Drømmekroppen

I samarbeid med Proteinfabrikken

Hva er drømmekroppen for deg? For meg kommer den i mange former og varianter, menneskekroppen er en fascinerende og spennende sak. En sterk, velbygd og trent kropp med en god holdning, som jeg kan leve godt i resten av livet - er det som går under drømmekroppen for meg. Kroppen vår er noe man lever med hele livet, så det er viktig å passe på den. Det å bygge opp en sterk kropp har så ubeskrivelig mange fordeler, ikke bare når det kommer til trening men også til hverdags. Jeg liker å kunne løfte tunge ting selv, og ikke nødvendigvis trenge hjelp fra det motsatte kjønn for å klare det. Dere forstår tegninga? Jeg elsker å være sterk, og har planer om å bli enda sterkere. I mine øyne kan man aldri bli sterk nok!

Her har jeg samlet en kollasj av flotte jenter jeg syns inspirerer og motiverer, hvor hver av dem har drømmekroppen på sin egen spesielle måte. Sterke og flotte jenter, her snakker vi POWERGIRLS!

Nå har Proteinfabrikken satt igang en dødskul konkurranse, hvor de skal kåre nettopp Drømmekroppen. Og jeg syns dette er så sinnsykt gøy! Mener du at du har drømmekroppen, eller kjenner du noen som fortjener tittelen? Drit i janteloven og være så tøff at du melder deg på konkurransen HER! Det blir kåret to vinnere, en gutt og en jente. Og hver vinner stikker av med hele 15 000 kroner + sportsernering til en verdi av 6000 kroner. Hvor rått er ikke dette? Jeg hopper i taket, og gleder meg en haug til å se hvem som vinner.

Om du er så kul at du melder deg på, gi meg link til ditt konkurransebidrag så sjekker jeg det ut!

9 kommentarer

27.06.2013 kl.16:33

Jeg synes du har drømmekroppen, jeg! Slank, muskuløs og flott :)

Kristina Andersen

27.06.2013 kl.17:25

Så koselig sagt av deg.. Tusen takk :)

silvia

27.06.2013 kl.18:34

lipglossen som du bruker fra victoria secret hvilken farge,evt nr er det.den er bare nydelig

27.06.2013 kl.18:37

Hei.lipglossen du bruker fra victoria secret,hvilken farge evt. nr er det.Den virker bare helt nydelig.

Kristina Andersen

27.06.2013 kl.19:25

Usikker dessverre.. Skal se :)

Anette

27.06.2013 kl.19:43

Mitt bilde ligge under Anette :-)

A

28.06.2013 kl.02:02

Det er jo.. Kroppspress?

28.06.2013 kl.11:28

Altså. Jeg vet det ikke er du som har laget denne konkurransen. Og det er jeg glad for. Dette må være det mest idiotiske jeg har kommet over på nettet det siste året. Kåring av drømmekroppen??? Jeg skal vedde på at det kommer IKKE til å bli noen med "litt ekstra" eller noen som er litt spinkel som kommer til å vinne. Den som vinner kommer til å være så til de grader "perfekt" at det er til å bli kvalm av. Det er som "A" sier, dette er kroppspress. Så til de grader... Er det virkelig blitt slik i år 2013 at vi trenger en konkurranse for å se hva som er drømmekroppen og ikke? Det er faen meg det indre som teller. Nå er jeg så PISS lei av det kroppshysteriet som har pågått det siste året. ER det muuulig?? Kan vi ikke bare slutte å snakke om kroppen, og heller tenke på andre ting her i verden. Og ihvertfall ikke komme med sånne idiotiske konkurranser der man skal kåre hvem som har "best kropp". MEG I RÆVVA!

01.07.2013 kl.20:45

Amen!

Skriv en ny kommentar

hits