07.2013 kl.11:09

bare hyggelig du :)
planer har du for helgen da ?
Og igjen du er bare fantastisk nydelig, øynene dine og smilet ditt kan man jo bare drømme seg vekk i :)

kos deg i helgen !!

Hanne

12.07.2013 kl.12:40

Så sommerslig og fin du er :)

12.07.2013 kl.12:54

hehe tenker det er en del som har fått seg en god latter når de har sett på dere med tanke på speilet :P

Må jo bare få sagt at du har en kjempe bra blogg:)

må også si meg enig med det de andre sier her med tanke på hvor flott du er:)
du er utrolig vakker.

noe kjekt du skal til med i helgen ?

Hilsen fra bergen .

Maja

12.07.2013 kl.15:04

Hei Kristina
Du ser fortsatt fin og flott ut, men stemmer det at du har lagt en god del på deg det siste året? Sikkert en del muskler, men lurte bare på om det er noe du har gått inn for (for å bygge muskler) eller om det har kommet naturlig siden du selv har understreket at du har sklidd ut med kosten og treningen? jeg er selv sånn som deg. Mye muskler året rundt, men dersom jeg ikke passer på hva jeg spiser og gir 100 % på trening så legger fettet seg utenpå musklene, og da ser jeg len del rundere ut:)

Linda

12.07.2013 kl.20:19

Jeg synes absolutt ikke du ser rundere ut, og det ser heller ikke ut som om du har lagt på deg fett utenpå musklene (!?). Selv om man sklir litt ut med kosthold i et par uker så legger man ikke på seg syv kg heller. Musklene blir kanskje ikke så synlige, men man ser ikke rundere ut heller. Stusselig kommentar .

Synes du ser flott ut jeg Kristina, bra forbilde for både trening og kos ! Og det er derfor jeg liker bloggen din så godt, nemlig fordi du ikke er NAZI på kosthold og treningregi 24 timer i døgnet, men også koser deg som 90% av befolkningen anser som normalt.
Ha en fin kveld!

Kristina Andersen

12.07.2013 kl.20:48

Tusen takk Linda, så koselig! God helg <3

Emma

12.07.2013 kl.23:27

Hvorfor skal du bytte speilet?? :/ Er det det som henger over sofaen du ikke skulle ha likevel?

Julie Y

13.07.2013 kl.23:23

Fantastisk nydelig :-) Sørlandet er så flott!

Skriv en ny kommentar

hits