Et forvrengt syn på bloggere

Bloggere. Hva tenker du når du hører ordet? La meg tippe.... Restylane, silikonpupper, sminke, milevis med extensions og jenter som lever et liv i sus og dus. Vel, jeg kan godt forstå det. Når media først skal skrive om Norges bloggjenter, har de en tendens til å skrive om de minst seriøse av oss også. Hvorfor? Fordi det selger, dessverre. Duckface og silikonpupper på to kilo vekker åpenbart mer interesse enn jenter som jobber hardt og faktisk har gjort en business ut av å skrive på nett.

Jeg jobber minst åtte timer med firmaet mitt hver eneste dag, og i tillegg driver jeg min egen nettbutikk og har mitt eget sportsmerke. Jeg har jobbet meg halvt ihjel for å komme hit jeg er den dag i dag! For meg har det aldri vært et spørsmål om hvordan jeg vil jobbe for å oppnå suksess. Det å leke dum, stappe pupper og lepper fulle med silikon, for så å vise dette frem i et manneblad har aldri vært et alternativ for meg. Jeg har kjørt en ren linje hele veien, og oppnådd det jeg har med å være meg selv. 100% hele veien, og det er jeg vanvittig glad for. Jeg var 17 år når jeg begynte å skrive på denne bloggen, og da var det bare moro. Men gud, ting har virkelig forandret seg i blogg-verden siden den gang....

Den siste tiden har jeg sett meg utrolig lei på hvordan bloggere blir sett på, rett og slett fordi enkelte sverter hele ryktet til oss som faktisk står på og oppfører oss normalt. Jeg er flau når jeg tenker på hvordan enkelte oppfører seg, og blir oppgitt over hvordan dette gjør at resten av oss blir sett på. Alle av oss er ikke slik, noen bruker faktisk hodet til annet enn neste gang vi skal shoppe eller neste gang vi skal fikse noe på utseendet. Vi er ikke alle barbiegirls in a barbieworld! I fjor dro jeg ned til Afrika, og finansierte skolegang for hundrevis av Afrikanske jenter. To måneder etterpå, holdt jeg julefest for rusmisbrukere på Frelsesarmeen. Jeg åpnet også to AS i året 2012, hvor jeg er daglig leder i begge selskapene. Men blir ting som dette satt lys på, når noen av oss bloggere gjør noe positivt? Nei. Det som blir skrevet om er det stikk motsatte, og det gjør meg oppgitt.

Vi lever i et fritt land, der alle skal få lovt å ta sine egne valg. Jeg skriver ikke dette for å sverte andre, men heller for å sette lys på at alle bloggere er ikke hjernedøde barbier. Jeg er 22 år gammel og har oppnådd mer enn jeg noen gang kunne drømt om. Jeg elsker å bruke bloggen min til å gjøre en forskjell, og være et sunt forbilde for de som leser her inne. Og det er ikke bare jeg som er sånn, Norge har utrolig mange flotte bloggjenter som er både smarte og dyktige. Det er bare så synd at det ikke er de som blir satt lys på, men heller de som gjør det stikk motsatte. Jeg syns det er trist at yrket vårt skal ha et så forvrengt syn, at man nesten ikke tørr å si at man blogger lengre. Den siste tiden har jeg tenkt mye på å finne meg en ny jobb, fordi jeg er lei av å bli dømt av andre mennesker. Jeg er lei av å bli sett på som en jente som tjener fett på å sitte på rompa, og som en tulling som fyker rundt uten mål og mening her i livet. Dette har gått så inn på meg den siste tiden, at jeg rett og slett måtte ta meg en pause og en pust i bakken.

Blogger eller ikke blogger, folk får gjøre som de vil. Jeg skulle bare virkelig ønske at de positive sidene med denne jobben og oss som faktisk bruker makten vår til viktige ting kunne blitt brukt som eksempler i blant når blogging blir omtalt. Fordi denne jobben handler om alt annet enn fiksing på utseendet og en hverdag i en perfekt verden, både for meg og mange andre i toppeliten. Vi er vanlige mennesker, som deler hverdagen vår og jobber hardt på lik linje med alle andre. Det er bare så synd at det ikke blir sett! Mennesker må tro hva de vil og dømme oss så mye de vil. Men en ting skal være sagt, og det er at suksess kommer ikke gratis. Blogger eller ei. Vi er ikke alle barbiejenter i en barbieverden. Tvert i mot.

131 kommentarer

13.06.2013 kl.18:18

bra sagt!

Cecilie

13.06.2013 kl.18:26

Du er best <3

http://stina.blogg.no/

13.06.2013 kl.18:28

Wow. Kunne faktisk ikke vært mer enig med deg. Er drittlei av at media fremstiller oss bloggere på helt feil måte. Det er så mange suppehuer som driter seg ut på sin egen blogg, og det er de man altfor fort tenker på som bloggere. Hvis mennesker hadde visst hvor mye jobb som lå bak en blogg hadde de blitt sjokkert.

Bra skrevet Kristina! Stå på :-)

anonym

13.06.2013 kl.18:29

Bra innlegg fra deg,godt du tar dette opp.Synes du har brukt bloggen din til mye bra.Lykke til videre.

Ida

13.06.2013 kl.18:29

Kjempebra innlegg, Kristina! :)

helene

13.06.2013 kl.18:32

Når jeg hører ordet bloggere så tenker jeg faktisk på deg :) Ei nydelig og kjempejordnær jente som har beinene plantet nede på jorden og vet hva hun vil! Synes det er så mye gøyere å følge deg på bloggfronten enn de rosabloggerene som ikke har noe amisjoner om hva de vil i livet. De blogger kun om pupper, sminke, hår osv. De bloggene leser jeg ikke, for de er ikke intressange i det hele tatt :) Når jeg følger deg så får jeg faktisk noe ut av det, og du oppmuntrer meg stadig vekk og får meg til å åpne øynene for ting jeg ikke visste om. Som da du f.eks var nede i afrika, det rørte meg så utrolig mye og jeg har virkelig fått åpnet øynene for hvor ille det faktisk er der nede.. Du er en helt fantastisk person, og du er den bloggeren som fortjener mest oppmerksomhet og lesere - ikke de rosabloggerene som blogger om puppene dems!!

13.06.2013 kl.18:39

Når jeg tenker på bloggere, tenker jeg trening, sunt kosthold og fine dyre klær ! Skulle ønske du
Så på det på samme måte :) btw kroppspresset som alle snakker om synes jeg er bra, jeg får
Motivasjon og selv har jeg klart å oppnå resultater som jeg elsker ! For første gang på flere år er jeg ikke redd for å
Vise meg i bikini i år :) presset er der, men det er ikke farlig for noen. Stå på kristina ! Håper jeg oppnår noe som deg i fremtiden min :)

13.06.2013 kl.18:40

Så sant så sant! Veldig bra skreve av dæ! :) Elske bloggen din og at du e 100% naturlig! Du e ei jenta med sterke meninger, og som vil alle de beste! Stå på Kristina <3 Klem

Madeleine Norrman

13.06.2013 kl.18:40

Åååå, Kristina, du er så fantastisk du! Du vokser virkelig bare mer og mer på meg nå og jeg har blitt en Kristina-fan til tuuusen! Jeg skjønner godt frusterasjonen din og ville bare si at jeg ser IKKE sånn på deg :) Du er tvert i mot et stort forbilde for meg og ei jente med bein i nesa som står på for å oppnå hva hun vil, uten å flashe pupper og duckface-lepper for å få penger til mer shopping og champagne :) You rock girl! Ingen jantelov her i gården nei, du fortjener all heder og ære, så mye som du har stått på :)

Anonym

13.06.2013 kl.18:49

DETTE er grunnen til at jeg elsker akkurat DIN blogg og DEG!:-) Stå på du skjønne, fine! Du er utrolig flink.

13.06.2013 kl.18:52

Utrolig bra innlegg :) Endelig! :) Er helt enig med det du skriver, rosabloggere blir satt i et dårlig lys. Vet ikke hvor mange ganger jeg hører folk som baksnakker dere fordi dere tjener masse penger på å sitte på ræva og flashe nye silikon pupper og duckface lepper. Pga de som kommer i media er de som tar silikon og restyelane og er på forsiden av manneblader. Synes det er utrolig synd på deg og de andre seriøse bloggerne dette går utover. Dere utnytter ikke suksessen deres på en ufornuftig måte og det står det i respekt av! Du er ihvertfall en veldig fornuftig jente :) Stå på!

Camilla

13.06.2013 kl.18:56

Kjempebra skrevet! Er så enig med deg, mange bloggere har faktisk noe å komme med og det er synd at noen enkelte bloggere "ødelegger" for de andre. Du er en av de bloggerne som fortjener å være der du er og ha det bra, du er et kjempebra forbilde for mange, så jeg håper at du fortsetter å blogge!

13.06.2013 kl.18:59

Du er vel en av få bloggere som virkelig er ett bra forbildet for unge jenter ! :)

Hanne

13.06.2013 kl.19:04

Amen!! Er så einig med deg og det du skriver :) Til tider syns eg det er flaut å vere bloggar, nettopp fordi alle forbinder bloggarar med akkurat det synet som du har skreve om her. Blir så oppgitt at eg vil grine! Håper virkelig at dette innlegget når langt fram og at andre begynner å få augene opp. Stor klem til deg :) Du er flink <3

Solveig

13.06.2013 kl.19:04

Dessverre er det slik at det er de som ofte kanskje ikke fortjener det mest blir satt mest søkelys på. Men sånn hvordan man ser på en blogger er nok også litt forskjellig etter hva slags blogger man leser også. I mine øyne er bloggere seriøse, nettopp fordi bloggene jeg leser er nest interiørblogger skrevet av voksne kvinner, siden det er noe jeg interesserer meg for. Men som du sier, slike forsvinner fort i rampelyset av fjortisbloggerne, da det er disse som er "størst" og de som regjerer blogg.no hvertfall.

Daglig leser

13.06.2013 kl.19:08

Sykt bra skrevet Kristina!! Du er virkelig et forbilde for mange, stå på og aldri slutt å blogg!!!!!:-D
Det er så sykt bra alt det du gjør, det at du dro ned til Afrika og at du er fadder! Du skulle bare visst hva du betyr for andre og hvilken forskjell du gjør. Elsker bloggen din og elsker å høre om resultatene dine på trening. Stå på!!!

13.06.2013 kl.19:09

Sa hun med fake øyevipper, bleika tenner og hairextensions. Jeg sier ikke at du ikke jobber hardt, for DET gjør du! Men du er også veeeeldig opptatt av utseende. Bra du ikke har gått lenger. For det trenger du ikke :D
Gleder meg til å se ny leilighet foresten :)

13.06.2013 kl.19:16

Jeg skjønner at du er oppgitt på stigmatiseringen av bloggere, men jeg ville nok selv valgt å pakke dette inn på en penere måte. Det er veldig uheldig å sette likhetstegn mellom silikon og dum barbie. Du har all grunn til å være stolt av det du har jobbet hardt for og oppnådd, og du viser dette på din måte. Andre velger kanskje et "manneblad" eller andre forum for å vise noe de er stolt av og det er et personlig valg. Du står selvfølgelig fritt til å ha en mening om silikon, trutmunn og bildeserier, men om du skjærer alle "silikon barbie bloggere" over en kam her så er du vel ikke noe dårligere til sette mennesker i bås selv?
Bare noe å tenke på.
Du tråkket i hvert fall greit på mine tær. Jeg har silikon, ser ikke på meg selv som en barbie, jobber beinhardt for å ha en sterk og sunn kropp, som løfter mer, løper lengre, ler oftere og har det godt. Om muligheten en dag skulle komme for å vise frem en kropp jeg er stolt av så hvorfor ikke?
Med vennlig hilsen
PT & Salgskoordinator "Barbie"

13.06.2013 kl.19:19

Veldig bra skrevet Kristina! Jeg er veldig enig med deg at jeg synes det er de "dumme" bloggerene det står mest om, og da mest negativt. Det er klart det er det som selger... Veldig bra at du tør å stå på egne ben og si at du ikke ønsker å være en barbie med silikon både her og der! Stå på :-)

Elise

13.06.2013 kl.19:22

Jeg forstår veldig godt hva du mener, og silikonpupper og restylane er noe av det jeg forbinder med norske bloggere i dag. Det er så mange flinke bloggere i dag som fortjener mer oppmerksomhet enn det de får. Men. Ja, synes det var ett lite men her. Du nevner ikke navn på bloggere her, men det er ikke vanskelig å forstå at du hinter til sophie elise, med silikonpupper som stilte opp i FHM. Om du har lest bloggen hennes har du kanskje lagt merke til at hun engasjerer seg stort når det kommer til dyrevern. Jeg forstår veldig godt hva du mener, det er en haug av bloggere som ikke engasjerer seg og ligner barbiedukker hele gjengen. Poenget mitt er at du kan faktisk velge å fikse på utseende ditt (silikon, restylane osv) og samtidig være samfunnsengasjert.

supermarie

13.06.2013 kl.19:24

Knallbra innlegg, Kristina! Du er en av de sterkeste motvektene til stempelet "blogger", og du er en av de som gir tittelen "blogger" et lite håp igjen :) Fortsett som du gjør, og kom gjerne med flere innlegg som dette! Du er så flink!

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:25

Dette var ikke ment direkte til en enkelt person, og poenget var heller ikke at silikon betyr at du er dumt. Poenget mitt er hvordan enkelte fremstiller livet som blogger, og hvordan det går utover oss andre som faktisk lever at dette og gjør noe seriøst ut av å skrive på nett.

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:26

Det er helt OK å vise seg frem i et manneblad dersom man ønsker det. Det jeg ville frem til her, er at det er mer mellom ørene på flere av oss bloggere enn silikon og en fin rumpe. I blant skader det ikke å vise at man har hjerne også, i tillegg til en flott kropp.

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:26

Hyggelig å høre!

Sara Katrin

13.06.2013 kl.19:26

Det må være veldig frustrendes og leve en slik hverdag, der alle skal ha en bestemt mening om dere hele tiden - uansett hva dere gjør og ikke gjør. Det virker som at idag kan man ikke leve det livet man vil, uten at andre skal tenke negativt om det. Og ikke minst må det være fryktelig slitsomt å stadig ha forventninger, krav og press fra ivrige lesere som skal mase om alt og ingenting hele tiden. Men dette er vel prisen dere må betale for å ha disse bloggene. Selv om jeg vet at dere jobber hardt hele tiden, så er det likevel for lett å oppfatte hverdagen deres på en total gal måte. Tross alt så skriver dere stadig om dyre merkeklær, designervesker og dyre sko hele tiden. Hjemmene deres skal pyntes opp med dyre møbler og dyrt interiør, mens servisene deres skal være av det ekslusive merket Green Gate, som koster flere hundre kr per del. Selv om dere sikkert jobber hardt for disse tingene, så fremstiller dere likevel livene deres på en veldig perfekt måte.

Mange av dere shopper gjerne for flere tusen kroner i måneden, dere reiser flere ganger for året og så blir dere sponset med alt dere kan tenke dere av produkter, klær og alt mulig annet. Jeg sier ikke dette fordi jeg vil virke sjalu eller misunnelig, men dette er et liv som mange betegner som fryktelig perfekt. At dere har deres dårlige dager, er det ingen som gidder å bry seg om, fordi det er livsstilen deres generelt som gjør at dere blir så interessante.

Fordi blogging har blitt så overfladisk som det har blitt, er det dessverre ikke rart at mediene velger å omtale blogging på denne måten. Men jeg skal være enig i at jeg syns det er synd, fordi JEG vet himla godt hvor mye dere jobber for å oppnå alle disse fine tingene dere har i rundt dere. Jeg regner med de fleste av dere har måttet starte fra bunnen av og jobbe dere sakte men sikkert oppover, for å oppnå denne størrelsen av suksess. Men det er til syvende og sist levemåten deres som gjør at folk får dette forvrengte synet på dere. Dere lever et luksusliv med fine hjem, ekslusive klær, masse penger osv. hvordan dere jobber og tjener disse kronene, er det ingen som gidder å bry seg om, for det er måten dere fremstiller livene deres på som avgjør hele oppfatningen av dere - samme om dere er hjernedøde eller ei.

Det er synd at det skal være slik, for jeg vet som sikkert veldig mange andre av dine lesere, at dere jobber hardt og mye for det dere vil ha. Men når dere skriver om livene deres på nett, så er det lett å oppfatte ting veldig feil. Og der er nok derfor mediene har blitt så negative også. Fordi dem skriver utifra det dem ser og oppfatter.

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:27

Tusen takk kjære deg, koselig å høre! :)

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:27

Tuusen takk for fin kommentar!

13.06.2013 kl.19:28

jeg må bare si at det du sier er rett, men bildene du har på dette innlegget, sier noe helt annet. Bildene av deg er helt fantastisk, og du er nydelig på dem, men de reflekterer likevel tilbake på det du motsier. Beklager

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:30

Jeg forstår veldig godt poenget ditt i det du sier. Jeg vet jeg lever et flott liv, hvor jeg kan unne meg dyre ting og kanskje lever mer velstående enn det som blir sett på som normalt. Likevel er dette noe jeg gjør fordi jeg har råd til det, etter hvordan min inntekt er. Jeg føler likevel jeg er flink til å ta dere med på opp og nedturer, og vise dere mine dårlige dager også. Livet mitt er absolutt ikke perfekt, og det prøver jeg heller ikke å fremstille på bloggen. Men, vi bloggere viser frem den beste siden av oss selv. Det er det ingenting å legge skjul på :)

Forstår som sagt godt poenget ditt, og er veldig enig i mye av det du sier.

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:31

Tusen takk, Marie!

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.19:32

Man trenger ikke være mindre pen for å få frem et poeng, gjør man det?

13.06.2013 kl.19:58

Jeg er helt enig med deg! Jeg synes at bloggere (ikke alle) prøver å få alt til å virke så perfekt, og at de skal ha den perfekte kroppen!.. Synes kropps presse i år er ganske ille, og noen bloggere gjør presse enda verre.. Anonymous: HELLO Kristina er jo pen av natur :) Jeg har lest bloggen din i mange år, og jeg liker bloggen din kjempe godt:) Mitt inntrykk av deg, er at du jobber hardt for å få til ting du vil:) du virker som ei jente som har beina planta godt på jorda. Og god tvers igjennom:)

Martine Andersen

13.06.2013 kl.20:05

Elsker at noen kan få frem dette! Media burde også skrive om dette også, det kan faktisk også bli en stor sak og salgsbasert! Når jeg ser tilbake på den tide jeg var ung, visste jeg ikke hva alt dette er for noe. Men min lillesøster har peiling på masse ting i en alder av ti år som hun faktisk ikke burde ha mener jeg! Og hun har såbutrolig dårlig selvtillit, hvorfor? På grunn av alt det kroppsspresset som er der ute! Vi burde få høre mer om slike innlegger som dette! Stå på!

Silje Wang Jensen

13.06.2013 kl.20:06

Jeg syns du er flink jeg Kristina! Du jobber hardt og står på, og da får du gode resultater.
Du er virkelig en inspirasjonskilde Kristina! :-D

Fortsett med det du gjør for du er virkelig flink til det! :-D

Hilsen ei som gleder seg til å lese bloggen din hver dag etter jobb :-)

13.06.2013 kl.20:18

Du bør heller tenke på deg selv som et individ og se på det du har oppnåd med ditt selskap etc. Du har selv valgt å blogge og tjene penger på den måten, og siden det er veldig mange som har valgt dette så bør man jo da prøve å differensiere seg fra dem du ikke ønsker å ligne på. Jeg synes det blir litt feil av deg å fremstille ting på denne måten du gør her, særlig siden du har skrevet utallige ordtak om "haters gonna hate" osv. For deg er noe skjønnhet og noe suksess og for noen andre er det noe annet. Jeg får et snev av at du prøver å rakke ned på noen andre her for å fremheve at du gjerne har gjort det litt bedre. Noe du ikke behøver å gjøre, fordi du vet selv hva du har oppnådd og hva du bør være stolt av. Om noen føler at å bli forsidepike er like stort som noe som helst annet er vel det like suksessfult som noe som helst annet?

Og ja: så klart fortjener du og alle de andre som har oppnådd noe (selv om de ikke er bloggere) både heder og ære. Men det er vel ingen grunn til å kalle folk hjernedød og indirekte "mindre suksessfull" når de har valgt en annen vei enn deg? En blogger er en blogger, og det er dit eget ansvar å forme det synet du ønsker at andre skal ha av deg uten å forme det synet andre skal ha av andre bloggere.

Camilla

13.06.2013 kl.20:22

Helt enig med deg, Kristina! Stå på! Du gjør en fantastisk jobb :)

Ingrid

13.06.2013 kl.20:23

Måten dere fremstiller livet på er jo i størst grad det "perfekte". Du er 22 år, og har sikkert bedre inntekt enn det jeg noen gang kan drømme om. De pengene og godene du har får du gjennom arbeid vi lesere ikke ser. Vi kan ikke vite hvordan en arbeidsdag for dere er. Det vi ser for oss er at dere bruker en time på sminke og klær for å ta antrekksbilder, legger opp maten på tallerken perfekt og går på shopping. Du skjønner kanskje hva jeg mener? Jeg sier ikke at det ikke ligger noe arbeid bak det dere gjør, men verden rundt dere ser det ikke. Om dere gjør veldedighet og nevner det to-tre ganger, så forsvinner det i luksusen vi leser om. Dere blir fremstilt på en negative måte, fordi all shoppingen, reisene og det glamorøse livet ikke har rot i virkeligheten. De færreste har det så godt som dere, og mediene prøver vel å dra dere ned fra den rosa skyen, de tror dere lever på. Sier ikke dette for å være slem, men det er det som er sannheten. Mener heller ikke noe vondt om deg eller andre bloggere. Konklusjonen er vel at omverdenen fokuserer kun på luksuslivet deres, enn noe annet dere gjør. Det er lettere å hakke på dere, enn å rose dere, fordi man ikke ser alt som ligger bak.

Men jeg syns innlegget ditt er godt skrevet. Bloggere fortjener mer ros enn dere får. :)

Desirée

13.06.2013 kl.20:28

Du er så flink, Kristina! Jeg blir imponert over alt du har klart, men gud så flink du er. Jeg er utrolig glad for at du blogger om det du gjør, og ikke er en rosablogger med to kilo silikon i hver pupp. Du har jobbet så hardt, og skryt, det fortjener du virkelig! Gjennom flere år har du vært et forbilde for meg. Både på klesstil og på at når man først vil noe, kan man få det til. Jeg sliter veldig med motivasjon til skole og videregående neste år, men du har fått meg til å se annerledes på ting; Om man vil, kan man få det til! Og det er det jeg elsker med deg, du er så flink til å motivere folk, du har hvertfall klart å motivere meg og klart å gjøre så jeg har fått en annen tankegang. Og jeg regner med at jeg ikke er den eneste! Du er best, Kristina! <3

Håper vi får se bilder av den nye leiligheten din snart, og gratulerer med leilighet! Ha en fin dag :) klem

13.06.2013 kl.20:28

Du er en av de få bloggerene jeg leser hver eneste dag. Det du skriver, det du gjør og de bildene du legger ut gir så utrolig bra motivasjon! Du får meg til å føle meg vakker med det utseenet jeg har, fordi du unngår å gi oss et forvrengt syn på hvordan kroppen vår skal se ut. Du trener mye, bygger muskler og viser at poenget ikke er å være syltynn. Du viser oss at det er fullt og helt lov å unne oss noe godt i ny og ne, i forhold til andre bloggere som forvrenger synet til jenter totalt. Du gjør og har gjort så mye bra for andre mennesker, og jeg setter så utrolig stor pris på bloggen din! Jeg vet at du har mye å gjøre, mange tenker at det og ha en blogg er en lett jobb, men jeg vet og er helt sikker på at det er det ikke. I tilegg så har du mye annet og gjøre, som trening og jobb hverdagslivet osv. Jeg vil bare si tusen takk for fine bilder på instagram og bloggen din, du er en realistisk blogger og jeg setter så stor pris på det du gjør. For meg så betyr bloggen din utrolig mye! Du er ei kjempevakker jente, stråler glede av deg og det er smittsomt! Igjen, tusen takk, og jeg håper virkelig du tar til deg denne kommentaren Kristina og står på videre!
- jente 15

Sara Katrin

13.06.2013 kl.20:39

Jeg sendte deg svar på melding på facebook siden din. Den er ganske lang, men håper du kan ta deg tid til å lese det.

hilde

13.06.2013 kl.20:40

Så bra skrive, Kristina! :)
Du har opnådd store ting, uten å leike barbie, du burde vere stolt over deg sjølv!:D Stå på vidare :)

13.06.2013 kl.20:51

man skulle tro at det krevde skrivetalent for å være blogger. Dessverre er Norges mest leste blogger (i tillegg til å være ren selvdyrkelse) full av grammatikk feil og dårlig ordforråd. Dette er flaut. Jeg sikter ikke til deg personlig nå!!! men visst du tar deg litt tid (som du sikkert gjør) og leser gjennom Norges mest leste blogger er det et fåtall av de som faktisk er BRA skrevet. Jeg kan jo legge til at for eksempel Ulrikke Lund skriver veldig bra og har en gjennomført moteblogg. De FLESTE andre handler om svada og kropp og sukrin.

Marte

13.06.2013 kl.20:51

DU er RÅÅÅÅÅÅ Kristina :) et bedre forbilde skal man lete lenge etter. Hadde bare flere bloggere vært som deg....og om bare flere aviser hadde hatt fokus på de rette tingene... :)

Stå på videre :)

Silje

13.06.2013 kl.21:18

Du er helt fantastisk Kristina! Jeg skjønner veldig godt hva du mener, men det er helt klart at du er en av få som faktisk fortjener den plassen du har på topplista! Duskriver ca 3 innlegg hver dag og det er noe vi som leser setter utrolig stor pris på. Du er en fantastisk motivasjon for veldig mange unge i forhold til mange andre av de som ligger på topplisten! Jeg er utrolig stolt over den jobben du gjør, og du fortjener virkelig alt du har oppnådd!
God klem! <3

Charlotte

13.06.2013 kl.21:22

Veldig bra skrevet! Du e flink og fornuftig, stå på videre!!

13.06.2013 kl.21:23

Utrolig bra og meningsfull tekst! Det har dessverre blitt for mye fokus på blogger som er alt annet enn meningsfull, og lite på blogger som faktisk har mening. Men du burde være stolt av deg selv! Det er ikke mange på din alder som har oppnådd så mye som det du har. Du har satt deg mål og har klart å jobber for å nå målene dine. Du er en stor inspirasjon og et veldig godt forbilde for unge jenter :-) det skal du være stolt over.

13.06.2013 kl.21:35

Bra sagt! Media skulle tatt seg tid til å lese de virkelig gode bloggene så hadde nok folk fått et annet inntrykk av blogging generelt.
Har vært fast leser i lang tid, og du er bloggen jeg først må innom hver dag. Ville bare si at du virker som en helt fantastisk jente som virkelig står på! Og du er et supert forbilde for unge jenter!
Stå på videre, blir alltid så glad av å lese den positive bloggen din, så håper du fortsetter! :D

13.06.2013 kl.22:09

Veldig bra skrevet!
Er jo en sånn som deg som er en bra blogger.
Du er naturlig pen, jobber hardt og virker som en fantastisk person som faktisk bryr deg om andre.

Det skulle vært fler som deg Kristina! :)

Magnhild

13.06.2013 kl.22:12

Gooooo, Kristina!!
Jeg er sååååå enige som det går an å bli, stå på!!! Du fortjener så mye, hadde jeg bodd i Kristiandsand hadde jeg komt på døra med en blomsterbukett for alt det fantastiske du har gjort mot andre og alt det du driver med :)))

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.22:24

Så søt du er! :)

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.22:24

Tusen takk for fine ord, og koselig at du følger med på bloggen min :)

Kristina Andersen

13.06.2013 kl.22:26

TUSEN TAKK! Dere får selvfølgelig se den nye leiligheten, gleder meg masse til å vise dere :) Klem tilbake!

martehba.blogg.no

13.06.2013 kl.22:37

Gud, tusen takk for at du satte ord på dette! Er så enig! :D

Kine

13.06.2013 kl.23:08

Stå på, Kristina! Du er knallflink som jobber så hardt for det du vil, og har oppnådd sååå mye i ung alder! Jeg er enig i at bloggere ofte blir framstilt på en dum måte. Det er jo selvfølgelig en del jenter der ute som er akkurat som media framstiller (ingen røyk uten ild), og oppfører seg som duckfaces med bomull i øra, men du er definitivt et av unntakene som bekrefter denne regelen! Er slikt som burde blitt framhevet når det er snakk om bloggere! Håper du får tilbake bloggmotivasjonen. Hvis ikke, er det ingen som kan kreve av deg at du stadig skal poste innlegg om det du driver med. Håper selvfølgelig at du fortsetter å blogge, men trenger du å kutte ned en del på blogginga for din egen del, gjør for all del det, søte deg! Krysser fingrene for at alt går på skinner når det gjelder den nye leiligheten, så moro og eie sitt eget! Er selv på utkikk etter et nytt sted å bo om dagen, men blir nok ikke en egen leilighet med det første, boligmarkedet er jo helt sykt :o Ha en fantastisk kveld/natt!

13.06.2013 kl.23:11

Når noen sier blogg så tenker jeg mest på deg. Du er ei så herlig jente som skriver utrolig bra. Andre bloggere legger ut hva de spiser på macen som er veldig uinteressant siden det ikke er så stort utvalg på mc donalds. Da syns jeg det er mye kjekkere og gå på din blogg og lese om ditt liv. Kan du ha flere trenings innlegg det er så interessant og inspirerende?

marie

13.06.2013 kl.23:14

Husk at det går ann å både være silikonberte med duckface OG bry seg om viktigere ting i tillegg til å jobbe hardt. Når det er sakt, vil jeg bare minne deg på at du virker som en ordentlig fantastisk jente, med en helt utrolig utstråling! Ingen kan nekte på alt det arbeidet du har gjort/gjør for å komme dit du er i dag. Jeg sittet å leser bloggen din, og lurer på hvordan du har overskudd og energi til det! Du fortjener virkelig alt godt som kommer din vei, og alt godt du allerede har oppnådd. Stå på, Kristina! Klem :)

Hanne

13.06.2013 kl.23:26

Hei Kristina! Stå på, du er en blogger som faktisk gjør en forskjell, som du selv skriver. Om du og de andre seriøse bloggerene slutter, vinner de ekstremt materialistiske, falske og late barbidukkene gjennom. Da blir blogging til noe negativt, i stedet for at blogg-yrket faktisk har en mening, som blandt annet DU står for og jobber for. Alle de seriøse innleggene dine, treningsinspirasjonen og ditt smilende vesen lyser opp min hverdag og det er derfor jeg klikker meg inn her flere ganger daglig. DU ER EN ENORM INSPIRASJON SOM MANGE TUSEN MENNESKER IKKE VIL MISTE
Stooor klem fra meg :)
PS: lykke til med ny leilighet, ååå så misunnelig jeg er!!! :D

13.06.2013 kl.23:32

Amen!!! Har tenkt på det du skrev der lenge. Er 3 blogger jeg følger daglig, og du er en av di. Har for lengst boikottet diverse blogger fordi di inneholder bare søppel.

Det som virkelig gir meg noe er å lese om mennesker som nettopp deg, som jobber for suksess! Gratulerer så mye til deg for alt du har klart i ditt unge liv:) Og Kristina. ikke mist gleden ved å blogge. Du er et slikt sunt forbilde norske jenter trenger:)

Stå på! :)

Mette

13.06.2013 kl.23:33

Ulrikke Lund har dysleksi og generelt sett et forferdelig språk på bloggen...

Sara

14.06.2013 kl.00:16

Hun sier jo at du er nydelig, så hun mener neppe at du må være mindre pen for å få frem et poeng. Det er vel heller det at det ser ut som du er naken :-)

Therese Madelen

14.06.2013 kl.00:40

Kjære vakre Kristina! Jeg har fulgt bloggen din i mange år, og har aldri sett på deg som en barbie dukke som lever et barbie liv, stikk det motsatte, du er hardtarbeidene, godhjertet, et utrolig sunt og godt forbilde og skriver mer interessant enn noen andre bloggere jeg vet om. Når media omtaler bloggere skjønner jeg ikke hva dem snakker om, kanskje fordi jeg ikke leser blogger av barbie jenter som bare skriver om silikon, restylane etc, men fordi jeg har funnet de bloggene som gir meg inspirasjon og glede av å lese, og her er du på toppen ! Fra dagen jeg kom innom bloggen din helt tilfeldig ble jeg en fast leser, går innom flere ganger daglig og koser meg med innleggene dine og rekker jeg ikke gå innom en dag må jeg innom så fort jeg kan dagen etter nettopp fordi jeg får glede av å lese bloggen din. Du gir andre glede, setter igang tiltak for mennesker (og dyr) som ikke har det like bra som andre, og dette står det stor respekt av! Alt du skriver føler jeg kommer rett fra hjertet ditt og noen innlegg er så dype at jeg sitter å gråter mens jeg leser, noe som faktisk er bra. Fordi du formidler følelser hos andre med det du gjør. Selvfølgelig kan du ikke bare skrive om dype ting hele tiden, og at du da viser oss livet ditt og hvordan hverdagen din er står det også respekt av. At du gir oss et såpass dypt innblikk i livet ditt at vi føler vi kjenner deg er det ikke mange som hadde klart å gjøre. I tillegg har du åpnet to AS firmaer som du jobber med daglig, alt du har oppnådd og driver med skal du være så sinnsykt stolt av og vite at vi som dine lesere(hvertfall jeg, men tror mange er enig med meg) er kjempe stolt av deg.

Dette innlegget likte jeg spesielt godt, fordi jeg har skjønt at du ikke vil fremstilles som en hjernedød blogger, fordi det er du ikke, ikke litt en gang. Du sier meningen din uansett og det er så bra! Mange syns kanskje du tar litt mye i her, men jeg synes det er bra at du er såpass ærlig og jeg er helt enig med deg. Å legge alle under en kam er dumt og blir gjort alt for ofte. Jeg skjønner godt at du ikke vil fremstilles slik dere blir, selv om mange der ute blogger om silikon, restylane, hvor mye de shopper og alt det der så trenger ikke alle være slik. Å virke så perfekt gjør bare at andre føler seg verre igjen, men det er nå deres valg. jeg blir mildt sagt deprimert om jeg går inn på en skikkelig rosablogg og leser om deres såkalte perfekte liv. Men misforstå meg rett, du er vakker, har nydeligt hår, sminke og bruker gode produkter og har utrolig kul og bra stil, bor fint og sånn men du har noe ikke alle andre har, medfølelse ! og ikke minst lidenskap til det du driver med og det betyr så sinnsykt mye for å få hvertfall meg som leser. Du lever fint og har fine ting, men fyfaen du jobber for det ! og jeg unner deg virkelig alt du har og som du unner deg selv, for du fortjener virkelig alt !

Når jeg hører blogg eller bloggere er det første som popper opp Kristinaandersen, og jeg tror jeg forteller venninnene mine litt for mye om hvor bra bloggen din er og anbefaler den hele tiden, nettopp fordi jeg vil at de også skal se det jeg ser og få den samme gode følelsen av å lese bloggen din. En blogger for meg er ikke en barbie som lever et overfladisk liv, det er mer en som deg, en jordnær hardtarbeidene jente som virkelig gjør alt for å oppnå sine mål, være et bedre menneske og som gir igjen til andre! Du er en fantastisk person og blogger, og jeg håper du får høre det hver eneste dag, fordi det fortjener du ! Du driver den beste bloggen jeg vet om, og jeg elsker å gå innom å lese hva du deler med oss. Håper du fortsetter mange år framover og oppnår alt du ønsker ! Klem fra meg :)

Sofie

14.06.2013 kl.01:07

For et patetisk svar

Tusaeth

14.06.2013 kl.01:12

Hvem er du til å synse om grammatikk og ordforråd som ikke skriver en eneste setning riktig (etter boken)?
En blogger er da ikke nødvendigvis journalist eller forfatter, og skriver gjerne med et 'muntlig' språk. En blogg er nemlig personlig; nærmest en dagbok.

Camilla

14.06.2013 kl.07:33

utroligutroligUTROLIG bra skrevet!! :)

14.06.2013 kl.07:34

Du er absolutt ikke en av barbiebloggerne! Du er et utrolig godt forbilde, både som blogger og som menneske. Du står på, jobber hardt og gir alt for det du brenner for. Dette gir respekt, det må du vite! Du er et sunt forbilde, og det kommer man ikke ofte her i dagens samfunn. Du spiser sunt, trener og lever livet ditt med måte, så det å være innom bloggen din får meg til å gjøre det samme.
Så se bort ifra alt det negative (selv om det er lettere sagt enn gjort), se på alt det positive bloggen har gitt deg, og hvordan du har brukt dette til å skape en karriere og hvordan bloggen har påvirket deg til å bli den personen du er i dag. Vit at din stemme blir hørt, og det at de som ikke vil høre vrir og vender på sannheten, f*** dem(satt litt på spisen kanskje).
Så stå på Kristinia! Du gjør en strålende jobb, og du gjør en forskjell! ;)

14.06.2013 kl.07:40

Du får omtrent alltid fine kommentarer, og du er virkelig en blogger for deg selv.. Ikke som alle de andre. Derfor kan jeg ikke skjønne hvorfor du plutselig ble så lei? Hva har skjedd? Hva har vi gjort?
Noe må jo ha skjedd Siden du plutselig " faller" sammen.
Håper blogginga de blir nesten som før, iallefall 1-2 ganger om dagen.
Du er flink uansett, og leserene dine støtter deg uansett hva.
:-D

Kristina Andersen

14.06.2013 kl.08:03

<3

14.06.2013 kl.08:36

Du er en så stor inspirasjon for meg, Kristina! For noen måneder siden fant jeg ut at jeg ville endre hverdagen min. Jeg var lei av å føle meg dritt. Bloggen din har gjort så mye med meg, og hjulpet meg så mye på veien. Jeg har fått til ting på treningsfronten som jeg bare kunne drømt om før, og gjett hva – Jeg elsker det! Jeg elsker også å lage meg god, ren og sunn mat nå. Jeg sier meg enig i alt du skriver i dette innlegget, som i alle andre innlegg. Det er så urettferdig, for du gjør så utrolig mye mer enn "rosabloggerne", og fortjener ikke å bli tenkt på sånn. Uansett, vil bare takke deg for det du har gjort, og håper du finner igjen inspirasjon og motivasjon til å fortsette. Men hvis ikke du gjør det, og bestemmer deg for å slutte, forstår jeg det også. Du skal trives med det du driver med. Men selvfølgelig håper jeg at du fortsetter, fordi dette er noe du virkelig får til. Du er en så sykt stor inspirasjon, at du aner ikke hvor mye de glade og energirike innleggene du skriver gjør med hverdagen min, og mange, mange andre sin. Du er helt fantastisk, og det er bloggen din også. Jeg er bare snart 17 år, men hvis jeg som 22 åring er halvparten av kvinnen du er, føler jeg at jeg virkelig har fått til noe stort. Tusen hjertelig takk, Kristina! Stå på, you rock!

renie

14.06.2013 kl.09:19

Utrolig bra skrevet. Er helt enig med det du sier, og det er viktig at du tok det opp. Jeg holder det ganske skjult for venner og familie at jeg blogger. Aner egentlig ikke hvorfor, kan hende jeg ikke vil vite hvem som leser den, men det har blitt noe negativt med å blogge.. Jeg liker det, så jeg kommer ikke til å slutte, det burde ikke du heller! Du har blitt et stort forbilde for mange, deriblant meg. Det du har oppnådd de siste årene er helt utrolig. Må innrømme at det er noe i den retningen jeg også vil :-) Stå på videre, Kristina!

vg

14.06.2013 kl.09:24

synes forøvrig at du har en meget bra blogg, men skal ærlig innrømme at jeg (dessverre) er en av dem med det synet at dere tjener for mye av å gjøre for lite. synes det er fryktelig urettferdig at dere tjener millioner av å skrive om hverdagen deres, mens vi som faktisk tar en høyere utdanning sitter igjen med det samme i lønn omtrent som det dere betaler i skatt.
ingenting personlig ment, synes både bloggen din og deg er veldig inspirerende :-)

- V

Renate

14.06.2013 kl.09:36

Hahah, digger deg! Å er helt enig, bra skrevet!!:) RESPEKT

14.06.2013 kl.09:54

Det blir litt feil å klage på andres skrivefeil når din egen grammatikk ikke akkurat er på topp!

Kristine Haugland

14.06.2013 kl.10:20

Delte linken til bloggen din på VG sin facebook side.. Jeg håper virkelig dette blir hørt og at du som er en så fornuftig,god og flink jente får den oppmerksomheten du fortjener.. Altså at man skal skrive om 18 åringer med sillikon pupper synes jeg er skammelig, da har man virkelig ikke mye å skrive om. Sånn som du som faktisk har gjort en forskjell for andre og ikke bare deg selv.. Du har gjort livet bedre for andre mennesker, hjulpet andre mennesker med dine penger. Du har ikke brukt flere 10000 på å endre utsende ditt. Du er et godt forbilde og du burde virkelig være stolt over deg selv. Du har et hjerte av GULL ! ! ! ! At media heller ikke vil skrive om det, synes jeg er rart. Sier vel litt mer om media her i Norge nå til dags? Jeg synes personlig ikke det er gøy å lese om hvordan disse bloggerne bruker pengene sine på ufornuftige ting. Jeg ville mye heller lest om de fornuftige bloggerne som bruker pengene sine til gode formål.. Jeg ser på bloggen din at du legger mye jobb ned med den, og jeg vet du ikke sitter på ræven. Dette er jobben din og du gjør den ypperlig bra ! Du er kjempe flink,flott og fin, trippel F ! Jeg håper du blir hørt og at ting ordner seg. DU ER GOD ! Klem fra meg.

Hjørdis Isabell

14.06.2013 kl.10:40

Alle skulle vært som deg <3

Silje

14.06.2013 kl.10:46

Er veldig enig i deg, men dette gjelder ikke bare bloggere: Det er bare det negative og dumme som kommer i media generelt, og det positive blir tilbakehold.

Vi er så mange som er enige i deg, men som likevel holder ganske kjeft noen ganger, dessverre.

christine

14.06.2013 kl.10:54

først vil jeg skrive at jeg forstår alt dette, det er janteloven som regjerer og den lar ikke folk skryte av sel selv,hvis du skjønner? den sier at du ikke skal tro at du er noe osv.drit i den.

men, den dagen du og de andre bloggerene begynte å blogge,den dagen tillate dere at dere må tåle kritikk.noe er unødvendig og andre ting bare slemme, men det du gjør at du dro ned til afrika,hjelper folk i nød,akkurat som med de andre kjendisene,dere er der for de 1 gang i året, så er tilbake til luksushverdagen. og dere/du må tale det som blir skrevet av mediene,sånn er livet. suck it up. bare tenk: det er jo en grunn til at jeg er ei av norges mest leste blogg.

Trine

14.06.2013 kl.10:55

Hei Kristina! Dette er egentlig veldig off-topic men må bare spørre likevel! Husker du skrev om at du gikk til en tannlege som var så flink? Husker du hvem dette var? Sliter selv med tannverk nå og må komme meg avgårde til en tannlege men har så absolutt ikke lyst! Så da kom jeg på at du hadde skrevet om et sted de var så flinke og tålmodige!:-)

Silje

14.06.2013 kl.10:57

Detta blei for drøyt. Har du for eksempel fulgt med på bloggen til Sophie Elise som har silikon og Restylane?
Greit nok at hun ikke har egen nettbutikk og klesmerke, men har du fått med deg hvor høyt hun misliker dyreplageri??
DU gjør som alle, setter resten av bloggerne uten om deg selv, i den rosa bobla. Tror du ikke flere av bloggerne vil åpne egen nettbutikk, men ikke har tid pga skole. Som du skriver selv, du var 17 da du begynte, og det var for morroskyld, de fleste 'største' bloggerne er på den alderen pluss minus to år. Andrea Badendyck, Sophie Elise og mange andre vil sikkert følge fotsporene til deg og Lene Orvik, åpne nettbutikk.
Men du burde ikke fremstille deg på en måte som gjør at du virker bedre og mer fornuftig.
Tcmn, tuvaw og Sophieelise har alle tre tatt silikon fordi det er det som gjør deres selvtillit og selvfølelse bedre, ikke fordi det er kult. Og hva med deg? Du gikk ned kiloer for å få det bedre med deg selv, folk har ulike ønsker.

Vi er ikke alle barbiejenter i en barbieverden. Tvert i mot. Skriver du, hva mener du? At du er mindre barbie sophie Elise feks? Hun fremstår som det, men etter å ha lest bloggen hennes, og lært henne å kjenne, er hu ei smart og filosofisk jente.

Uff nei, syntes virkelig du burde ha tenkt deg om...
Hva tenker jeg når jeg tenker blogger? VARIASJON. Det er trening, klær, sminke, silikon, Restylane, mat, tull.

Rebecca

14.06.2013 kl.11:13

Så sinnsykt bra innlegg! Jeg kunne ikke vært mer enig med deg! Er så dritt lei av alle rosabloggerne som ligger på toppen og tjener på å vise sine siste innkjøp eller siste tatoveringer! Orker ikke engang og klikke meg inn på de! Jeg digger deg!! STÅ PÅ VIDERE <3

14.06.2013 kl.11:22

Tror ikke det er leserne hennes som hun hinter til, det er vel hvordan media vrir og vender på bloggerne og rett og slett angriper de til enhver anledning. Det er ikke fortjent at en ung og sunn jente som blogger om trening og en god livsstil skal få pes gjennom media, du burde heller bli roset! Har heller aldri skjønt hvorfor folk og spesielt media angriper fotballfrue. Jeg ser opp til deg Kristina! Du er en ufattelig god blogger som jeg leser hver dag og jeg tror og håper ikke at du lar deg knekke av dette, stå på videre! Kjør gjerne en månedschallenge igjen, det er utrolig motiverende!

Marte

14.06.2013 kl.12:19

For å være helt ærlig syns jeg dette var et brutalt ærlig innlegg og det mener jeg at du har fullstendig lov til å skrive! Personlig vil jeg også si at jeg foretrekker blogger som er mer som din ! Syns du er fantastisk flink. Du gir en fantastisk motivasjon til andre. Du må bare fortsette å stå på!

Og du har liv til å gå lei av å skrive og av det å blogge du må gjøre dette for din egen del!
Forresten gratulerer med ny leiligheten gleder meg til å se bilder av den!

Stor klem fra Oslo !

Sara Elle Ogilvy

14.06.2013 kl.12:38

Ja, virkelig! For å være en som påstår at hun bruker masse tid på bloggen, så bruker hun ikke akkurat særlig energi på å svare en som virkelig har tenkt igjennom hva hun har skrevet og lagt igjen en godt skrevet kommentar!

Syns innlegget også ble litt vel mye skryting og selvdyrking... Ble vanskelig å ta seriøst for meg ihvertfall...

Lurer på om hun bare er sjalu fordi media ikke er like interessert i henne... Morsomt å se hvordan hun nærmest bare svarer på hyggelige kommentarer.

Forresten kommer jeg bare på to-tre toppbloggere med silikon og restylane... Kvinner som Annette Haga, Ulrikke Lund, Lene Orvik og Caroline Berg (forresten har to av disse som jeg vet om også fikset på eget utseende) er jo intelligente kvinner som jobber hardt og har kommet langt med både blogg og egne bedrifter, og det skrives vel minst like mye om dem i media som det gjør disse såkalte silikon/restylanebloggerne...?

Rævva innlegg, men det som er fint med blogg er at det er ens egen space, og man får ytre sin egen personlige mening. Har man mange sauer i flokken (lesere på bloggen), får man matet egoet sitt, da de av dem som er faste som regel er enige i det en sier. Blogg <3

14.06.2013 kl.13:49

Et bedre forbilde må jeg nok lete lenge etter! :D

Heidi Larsen

14.06.2013 kl.13:50

Hva så om hun bruker disse produktene og er opptatt av utseendet?Mange jenter er det, meg selv inkludert men det er mer bak det ytre også. Som hun nevner i teksten er der mer med henne enn bare utseendet. Jeg leder ikke denne bloggen, kom innom en tur etter jeg fikk en link, men jeg er veldig enig i det som blir skrevet i innlegget her. Jeg blogger om sminke fordi jeg er utdannet sminkør men jeg spiller ikke dum og er ikke som de bloggerne som blir beskrevet i teksten her. Det er lov å bry seg om utseendet og fortsatt mene at det er for mye fokus på "bimbobloggere" mefia ofte skriver om. Jeg lunne gjerne tenkt meg å lest mer om bloggere i media som gjør noe annet enn å presse puppene opp i kamera. :)

Titti

14.06.2013 kl.14:11

Jeg er så enig med deg, kunne faktisk ikke vært mer enig.
Du er en suksessfull jente som har stått på både med get sporty, trening og bloggen. Jeg tror veldig mange er misunnelige og ikke kan oppnå i suksess og tar heller den lette veien for å få oppmerksomhet - som da faller på silikon, restylande ,tønnevis av extentions og være forsidepiker på manneblader.

Stå på videre som du alltid har gjort, du er super dyktig i det du gjør, tydeligvis pga suksess og hardt arbeid,

God helg!

Anne Kari

14.06.2013 kl.14:19

Success dosen't come and find you, you've to go out and get it! Så sant, så sant, og du har gjort det :D

Maren

14.06.2013 kl.14:20

Takk for at du er den du er Kristina! Det er nettopp derfor du har så mange lesere, vi ser akkurat det du sier. Jeg har i lang tid styrt unna disse barbiebloggene nettopp fordi jeg har funnet ut at jeg ikke får noen verdens ting ut av å lese dem. Kanskje et par sminketips i ny og ne, men veldig lite av ting som virkelig teller her i livet. På bloggen din blir jeg inspirert til å leve et bedre liv, både helsemessing og se det positive i det meste. Jeg kan godt forstå at du er lei av å bli dratt under samme kam som de som ikke har noen mål og mening med bloggingen sin utenom å tjene penger å selge ufornuftige ting. Jeg elsker å klikke innom bloggen din daglig å få en lykkefølelse hver gang du har skrevet et nytt innlegg. Stå på videre Kristina! Jeg er en av mange som trenger en blogg å lese som formidler noe litt annet enn kun hvilke sminkeprodukter som er et must i sommer. Skulle virkelig ønske jeg kjente deg i virkeligheten, for du virker helt super!

egedenne

14.06.2013 kl.14:36

Det at veldig mange har et negativt syn på det å blogge og personen bak bloggen, det er jeg enig med deg om. Mange hører bare ordet blogg, før de begynner å spy ut hva som er galt med ALLE som blogger. De glemmer, som du sier, at det finnes andre som har utrolig bra blogger, og som fokuserer på andre viktige ting på sine blogger .

Jeg prøver å få frem bra og gode blogger på min måte ved å lage en award på min blogg. The Independent Blogger Award. Målet er å få frem de gode bloggene, og å inspirere til mer kvalitet i bloggene. Hvem vet? Kanskje det kan føre til en litt forbedring? :)

Silje Marie

14.06.2013 kl.15:09

Veldig bra skrevet! Jeg ble litt nysjerrig med dette med frimaene dine! Kan du skrive et innlegg om hva det er du driver med? :)

anna

14.06.2013 kl.15:34

Selfølgelig er du ikke som de andre ''rosabloggerne'' når du tross alt har passert 20 år. Naturligvis er det mange som har ulike aldre de mener er greie å ''vokse opp'' på, men dette innlegget var så å si veldig latterlig og stinker skryt lang vei. Du er stolt av hvor mye du har klart å oppnå, og det hadde jeg og absolutt vært det er kjempe bra! men du har vært farlig nær slik som de ''andre'' bloggerne før så jeg skjønner ikke hva du egentlig vil fram til. Lykke til videre i livet ellers :-)

14.06.2013 kl.17:31

Du er opprikitg fantatisk, Kristina! Håper du vet det! Du er så inspirenrende, og du er en solståle som kan lyse opp dagen min bare ved at jeg blar igjennom bloggen din! At du har oppnådd så mye i en alder av 22 år, det er utrolig! Og jeg har aldri sett på deg som en barbie, eller noe innen de kretser. Fortsett slik som du gjør, og vær deg selv. Dersom du trenger pauser for å få tilbake inspirasjon eller aldre ting, er det ingen som klandrer deg for det. Det styrer du fullt og helt selv. Vil igjen si at jeg er veldig takknemlig for at du blogger. Du er fantastisk!

14.06.2013 kl.18:24

Kristina, du er virkelig et forbilde for meg! Jeg leste bloggen din for noen år tilbake og, og da likte jeg den ikke så veldig. Men nå er du en av de mest inspirerende og positive personene jeg vet om! Jeg blir alltid glad når jeg er innom bloggen din (hver dag,haha) og jeg HÅPER du aldri slutter med bloggingen din. Og jeg vet at media ofte fremhever blogging som overfladisk og teit, men da har de tydeligvis ikke lest din blogg. Og selvfølgelig bryr jo også du deg om utseende. Men hvem i huleste gjør ikke det? Vi lever i 2013, ikke 1970. Folk må rett og slett bare innse og lære at blogging har og blir veldig stort i framtiden. Og ihvertfall du har brukt den muligheten til å inspirere andre til å gjøre det samme som deg! Du er nydelig og godhjertet, ikke glem det!
Stå på!!<3

Veronica

14.06.2013 kl.18:36

Så utrolig enig med deg! Jeg orker ikke lese bloggene på topp 20 på blogg-no lenger - bare silikon, annen plastisk kirurgi og utseendepress. Savner den tida da blant annet du og Ida Wulff lå på toppen. DET er ekte og gode bloggere som fortjener haugevis med ros!

14.06.2013 kl.18:37

Så utrolig enig med deg! Jeg orker ikke lese bloggene på topp 20 på blogg-no lenger - bare silikon, annen plastisk kirurgi og utseendepress. Savner den tida da blant annet du og Ida Wulff lå på toppen. DET er ekte og gode bloggere som fortjener haugevis med ros!

Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

14.06.2013 kl.20:03

For et UTROLIG bra innlegg! Jeg er så utrolig enig med deg, synet på blogging generelt blir jo helt forvridd. Nei, du havner så absolutt ikke i samme rekke som disse bloggene du sikter til her, det er i alle fall sikkert! :) At de får samme berømmelse som noen som tar jobben sin (og mennesket man selv er..) seriøst syns jeg er helt utrolig, men det er vel bare slik :)

? Lizbethosnes.com

Siren Therese Nilsen

14.06.2013 kl.20:47

Kjempe flott innlegg Kristina! Håper media tar dette til seg :).
Du gjør en utrolig god jobb <3

Torinn Emilie Mikalsen

14.06.2013 kl.22:17

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; i love you - du får ting sagt på en så bra og saklig måte Kristina! Takk!:-)

Helene

14.06.2013 kl.22:54

Jeg kommenterer nesten aldri på blogginnlegg, men dette måtte jeg bare svare på! Du har så rett, og jeg tror desverre at det er alt for få av oss som er enige med deg som kommenterer på de ordentlig inspirerende bloggene der ute!
Jeg leser bloggen din hver eneste dag, har gjort det i 5 år nå og bruker den som inspirasjon, kanskje spesielt til trening, men jeg liker også klesstilen din (har igrunn en ganske lik en) og får masse inspirasjon til innkjøp osv.
Syns du er og har vært kjempeflink med det du gjør, og at du har blitt så fresh som du har blitt gir meg bare enda mer inspirasjon til å gjøre det selv. Du gjør det på riktig måte, ingen snarveier, og det er det som er ekte motivasjon!
Stå på!

14.06.2013 kl.23:12

Utrolig bra skrevet! Du er så fantastisk, Kristina!! Et veldig bra forbilde:)

Anette

14.06.2013 kl.23:15

Kristina <3 jeg er innom bloggen din hver dag, men sjeldent jegvlegger igjen kommentar. Men dette innlegget følte jeg virkelig for å kommentere! For ei fantastisk, flott jente du er! Du er så snill, og vrenger fort vekk synet på bloggere tilbake der det bør være. Du har oppnådd mye, og du har satt fokus på viktigere ting enn slanking og skjønnhetsoperasjoner. Jeg må si at jeg er mektig imponert, julefest for rusmisbrukere, tur til Afrika og mye mer, helt utrolig! Det som rørte meg mest var da du skrev om en gammel dame du hadde møtt.. Det begynner å bli en stund siden, men etter det har jeg virkelig fått respekt for deg. Jeg bryr meg veldig om gamle mennesker, da jeg jobber med de, og syns det er en skam hvordan enkelte blir behandla.. Det at du setter fokus på slike ting, er helt fantastisk. Digger deg, og ønsker deg hell og lykke i den nye leiligheten. Klem fra Anette

Maria

15.06.2013 kl.00:05

Jeg er helt enig med det du skriver. Og dette er en stor grunn til å at jeg faktisk leser din blogg. Du er ikke som barbie-bloggerne. Du er inspirerende, og for meg er det kjempe gøy å lese om hvordan du klarer å jobbe deg oppover her i livet. Alt du har klart å oppnå i en alder av 22 år er helt uvirkelig og utrolig bra gjort!

Jeg vil bare si til deg at jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg, og hjelper meg på en eller annen måte. Du er et kjempe bra forbilde, som viser at hvis man vil, ja, så får man det til. Du har inspirert meg til å begynne å trene og spise sundt og være mer positiv. Man kan hvis man vil, og din blogg er ene og alene en stor motivasjon for meg.

Stå på, og fortsett med alt du gjør. Du er kjempe flink!

15.06.2013 kl.10:12

haha derfor blogger jeg ikke:)

15.06.2013 kl.11:35

Tommel opp for denne kommentaren!!

-

15.06.2013 kl.12:37

Jeg må si meg enig med anonym her... Ja, mange som tar silikon kan gjerne virke som "hjernedøde barbier" som du kaller det, men det fins jammen mange andre som tar silikon av helt andre grunner. Kanskje fordi dette har plaget dem i lang tid og silikon - uten at det trenger å være 300gram i hvert bryst - kan hjelpe på selvfølelsen. Det er et valg hver enkelt må ta selv, og som jeg syns det blir feil å fordømme uten at man vet grunnen til avgjørelsen.

15.06.2013 kl.18:07

VELDIG GODT SKREVET. Jeg er imponert! Seriøst, jeg spør meg selv også ofte hvorfor det faktisk er et slik syn på bloggere. Jeg har tidligere hatt blogg, men jeg tørr ikke lenger å innrømme at jeg faktisk har hatt det fordi jeg bare blir sett på som en jeg ikke har vært. Jeg er helt enig i at dette synet MÅ, strengt talt, MÅ endres! Du er helt fantastisk og jeg setter utrolig stor pris på at du faktisk blogger, jeg elsker bloggen din og elsker å ha deg som et stort forbilde for meg. Mamma blir glad når jeg går inn på din blogg, fordi du ikke er et dårlig forbilde for jenter og ikke minst gutter i dag. Tusen takk! Du fortjener bare det beste! Klem.

16.06.2013 kl.05:26

Tviler ikke på at det ligger mye arbeid for å komme dit du er nå. Men likevel, bloggen din skiller seg faktisk ikke så mye ut fra de andre rosabloggerne. Jaja, så har du vært i Afrika. Og du har du egen nettbutikk. Fint og flott det, men seriøst...90% av innleggene dine handler om outfits, øyevipper, lunsjer og middager du spiser, shopping og champagne...trening og luxusreiser. Kan hende hverdagen og virkeligheten er en helt annen, men det er sånn du fremstiller deg selv. Det er det vi ser.

16.06.2013 kl.15:51

Er det bare de med "skryte "kommentarer som for svar hehe :) jaja

16.06.2013 kl.16:11

Må si meg enig sofie..

16.06.2013 kl.16:23

kan ikke alle få lov til å være seg selv da ? -.-

16.06.2013 kl.19:34

Gjøre en forskjell, makt og hardt arbeid, alt skrevet i ett innlegg... Hm, høres ut som en fredsprisvinner det her.

Silje

16.06.2013 kl.20:14

Utrolig bra skrevet!

Desirée

16.06.2013 kl.20:52

Det kom rett fra hjertet, du er virkelig et forbilde! Og jeg snakker nok ikke bare for meg selv når jeg sier det.
Håper du har hatt en fin helg :) Klem!

Kristin

17.06.2013 kl.12:05

Jeg her helt enig! har lest både deg og Ida Wulff og mange andre i flere år nå, lenge før blogg ble så populært og stort. og synes det er kjempetrist at det skal bli sånn. blogg.no har blitt fult av silikon og paradishotell deltagere..

- JMJ -

17.06.2013 kl.15:08

Kunne ikke sagt det bedre!

17.06.2013 kl.15:39

syntes det er latterlig hvordan du henger ut Sophie Elise, og gjerne nekt for at du siktet til henne men det syntes lang vei! :-) syntes desverre ikke du er noe mindre barbie, for du er en barbie bare du er en litt eldre versjon :-) Du fikk deg til å føle deg bedre ved og slanke deg, de får bedre selvtillitt av silikon :-) takk gud for at dere ikke er like.

Mari

17.06.2013 kl.16:19

Første kommentaren jeg legger på enne bloggen, faktisk! Synes du har et veldig godt poeng, og er enig i det du sier. Du virker som person det er verdt å se opp til. Er imponert over alt du har fått til, og synes du er ei flott jente! Fortsett slik som du gjør, du har fortjent det du har :-)

Mari

17.06.2013 kl.16:27

Du virker som ei topp jente! Jeg er imponert over deg, og synes du fortjener å være der du er.

Hanne

17.06.2013 kl.16:57

Mange veldig gode poenger i dette innlegget! Er enig i veldig mye. Men når du skriver duckface og manneblad, forstår man at du mener Sophie Elise. Altså, jeg mener ikke at det er bare hun du omtaler nei, men at hun er inkludert. Og når du da skriver at det å fikse på utseende, og spille på kropp og sex er det samme som å være hjernedød, ikke engasjere seg og jobbe hardt, blir det for dumt. Verden, og menneskene i den er ikke svart-hvitt. Sophie Elise engasjerer seg i mye viktig, og er blant annet en dyrerettighets-forkjemper. Det at hun setter fokus på dette, bidrar til å påvirke leserne hennes til å gjøre en positiv forskjell de også. Ja, jeg er enig i at jeg synes det er unødvendig å ta silikon og restylane, og spesielt når det overdrives og er tatt av feil grunner. Men det har faktisk INGENTING med hvordan personen er på innsiden. Det eneste det i så fall kan tyde på er at de egentlig ikke har så bra selvtillit eller selvbilde, og vil fikse på seg selv på grunn av dette. Så her mener jeg at du har ganske mange fordommer, og at du drar alle over en kam. Det gir faktisk ingen mening at om man har restylane og silikonpupper, så er man også dom, uengasjert i verden rundt seg, og får alt servert på sølvfat.

Jane

17.06.2013 kl.18:13

Hahaha Lizbeth, jeg elsker det faktum at du støtter Kristina OG Sophie ang. denne saken og er heeeeelt enig med begge to :) Haha :)

17.06.2013 kl.18:21

Sååå enig!

Http://doudig.blogg.no/

17.06.2013 kl.18:35

Jeg kan si meg enig på en del av det du skriver. Jeg syns det er synd at det er ofte rosabloggerne som blir satt ut i lyset fordi de for så mye oppmerksomhet pga de viser mye kropp osv. På noen måter tror jeg dette kan være at man vil ha konstant annerkjennelse fra andre, eller rett og slett bare liker oppmerksomheten. Det er menneskelig selfølgelig, men virker som om noen mangler selvrespekt..

Men jeg har fulgt med en del på noen av "rosabloggerne", og det er også synd de blir dratt under samme kategorien. For de er fortsatt bare mennesker de å, forskjellige mennesker. Sophie Elise liker jeg veldig godt. Ho kan formidle ting, og jeg føler jeg blir kjent med ho gjennom bloggen. Det er klart man kanskje ikke alltid er enig at alt de gjør er like kult, men man må ikke glemme at det er mange rosabloggere som legger mye jobb i ting. Og selv om de er ganske obsessed med utseende så er man ikke "hjernedød".

Det som er veldig trist er at man alltid snakker om at man ikke skal dømme etter utseende eller "judge a book by it's cover". Men når det kommer til de som vil styrke selvtilliten ved å bruke mer sminke, ta silikon både her og der og vise seg litt frem, da er det plutselig greit å dømme dem og si de er dumme. Man får jo et visst inntrykk av folk ettersom hvordan de ser ut og oppfører seg selvsagt. Men vi må ikke glemme at det er alltid noe mer i mennesker. Og takk Gud for at vi har forskjellig smak på ting. Noen har emostil, ræggærstil, vanlig stil og noen "barbie" stil. Jeg syns vi ikke har rett til å bare dra de rosabloggerne under som "hjernedød" når de ikke er det. De blogger kanskje litt mer ærlig, om jeg kan si det sånn. Det er nok grunnen til at de får så mange lesere.

17.06.2013 kl.18:36

Såå enig!

cesilie

17.06.2013 kl.21:22

Jeg digger deg, du er så herlig! Du er utrolig vakker også :D

17.06.2013 kl.22:07

Jeg er forsåvidt enig, men når det kommer til sophie elise er det ikke rart folk dømmer henne hvis de bare er innom bloggen en gang. Etter jeg begynte å lese bloggen hennes fikk jeg et utrolig bra syn på henne. Hun gjør da bra ting hun og,og ikke bare døm etter det overfladiske. Tingene hun har gjort har hun faktisk begrunnet og. Hun går jo fremdeles på videregående, ikke rart hun ikke har enda en jobb.

Kristina J.

17.06.2013 kl.23:45

Så sant, så sant! Tenk for et samfunn vi lever i, der de hardtarbeidende tjener mindre enn de som ikke gjør like mye..

Men utrolig bra innlegg, navnevenn :)

Randi

18.06.2013 kl.20:00

Hei, Kristina! Jeg husker da jeg selv var yngre og blogget. Jeg hadde også et ønske som alle andre å bli en kjent blogger, men jeg fant fort ut at dette ikke var noe for meg. For litt siden tok jeg et oppgjør med alle bloggene jeg følger og fjernet ca 80% av dem.fordi ingen av dem gav noen mening og ingen av dem inspirerte meg. Jeg er en av dem som klikker ut av en blogg straks jeg leser om restylane og silikon og dagens siste kjøp. Jeg forstår godt at folk gjør det for å få et bedre selvbilde, men for min del trenger man faktisk ikke å kle seg billig for å vise frem sitt siste inngrep slik som enkelte har en tendens til å gjøre. Derfor liker jeg bloggen din. Du viser en sunn og frisk jente som har en stå-på-vilje uten like. Det som gjør det så bra at du heller ikke er helt perfekt, ingen er jo det! Da tenker jeg her på dine fine gullkorn, som alltid får meg til å le og bare tenke dah! Men likevel har du jobbet hardt, og klart man vil vise det frem! Jeg skulle ønske du kunne fortelle oss mer om jobbhverdagen din, ikke bare "nå har jeg vært på jobb i 8 timer" men gjerne vise oss hva du gjør! Vis kritikerne dine hvor hardt du jobber! Tenker det vil sette enkelte på plass ;) Fortsett den fine jobben du gjør ;)

jenny

18.06.2013 kl.20:29

Der fikk du en ny leser :)
Kom over dette via andre blogger, og jeg er så hjertens enig. Bloggere som jobber med bloggen sin og jobber døgnet rundt for å få det til står det respekt av. At du i tillegg bruker pengene på gode tiltak gjør deg bare et enda bedre forbilde. Endel bloggere har jo tilogmed en grad i relevante temaer, og gjør det de er utdannet til og det svært godt også. Fjortisser som tjener drøssevis med penger på blogg for så å bruke dem på å fikse på utseende og designervesker blir litt for drøyt for meg. Da burde det være en 18-års grense på hvor mye de kan få i lønn, men markedsføringen har jo gått over styr. Desverre...

Maren

18.06.2013 kl.21:47

At det ligger mye arbeid bak det du har gjort, skal jeg ikke benekte, men at det å blogge er et yrke kan jeg ikke si meg direkte enig i. Jeg ser selvfølgelig poenget ditt, og det at ikke alle skal dømmes likt er jeg helt enig i! Veldig flott skrevet, Kristina og kjempe bra at du har oppnådd så mye til å bare være 22år. Stå på videre.

22.06.2013 kl.04:00

Jeg har så sansen for deg, fyfaen du skulle bare visst. kommenterer aldri blogger men dette innlegget her, deet skla du virkerlig ha for. og du er så oppriktig og nei jeg har ikke ord. fyfaen stå på, du vil vinne på dette i en lengre periode. har lyst til å møte deg face to face for å fortelle deg hvor insprerende du er på en så vanvittig bra måte. virkelig. stå på jente, du er forbildet mitt skla jeg si deg! sender mange varme klemmer og gode ønsker til deg. ikke stopp, vær så snill

Stine M

24.06.2013 kl.19:01

Fantastisk bra skrevet, er veldig enig!

AskB

20.11.2013 kl.19:46

Nå er jeg vel ikke helt i målgruppen for denne bloggen, men ble litt fascinert av hvordan noen legger ut livet sitt på denne måten. Det som slår meg når jeg leser den er hvor ulik menn og kvinner blogger, uten at jeg skal si den ene formen er bedre enn den andre. Noen blogger om en hobby/interesse, mens andre blogger mer om seg selv. Fascinerende er det uansett...

Skriv en ny kommentar

hits