Friske jordbær med råkrem

Åh, denne oppskriften bare må jeg dele med dere! Lagte den tidligere i dag, og den er helt fantastisk god. Friske jordbær med den beste kremen til. En skikkelig fest i munnen!

Til to store/fire små porsjoner trenger du: jordbær, tre egg, 0,5 dl sukker, en ts vaniljesukker & en hel kremfløte.

1. Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig og hvitt.

2. Rør i den lettvispede kremen.

Enklere og bedre blir det ikke. Dette er noe av det beste jeg har smakt, så lov meg at dere prøver det! Perfekt helgekos nå som det er sommer ♥

29 kommentarer

trine

23.06.2013 kl.18:33

Går det ann å bruke sukrin? :)

23.06.2013 kl.18:41

Hei! Jeg syntes du er superflink når det gjelder trening osv, men er du ikke litt slapp på kostholdet ditt? :) syntes du skeier ut hver dag jeg! Ikke at det gjør noe selvfølgelig, ikke i det hele tatt, mer bare det at jeg vet at du trener mye og er opptatt av kosthold :D

Thea

23.06.2013 kl.19:32

Åå det så helt himmelsk ut!! Jordbær er det beste på sommeren. Men hvor skal fløten? :)

Erica

23.06.2013 kl.19:44

Mmm... Ser herlig ut! Gleder meg til å prøve dette en dag i nærmeste fremtid :D

therese kristina

23.06.2013 kl.20:03

Namnamnam :)

Anette

23.06.2013 kl.20:17

åh nam! dette må prøves :D

P

23.06.2013 kl.21:12

Åååå smak av sommer! Så veldig godt ut,Kristina! :)
Må prøve den så fort jeg blir frisk! Har fått omgangssyke. Noe av det værste! Så både trening,kosthold og sosialt liv må vente en stund:(

23.06.2013 kl.21:38

Har du prøvd å bruke sukrin, eller annen søtning istedenfor sukker?

Ha en fin kveld!

Monika

23.06.2013 kl.22:06

Hæ..? Vispe det sammen, og så røre inn fløten eller...? Eller skal man vispe fløten til krem også og så røre sammen?

Kamilla Haaland

23.06.2013 kl.22:27

Så utrolig godt ut!! :)

23.06.2013 kl.23:37

skulle man vispe kremen før man helte den i blandingen? :) så kjempegodt ut!

helene

24.06.2013 kl.00:53

ååh, nam! jordbær er livet mitt<3 inviter meg på dessert og lag dette her da. neida, haha! skal lage dette en dag uten tvil :D sommerdessert

24.06.2013 kl.01:46

Hvorfor overser du så mange spørsmål i fra leserne dine?

Kristina Andersen

24.06.2013 kl.07:24

Overser? Hva er det du vil ha svar på, som du føler du ikke har fått? :)

Kristina Andersen

24.06.2013 kl.07:24

Ja, det gjorde vi :)

Kristina Andersen

24.06.2013 kl.07:24

Vispe fløten til krem og så røre sammen.

Kristina Andersen

24.06.2013 kl.07:25

Første gang jeg lagte det, så nei. Next time, det er sikkert godt med sukrin også :)

Kristina Andersen

24.06.2013 kl.07:25

Pisk fløten til krem og bland i det andre :)

Kristina Andersen

24.06.2013 kl.07:26

Jo, jeg har nok blitt litt slapp på kostholdet. Nå som det er sommer og sol blir det fort litt utskeielser her i gården :)

Mari

24.06.2013 kl.10:40

Jeg må bare si hvor tragisk jeg synes det er at noen MÅ kommentere når du legger ut oppskrift på noe som inneholder noe usundt. Jeg tenkte med meg selv, nå er det garantert noen som har kommentert at dette ikke er sunt og bla bla bla.. Så lenge man trener SÅ mye som du gjør og ellers har et generelt godt og sunt kosthold, gjør det ingen ting med små utskeielser noen ganger i uken! Man lever jo bare engang, hadde blitt et trist liv med knekkebrød og vann synes nå jeg!

Dette så nyydelig ut og skal prøves asap! ;-)

Marie

24.06.2013 kl.11:27

For en unødvendig kommentar! Må være akkurat som å ha tusen mammaen ekstra som hele tiden skal kommentere og passe på hva du gjør til en hver tid!
Nyt sommeren flinke Kristina!! Herremin, skulle bare mangle om du kan ta noen vinglass ekstra nå som det er sommer.

Jeg heier på deg:)

Charlotte

24.06.2013 kl.13:23

Du skriver eggeplommer, mener du kun eggeplommene eller hele egget? :)

Irene

24.06.2013 kl.13:45

Hurra for en oppskrift uten sukrin (klarer ikke venne meg til smaken :/ )! Hvor lenge holder kremen seg (tenker på eggene, feks eggedosis må jo brukes rimelig nylaget)??

24.06.2013 kl.18:17

Et lite tips er å ha melis istedenfor sukker i kremen som skal vispes :) da holder den seg lenger!

24.06.2013 kl.19:55

Vel, du har slettet et helt innlegg hvor jeg gav en kommentar.... Ser ikke noe svar der!

24.06.2013 kl.20:20

Helt enig med Mari! Kristina er så flink til alt annet ellers, og da kan hun unne seg noe ekstra godt hvis hun har lyst på EKTE sukker.

13.07.2013 kl.18:09

Hvordan får du kremen så fast? Jeg prøve selv, den ble mer som saus....:/

Ingrid

13.08.2013 kl.18:52

Mener du bare eggeplommene, som en eggedosis? Eller mener du hele egg? Ser deilig ut!:)

Skriv en ny kommentar

hits