Lulu's cosmetics bags

I år som i fjor, har jeg selvfølgelig skaffet meg Lulu's sin nye kolleksjon med toalettmapper. I år gikk jeg for hvit, med nydelige gulldetaljer. De er så utrolig lekkre og delikate, fineste toalettmappene jeg vet om!

♥ Beauty Cosmetics Bag Mini

Denne er så liten og grei! Perfekt til ting som mascara, lipgloss og det lille du vil ha av sminke meg deg i veska, eller til oppbevaring av smykker og accessories hvis du skal på tur. Jeg har valgt å bruke min til sistnevnte, og det er helt ypperlig!

♥ Beauty Cosmetics Bag

En kjempelekker sminkepung med plass til det meste! Den er lang nok til både tannbørste og hårspray, så denne kan også brukes som toalettmappe. Selv oppbevarer jeg all sminken min i denne, samt kostene mine. Har tenkt å kjøpe enda en, slik at jeg kan ha en full av sminke og en med bare koster. Uten tvil den fineste sminkepungen jeg noen gang har hatt!

♥ Flat beauty bag

Denne er genial, og blir garantert min nye favoritt når jeg skal på tur fremover! Den rommer alt jeg trenger av shampoo, ansiktspleie, rettetang, krølltang..osv.. Så det er helt perfekt! Når jeg ikke reiser så står den og pynter opp badehyllen min hjemme sammen med de to over, syns hele settet er så utrolig fint og delikat. Så da er det klart det må vises frem!

Nå får dere lesere -20% rabatt på ALT fra Lulu's, og tilbudet er gyldig ut 24.mai! Hele utvalget fra Lulu's finner du HER, og rabatten får dere ved å bruke koden ucjbt når dere kommer til betaling. Dette er en eksklusiv rabattkode kun for dere lesere, så tusen takk til Coverbrands.no som ga meg muligheten til å gjøre dette! ♥

annonse

5 kommentarer

19.05.2013 kl.17:10

Koden gir bare 15%

? Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

19.05.2013 kl.18:44

De bag'ene er så vanvittig flotte! :)

? Lizbethosnes.com

20.05.2013 kl.12:54

Bestilite meg akkurat en slik en! De er bare så utrolig fine :) Tuusen takk for rabattkoden!

helene

20.05.2013 kl.16:36

lulus er så utrolig fine, og så glamorøse :) sånnen er et must at jeg skaffer meg, veldig fort!!

04.07.2013 kl.00:47

SÅ lekre de er i hvitt.Jeg har også lulu`s men i iris farge og elsker alle tre jeg har,men ønsker meg fler spesielt i mellom str.
Kjempe fin blogg du har.

Klemz fra Eva Helen

Skriv en ny kommentar

hits