I tenkeboksen

Som dere sikkert har forstått så har jeg slitt veldig med motivasjonen til å blogge den siste tiden, jeg klarer rett og slett ikke å gjøre det like bra her inne som jeg ønsker. Når man har blogget i mangemange år, kan man fort føle seg litt tom for ord. Og det har altså nå skjedd, jeg er helt blank og har totalt skrivesperre. Jeg er rett og slett kjempe lei av hele greia med blogg! Jeg er lei av å alltid måtte løpe hjem fra folk fordi jeg må blogge, og lei av å aldri kunne ha en søndag hvor jeg har totalt fri sammen med de andre og lei av at folk alltid skal vite hva jeg gjør. Jeg trenger bare noen dager med fri, så frem til onsdag tar jeg meg derfor totalt bloggfri. Ikke mer enn to dager, men jeg håper og tror det vil hjelpe godt for meg! :-)

Livet er så utrolig fint for tiden, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg føler det slik som jeg gjør. Jeg er rett og slett bare lei av å dele livet mitt, og lei av at hverdagen min må bli dokumentert hver eneste dag. Så jeg tror jeg må gå litt i tenkeboksen, og finne ut av hvordan bloggen skal bli fremover. Kanskje holde den litt mer privat, og unne meg en fridag i uka? Vi får se! Nå skal det i hvert fall bli godt med et par dager med sommerfri. Vi skrives på onsdag, kos dere masse så lenge! ♥

63 kommentarer

H

10.06.2013 kl.09:42

Heisann! Skjønner akkurat hva du mener, det er faktisk en av grunnene til at jeg sluttet å blogge. Jeg dokumenterte alt fra trening, mat, fester, hva jeg gjorde til enhver tid og det er stressende. I tillegg skal alle ha en mening og kommentere på alt en gjør i livet. Det er kjempegøy å blogge, men iblant trenger en pause og igjen få litt inspirasjon. Ta deg fridag! Du fortjener det :D <3

klem

Cathrine

10.06.2013 kl.09:50

Kos deg med fri, håper du kommer sterkere tilbake! :-) Mange lesere som setter pris på deg, inkludert meg. Du har den eneste bloggen jeg er innom hver dag, flere ganger daglig! Det er like spennende hver gang, du er super flink til å oppdatere og skrive spennende saker!! :-D

Du er flink, håper du ikke slutter ... :-(

frida

10.06.2013 kl.09:50

så bra du tar deg litt fri, håper du koser deg masse disse dagene ;)

Stine

10.06.2013 kl.10:19

Har veldig forståelse for at det blir slitsomt å ha blogg til tider. Kos deg med bloggfri og ta den tiden du trenger<3

Kristina

10.06.2013 kl.10:37

Ta deg fri, og nyt det! Det er vel fortjent Kristina!

10.06.2013 kl.10:49

du er såå nydelig!!

Louise

10.06.2013 kl.10:52

Hej Kristina, jeg kan godt forestille mig, hvordan det må være, at du må blogge hver dag. Jeg sætter veldig pris på at have fri om søndagen, så det lyder da som en god ide for dig, at du har blogg-fri søndag. Det vil jeg da godt kunne forstå, at du har brug for :-)

10.06.2013 kl.10:54

2 dager med fri? 8.06-12.06= 4. Var du egentlig
Syk i det hele tatt? Du var gørrsyk her, men ute på
Instagram?:-)

Astrid

10.06.2013 kl.10:58

Kos deg masse og nyt det Kristina! Det har du virkelig fortjent! :-) Gleder meg til du blogger igjen på onsdag, du er dagens høydepunkt for min del! Klem til deg :-)

10.06.2013 kl.11:08

Såbra!!!! Godt med en pause!!! Kos deg.

Kajsa

10.06.2013 kl.11:08

Føler absolutt med deg. Blogging tar tid. Jeg har blogget på si i to år og vet at helgene aldri er totalt frie. Jeg har også tenkt på det med graden av utlevering, og har funnet frem til at jeg får mer lyst til å blogge om andre ting enn meg selv. Jeg har funnet stor glede i å presentere andre og gi ros til de. Det gjør bloggingen meningsfyllt for meg.
Temaet jeg tar for meg er mote, det som utfordrer meg er å finne nye merker og presentere.

Du får ta tiden til hjelp med å finne en ny kurs :) Det finnes uttallige måter og blogge på.

supermarie

10.06.2013 kl.11:19

Herregud, vel fortjent, Kristina! Så mange baller i luften som du har på en gang er det ingen som kan kreve at du blottlegger livet ditt hver eneste dag i tillegg (selvom du gjør en fantastisk jobb, med det også!) Du fortjener litt fri, kos deg masse frem til onsdag - håper du finner en løsning på hvordan du kan finne gleden ved å blogge igjen! Og god sommer! :)

Hanne

10.06.2013 kl.11:23

Det er veldig forståelig! Synes du skal ta deg en dag fri i uka med god samvittighet :)

10.06.2013 kl.11:32

Skjønner at du er sliten, og du fortjener å ta en pause! Du er en kjempe flink blogger, elsker jo bloggen din! :)
Håper bare ikke at du slutter, da ville jeg blitt trist! Men alle fortjener en pause, slapp av og nyt fritiden, så regner jeg med du kommer mye sterkere tilbake! :D
Digger deg Kristina, stå på!! <3

10.06.2013 kl.11:38

Det har du fortjent! Kos deg masse på fridagene dine :)

Lina

10.06.2013 kl.11:48

Kjære deg, jeg skjønner jo at man blir lei når man må dele livet sitt hver eneste dag, man trenger jo litt privatliv også!
Jeg ville egentlig bare si at jeg elsker headeren din nå, du er virkelig nydelig. Nyt disse to fridagene, jeg unner deg dem!! Skulle ønske jeg også kunne ta meg fri slik, i dag sto jeg opp kl 05.15...

Stor klem fra meg!

10.06.2013 kl.12:40

Jeg skjønner godt at du vil ta deg litt fri fra bloggen. Det er bra at du er ærlig og sier ifra om at du ikke har så mye motivasjon til å blogge, for vi som har lest bloggen din lenge ser når du ikke legger så mye tid i den. Derfor syns jeg det er bra at du tar deg fri i stedet for å skrive halvhjertede innlegg :)

Jeg håper at du finner inspirasjonen igjen og ikke slutter å blogge :)

Jeg elsker bloggen din fordi du deler det fantastiske livet ditt og det er gøy å lese om, men du kunne jo kuttet ned på personlige innlegg og for eksempel hatt flere innlegg om treningstips, kosthold, sminketips osv.
Eller du kan spørre leserne dine om det er noe de trenger hjelp med og dedikere et innlegg til å svare på et spørsmål (som du har erfaring med), for eksempel: Hei Kristina, jeg klarer ikke å gå ned i vekt. Har du noen tips til meg?....eller.... Kjæresten min og jeg har slått opp. Han var min bestevenn, derfor er det så vanskelig og ikke være sammen lenger. Kan du hjelpe meg?

Det er bare noen forslag da :)

Ha en kjempe fin sommer, Kristina!
Stooor sommerklem :)

Kathrine

10.06.2013 kl.13:39

Kjære Kristina!
Jeg skjønner deg utrolig godt. Det er ikke bare bare og alltid måtte skynde seg hjem og blogge hver eneste dag. Jeg skjønner ikke hvordan du orker det, eller klarer det.
Det er veldig mange av leserene dine som mener du blogger for lite og bla bla, men har de prøvd å blogge hver dag selv opptil flere ganger om dagen? De fleste av de som kommenterer har ikke det.
Jeg syns du har en herlig blogg, og jeg blir glad av å lese den! Ditt positivt humør smitter over på oss. Men selvfølgelig, det har sin bakdeler. Du må gjøre som du vil. Ikke bli helt utbrent av det her. Det er ikke noe gøy hvis det skal gå helsa!
Jeg syns flere burde skjønt at du er ei helt vanlig jente - med like mange armer og beiner som oss - like mange timer i døgnet - like mye tidspress som de fleste. Det jeg vil frem til: Du rekker ikke alt du heller. Ikke vondt ment, men du er ingen superwoman. Ingen er det, selv om alle vil si ja til alt, og klarer alt.. osv osv.

Ta deg bloggfri med god samvittighet! Hvis det fører fram til at du slutter å blogge helt syns jeg folk burde respektere det. Husk det er ditt liv. Det er DU som bestemmer!

Håper du setter pris på den kommentaren :)

Hilsen meg!

Julie

10.06.2013 kl.15:05

Hm.. som nettenestea; hun blogger aldri lenger annet enn for å markedsføre sin egen butikk. Ganske gjennomsiktig om du starter med det samme

Hanne

10.06.2013 kl.15:20

Det fortjener du! Kos deg :D

L

10.06.2013 kl.15:30

Ja, jeg synes helt klart du skal unne deg en fridag i uka!! Herregud, jeg hadde ikke orket å ha press på meg til å skrive hver dag... Og opptil flere ganger... Kos deg med bloggefri!

~Lin

10.06.2013 kl.15:52

Kose deg med fri-ikkje blogg fordi du MÅ-blogg fordi du VIL

ha en fantastisk uke!!!

Victoria

10.06.2013 kl.15:53

Nå er ikke jeg i nærheten av å ha en dråpe av så mange lesere du har, og du er nødt til å føle et forferdelig press på å hele tiden oppdatere leserene dine.
Jeg personlig har bestemt for meg selv at søndag er bloggfri dag, lørdag blogges det i nøden (dvs hittil har jeg alltid blogget hver lørdag også, men nøyd meg med et innlegg).
Selvsagt må man ikke dele hver eneste lille detalj i livet sitt, Kristina! Bare finn ut hva og hvordan du vil blogge! :)
Trofaste lesere vil alltid holde fast ved bloggen din! ;) Så ikke slutt å blogge helt da!
Noen dager fri fra bloggen mens du er i 'tenkeboksen' gjør deg sikkert godt! :)

Randi

10.06.2013 kl.16:12

Jeg skjønner veldig godt at man blir lei dette blogglivet og at man hele tiden er en person som deler alle hverdager med leserne sine. Av og til kan man føle seg helt ferdig, at man ikke har mer å skrive eller at man bare har mistet all motivasjon. Men Kristina, du skal vite at vi er SÅ INNMARI MANGE som kommer til å bli lei oss om du slutter å blogge. Du er den mest possitive jenta jeg har lest om! Om dørstokkmila er lang før en treningstur, blir den desto kortere etter å ha lest bloggen din. Du inspirerer, motiverer og gleder så mange jenter, i alle fall meg :)
Jeg tror du egentlig veit det jeg skreiv her, men jeg synes det hadde vært så utrolig synd om du sluttet å blogge. Jeg tenker at ideen din om en eller et par bloggfri dager i uka kan være god! Bedre med noe Kristina, enn ingen Kristina! Håper disse dagene hjelper deg til å finne ut av hva du vil! Nyt dem :))

Ida

10.06.2013 kl.16:14

Håper virkelig du forsetter litt i hvertfall.. Du er en så utrolig inspirerende person. Hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din og ser smilende bilder av deg, smitter det virkelig!

Hanne

10.06.2013 kl.16:55

Å ha litt bloggfri vil nok hjelpe ein del på :) Å blogge skal jo vere noko du liker å gjere, ikkje noko du føler at du MÅ gjere. Så ta deg fri med god samvittighet du, man trenger pauser i blant :) Vi er her og venter på deg <3

L90

10.06.2013 kl.17:12

Skjønner deg godt. av og til trenger man fri fra jobben ;) Du jobber jo tross alt HVER dag i forhold til oss andre som ikke har blogg :)

Anne - helene

10.06.2013 kl.17:25

Jeg skjønner deg helt og fullt ut! Du er en av norges største blogger, og jeg skjønner att du kan bli litt lei av å blogge iblant. Att du kan bli tom for ord. Jeg støtter deg i å ha en bloggfri dag i uka. Jeg som fast leser ville ikke blitt sur , eller klage over vist det var en dag du ikke blogget, for du har jo ett privatliv som alle andre, selv om bloggen er en del av jobben din, så skjønner jeg godt att du trenger en pause. Selvfølgelig kunne jeg ønske att du postet minst 10 innlegg om dagen, for du blogger om interessange ting, som er gøy og lese om! Men jeg skjønner jo att vist du skulle kunne leve, og gjøre andre private ting i hverdagen, kunne du ikke sotte å blogget 24/7. Hel ærlig, Kristina! Ta deg en velfortjent pause i ett par dager! Og ta en bloggfri dag i uka, det syns jeg du skal unne deg! Selvfølgelig; jeg får dårlig tolmodighet når jeg må vente på nytt innlegg, men da har jeg mer og glede meg til vist jeg må vente en dag ekstra for å få ett nytt innlegg! Alle dine trofaste og voksne lesere forstår att du er en ung jente, som har behov for å ha litt fri iblandt! Jeg unner deg for alt det du får til i hverdagen din! Att du aldri går tom for energi(noe du kanskje gjør, men uans.) Igjen; Ta deg en velfortjent pause! Jeg vil følge bloggen din uansett om du bare blogget annenhver dag. For det viktigste er hva du er konfortabel med. Det eneste jeg håper er att du ikke slutter og blogge! Mange klemmer fra Anne-helene <3

Marianne

10.06.2013 kl.18:33

Hei Kristina! Har vært fast leser av bloggen din i over 1/2 år, og blir litt trist når jeg leser dette. Samtidig forstår jeg deg så godt. De innleggene jeg liker aller best er de innleggene med inspirasjon, både på mote, interiør, helse/livsstil/trening og reise. Om du velger å fortsette (som jeg håper du gjør!) kan du ikke blogge for å inspirere og snakke om noe du liker, engasjerer deg i eller bare noe du har lyst til å vise frem? Du trenger ikke utgi privatlivet ditt, det forstår jeg så godt at du ikke vil. Tenk på hva du kan skrive om eller legge ut bilder av for å gjøre en annens hverdag litt bedre? Jeg er iallfall stor fan av bloggen din, og jeg leser kun 1-2 blogger og nærmer meg en alder av 30 - men din blogg gir meg litt "godfølelse". Reiser, sørlandsidyll, trening/kosthold og mote gir meg inspirasjon. Håper du fortsetter, og ta deg gjerne en velfortjent fridag en gang i uken eller to :-)

10.06.2013 kl.18:49

hvis du slutter å blogge går nok salget på get sporty ned på sikt...

Thea ?

10.06.2013 kl.18:53

Huff, skjønner. Du kan iallfall ta deg litt bloggfri med gooood samvittighet, du er alltid så utrolig flink med oppdateringer og innlegg! Håper du får en fin og avslappende mandagskveld ?

Christina

10.06.2013 kl.20:18

Synd hvis du velger å legge ned bloggen, for jeg liker godt å lese den!

Håper ett par dager med fri gjør deg godt :-)

Kathrine Louise

10.06.2013 kl.21:38

To dager fri kan du nok ta deg med GOD samvittighet! Du er jo så flink! Nyt fridagene, så håper jeg at du får tilbake motivasjon og inspirasjonen :) Bloggen din er jo så herlig! <3

helene

10.06.2013 kl.21:43

åå, ikke noe greit å høre.. håper motivasjonen din blir bedre og du kommer sterkt tilbake igjen :) kommer til å savne å titte innom bloggen din på disse to dagene, så blir godt å få deg tilbake igjen også! men ta tiden du trenger og nyyyt det kjempemasse - du fortjener det virkelig kjempemasse <3

Rebekka

10.06.2013 kl.21:54

Jeg skjønner deg utrolig godt! Eller, jeg gjør det men likevel ikke. Har selv blogget i godt over 4 år, og kjenner at noen dager har jeg bloggen langt oppi halsen! Men, jeg har rundt 1000 lesere daglig, du som har en så stor og annerkjent blogg vil nok føle presset og oppdateringsbehov på en helt annen måte enn meg. Likevel er det dager hvor jeg bare har lyst å gå inn på kontrollpanelet på bloggen min å trykke SLETT FOR GODT. Jeg tror faktisk helt ærlig at det hadde lettet en hel byrde fra skulderen min, selv om jeg har dager hvor blogglysten bare blomstrer....

Jeg tipser deg til å vente med å eventuelt avgjøre helt skriveslutt/bloggslutt (uten at det overhodet er min sak). Kanskje du kan vinkle bloggen din inn på noe "nytt", eller ha et annet fokus enn tidligere ? Jeg har lenge fascinert meg over rene fashion/motebloggere, og tanken slår meg ofte "det må da være travelt og alltid skulle se "perfekt" ut". Folk har forventninger til en, og det presset kan jeg tenke meg er stort.

Jeg har fulgt bloggen din LENGE, og du er en av de som fanger min oppmerksomhet for gode bilder, ren og fin tekst og ryddig blogg. Jeg syns det er utrolig spennende å gøy å lese om treningen din, og det virker jo som du brenner for den nå i disse tider ? Kanskje du skulle omgjort bloggen til en ren treningsblogg, så har du heller faste oppdateringer i uken. F.eks 3 dager hvor du skriver om treningstips, kosthold og treningsrelaterte artikler som jeg virkelig tror mange hadde latt seg fascinere og interressere for. Dette er jo selvfølgelig bare tips fra min side :)

Ønsker deg uansett en god ferie i hele 2 dager.
Du er super, og jeg tror det er mange som støtter deg uansett hvordan utfallet blir! :)

Klem fra meg!

Elise

10.06.2013 kl.22:08

Ta deg fri med god samvittighet!! Håper du kommer sterkere tilbake :) Elsker bloggen din! <3

Silje Kristine

10.06.2013 kl.22:32

Utrolig trist å høre at du sliter med bloggingen, men satser på at et par dager fri vil hjelpe! Bloggen din er virkelig fantastisk, så jeg krysser fingrene for at bloggmotivasjonen kommer fullstendig tilbake:)

10.06.2013 kl.23:22

Sympati jegeren? Det er langt ifra synd på deg. Du får penger og goder etc. for å blogge. Det er fritt valg. Og din jobb. Synes jeg ser hvis alle skulle tatt seg en to dagers fra sin jobb i hytt og pine.....

Tc

10.06.2013 kl.23:46

Det kunne kanskje vært en ide å ha en slags timeplan, eller kalender sånn at hver mandag legger du ut en oppskrift på en matrett, tirsdag treningstips osv. På den måten kan du skrive flere innlegg av gangen og heller tidinstille de slik at du har tid til å være med venner og familie når du først er ute :D dessuten er det ingen av oss (eller jeg da) som forventer at du SKAL oppdatere oss om alt alltid! Det er sommer, det er sol, ta deg fri og nyt det! Skal prøve å nyte denne sommeren 100% selv,u do that 2 <3

Forresten, du er fiiiin og flott :D <3

Kamilla Haaland

11.06.2013 kl.00:09

Vel fortjent å ha noen dager fri! Kos deg masse, søta :)

Kathrine

11.06.2013 kl.00:18

Hadde det vært feil hvis hun hadde gjort det? Er det ikke hennes blogg?

Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

11.06.2013 kl.01:10

Ta deg for all den en pause, du har vært knallflink på bloggfronten så lenge jeg kan huske - dette fortjener du! :) Nyt tiden uten blogg :)

? Lizbethosnes.com

Trine

11.06.2013 kl.07:51

Vel fortjent bloggfri, men håper virkelig ikke at du slutter helt! Du er den som har den mest inspirerende bloggen i Norge! Der andre bloggere er mer opptatt av å tjene penger med produktplassering og reklame i nesten hvert eneste innlegg, så har din blogg beholdt sin kvalitet og personlighet! Du er en blogger som blogger for leserne uten å tenke profitt, så du er veldig unik i bloggverden :)

Kristin

11.06.2013 kl.13:19

Nyt fridagene dine så gleder jeg meg til du kommer tilbake :D

Linn

11.06.2013 kl.15:44

skjerp deg! hun trenger ikke rettferdiggjøre seg for deg, privatliv- hallo !
kos deg med fridagene dine, Kristina- det er deg vel undt :)

11.06.2013 kl.16:24

ikke hvis hun blogget 8.06 og kommer til å blogge onsdagen 12.06 da ditt nek. do the math

11.06.2013 kl.16:43

Tror jeg også! Er pga alle leserne hun har fått opp dette
Som hun nå har klart og blitt til idag

11.06.2013 kl.17:53

Jeg er og lei av jobben min... Men er ikke alle som bare kan ta en pause. Du har jo valgt dette selv da.

11.06.2013 kl.18:52

Må du roe deg helt ned. 3 dager da, var det bedre?;-)

11.06.2013 kl.20:26

Jeg er Perfect Home forhandler og kan ta i mot bestillinger fra hele landet. Om det er noen produkter du ønsker å bestille, kan du gjerne ta kontakt med meg! HER (http://perfecthome.mediabook.no/16/) kan du også finne nett katalogen! Trykk deg inn og bli inspirert. Ta kontakt med meg om du finner noe spennende. :))

Turi

11.06.2013 kl.21:42

Ikke en dum idé å ta en pause når man ikke føler motivasjonen er der. Er det ikke morsommere å blogge når det ikke er jobb, og bare er en "fritidssyssel"? :-)

Et forslag kan jo også være å ha faste bloggposter på faste dager. Ett "hverdags-innlegg" hver dag, og ett innlegg med fast "tema", om du skjønner. Da kan det bli lettere å ta litt pauser innimellom, og forhåndsskrive flere innlegg om gangen. Kanskje du kan ha et fast interiør-innlegg når du tar over ny leilighet? ;-)

Håper uansett at du ikke velger å slutte! Det ville blitt utrolig kjedelig i bloggverdenen dersom en så jordnær, glad og ekte jente som deg skulle slutte. Det er nemlig DET som gjør deg unik som blogger! :-)

egedenne

11.06.2013 kl.22:19

Blogg når du ønsker det, og ta deg pauser når du ønsker det.
Ingen har krav på å få vite alt om deg :)

Ps, gratulere med ny leilighet :)

11.06.2013 kl.22:42

Å guuuud, nei ikke slutt å blogge,da døøøør jeg altså. du er liksom midtpunktet i midt liiiiiiiv

Magnhild

11.06.2013 kl.23:23

Velfortjent fri! Unner deg mer fri!!! :))
Koos deg og nyt hvert øyeblikk!

11.06.2013 kl.23:26

hun har jo blogget nå da.

Cathrine T Pettersen

11.06.2013 kl.23:47

Ikke slutt:(

Kristine Ullebø

12.06.2013 kl.00:15

Nyyyt fridagene aller fineste deg, for det fortjener du virkelig. Håper du finner ut av det, selv om jeg mest av alt håper at du fortsetter med den fantastiske bloggen din!! Æææ, klarer ikke å se for meg en dag uten min daglige dose kristinaandersen.no.. Du sprer så utrolig mye positivitet at jeg ikke har ord. I mine øyne gjør du alltid en knalljobb - aldri glem det <3 Uansett så er det aller viktigste at du velger å gjøre det som føles rett for deg og det som gjør deg lykkelig. Skjønner godt at bloggingingen kan bli slitsom for deg. Stooor klem <3 Du er best, uansett hva!

Madeleine Norrman

12.06.2013 kl.00:19

Og så? Det er hennes blogg og hun bruker den som hun vil. Det er ingen som har tvunget disse jentene til å blogge, det er noe de har valgt helt selv. De kan slutte med det like fort som de startet det, eller endre bloggingen sin slik de ønsker. Folk vokser opp, får andre interesser og det som var gøy å blogge om før er ikke like gøy lenger. Hvis du ikke liker utviklingen til Annette eller Kristina, så er det ingen som tvinger deg til å lese bloggene deres :) Da får du finne deg en annen blogger å følge, en som ikke har så store ambisjoner om å gjøre det de liker å gjøre, men som pleaser alle andre i stedet ;)

Kristina; You rock! Gjør akkurat det DU føler for selv, det er tross alt ditt liv og vi lever bare en gang :)

Madeleine Norrman

12.06.2013 kl.00:22

Og poenget ditt med den kommentaren var? Å "tvinge" henne til å fortsette å blogge så ikke antall salg går ned på nettbutikken hennes? Hvis hun slutter med bloggingen og legger ALL fokus inn i nettbutikken sin, så vil den få mye mer oppmerksomhet andre stedet og reklameres for via andre kanaler. Kristina må da få gjøre som hun vil uten at leserne hennes skal arrestere henne på det og "true" henne så hun ikke skal slutte?

Madeleine Norrman

12.06.2013 kl.00:43

Jeg regner med at du ikke har med deg jobben hjem hver dag og er på jobb 7 dager i uka hver uke? For det er nemlig Kristina. Ja, dette er hennes jobb og ja, hun har valgt det selv, men dette er langt i fra et sympatijeger-innlegg slik jeg ser det. Jeg tolker innlegget som en opplysning, en forklaring på hvorfor bloggingen ikke har vært på topp fortiden og hvorfor hun ikke kommer til å blogge på to dager. Hadde hun ikke skrevet dette innlegget, hadde hun blitt bombandert med kommentarer her og på instagram om hvorfor hun ikke har blogget og når neste innlegg kommer..

Og Kristina er vel en av de bloggerne som faktisk oppdaterer mest så vidt jeg kan se, så hvor du har det fra at hun tar seg fri to dager om gangen i hytt og pine kan ikke jeg forstå. Liker du det ikke, så får du la være å gå innom bloggen hennes, mr./mrs./ms.Anonym. Og skal du først slenge dårlig karma rundt deg så kan du i det minste ha baller nok til å skrive navnet ditt.

Madeleine Norrman

12.06.2013 kl.00:46

Ja, hun har valgt det selv og du har valgt din jobb selv. Er du lei av jobben din? Finn deg en ny jobb da! Hun har valgt det selv og da kan hun vel styre det som hun selv vil? Hun har ingen arbeidsgiver å forholde seg til og hvis hun ikke vil mer må hun vel få styre det selv?
La nå jenta få seg et pusterom. Regner ikke med at du drar med deg din jobb hjem hver dag og er på jobb 7 dager i uka, hver uke? Nettopp derfor trenger hun en pause, fordi jobben hennes er over alt..

12.06.2013 kl.14:10

Det var da veldig, Kari Normann! Er du blitt hennes nye forsvarskvinne? Gud. Bloggere må tåle posistive og negative tilbakemeldinger. Hvis ikke man kan takle negative tilbakemeldinger, bør man slutte og blogge.

Linn

12.06.2013 kl.17:15

jeg blir så frustrert av å lese slike kommentarer! hvorfor skal man alltid bli sett på som en som ikke tåler negative kommentarer, bare fordi man svarer dem? og hvorfor skal en blogger TÅLE negative tilbakemeldinger? hvilken rett har man til å kritisere en annens måte å leve på når man ikke vet hva som ligger bak- snakk om frekkhet!
jeg støtter deg fullt ut kristina, stå på og gjør det som du føler for <3 jeg digger bloggen din og deg (selv om jeg ikke kjenner deg irl) :)

Skriv en ny kommentar

hits