Mine selvbruningsfavoritter

annonse

Jeg har fått flere spørsmål om selvbruning den siste tiden, så jeg tenkte det var på tide med et lite innlegg om dette. Det er fortsatt SunSpa som gjelder her i gården! Jeg har tre store favoritter, og de kan du lese om under.

Sunspa Body Fitness

Er du som meg og er glad i trening, er denne selvbruningen som en drøm for deg. Den er nemlig 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr at du kan svette og være aktiv uten at den sverter av deg eller på treningstøyet. Body Fitness er en spray som skal virke i 6-8 timer før det overflødige dusjes av, så denne er super å spraye seg med før du legger deg for kvelden. Så våkner du opp brun og fresh dagen etterpå!

Sunspa Tan-in-a-can Chocolate

Dette er min absolutte favoritt, jeg ELSKER Chocolate sprayen! Den gir en utrolig fin og dyp brunfarge, og passer perfekt til de som ønsker å se sydenbrun ut. Denne sprayes også på om kvelden før jeg legger meg, før jeg skyller den av neste morgen. Resulatet blir helt nydelig og fritt for flekker! Fargen varer i 3 - 5 dager, før den forsvinner gradvis.

Sunspa 3 Day Lotion

3 day lotion er en body lotion som gir deg en fin og dyp brunfarge. Den inneholder masse Aloe Vera og E-vitamin, som gir fuktighet og en gyllenbrun farge som sitter godt på kroppen. Denne kan anvendes både på kropp og i ansikt! Et kjempegodt alternativ til dere som ikke vil bruke spray, denne er kjempegod.

Nyttig informasjon om Sunspa sine produkter:

♥ Fin farge etter 6-8 timer. Anbefaler å gjøre dette om kvelden før du legger deg, sov da gjerne på et håndkle

♥ Inneholder ikke parabener

♥ Inneholder vitamin E som er godt for huden og som har en anti age-effekt

♥ Inneholder aloe vera som gjør huden myk

♥ Ingen eller svært lite lukt i etterkant

♥ Ikke testet på dyr

Nå får dere lesere -10% på alt fra Sunspa hos Coverbrands, ved å bruke rabattkoden " SUN ". Koden gjelder ut 6.juli, og dere har som vanlig alltid fri frakt i nettbutikken! Man trenger ikke solarium for å være sommerbrun når man har Sunspa! :-)

12 kommentarer

Henriette

01.07.2013 kl.17:12

Hei Kristina.
Jeg har lest bloggen din et par år nå og du sprer alltid mye glede og inspirasjon. Jeg er veldig glad på dine vegne for alt du har oppnådd gjennom bloggen og annet hardt arbeid. Jeg må dessverre også si at etter at du for en liten tid tilbake bestemte deg for å være mindre personlig på bloggen (noe som er helt forståelig) har det ikke vært like gøy å lese innleggene dine lenger. Jeg synes det er alt for mye reklame- og annonseinnlegg, og det har blitt så veldig, veldig tydelig.

01.07.2013 kl.17:24

Elsker selv disse produkter.. Jeg bruker lotion på kroppen og chocolate i ansikt..:-)

01.07.2013 kl.18:10

Hei! Bare lurer på hvor mange behandlinger man får av en flaske/spray ? lyst til å teste dette ut, men syns det blir litt dyrt om en boks kun holder til en behandling.

trine

01.07.2013 kl.18:31

HERREGUD så pinlig det er å se at du hermer etter alle andre hele tiden. trist å se blåkopieringa av alt fotballfrue foretar seg...

Kristina Andersen

01.07.2013 kl.18:41

Sunspa har jeg likt i alle år.. Det er vel bare en god ting at begge liker merket, det viser jo bare hvor bra det er :) SMIL til deg, sinnataggen ;p

Kristina Andersen

01.07.2013 kl.18:41

Jeg bruker bare i ansiktet, bortsett fra når jeg skal ut. Mine flasker varer i over en måned :)

Emilie

01.07.2013 kl.21:40

Ååh, prøver å bestille hjem alle tre, men rabattkoden er ikke gyldig står det? er det flere som har problemer med det?

02.07.2013 kl.09:02

Hei Kristina

Jeg kan kun si det samme – disse produkter er absolutt de beste på markedet.. Jeg testet X-tan, men de stinker og jeg ble alt for brun. St. tropez fikk jeg uren hud av... SunSpa har jeg nå brukt i et år - Jeg bruker fitness på kroppen og chocolate i ansiktet.. Når jeg skal noe ekstra som på fest sprayer jeg meg bare flere ganger da får jeg litt mer farge… :-)

Tenkte jeg skal prøve den nye Mousse - så det var favoritten til Tone Damli sin stylist – hedda skoug!:-)

Takk for rabattkoden..

Klem Lisa

02.07.2013 kl.12:10

Hei søta :-)
Jeg bruker også sunspa, og jeg har vippeextensions. Jeg bare lurte på om du sprayer deg med den i ansiktet når du har vipper? blir ikke vippene ødelagt da? Har ikke turt å prøve!
Mvh Susanne :-)

Kristina Andersen

02.07.2013 kl.17:15

Mine vipper holder seg like fint fordiom de, altså :)

Maria

02.07.2013 kl.21:56

Bruker du chocolate i fjeset også?

Lina k

05.07.2013 kl.06:55

Jeg fikk heller ikke til at rabattkoden virket!:S

Skriv en ny kommentar

hits