30 days challenge: day 13

Denne er egentlig litt vanskelig, fordi jeg har absolutt alt jeg ønsker meg. Jeg er utrolig heldig og har et flott liv, så jeg føler jeg lever drømmen min! Men jeg har selvfølgelig noen ønsker jeg også, noen overfladiske og andre ikke. Det som betyr mest for meg i livet vil alltid være familie og venner, og det jeg ønsker meg mest av alt er selvfølgelig et langt og godt liv sammen med dem. Under kan dere lese fem av mine andre ønsker! :-)

1. Tur til Bora Bora.

Bora Bora er bare helt utenomjordisk vakkert! Det er en vulkansk øy i Iles Sous le Vent i Fransk Polynesia i det sydlige Stillehav. Øya er kun 10 km lang og 4 km bred, og er omringet av korallrev. Åååh, hit må jeg bare dra så fort som mulig! Perfekt for romantisk kjærestetur, tenk å late seg på stranda og på spa hele dagen med gutten i ditt liv? Hjertesmeeelt!

2. Min egen lille leilighet.

Å være eier av min egen leilighet er det neste jeg sikter mot. Og forhåpentligvis skjer det snart, jeg må bare finne den rette først. Jeg har vært på masse visninger, men enda ikke funnet den rette. Det å eie sitt eget hjem er noe jeg ønsker meg sterkt, og jeg håper det skjer i løpet av sommeren.

3. Safari og muligheten til å jobbe med ville dyr.

Jeg håper å få dratt ned igjen til Afrika i løpet av året, og denne gangen vil jeg gjøre det for å jobbe med ville dyr. Tenk å få føle løver, nesehorn, giraffer og små tigerbabyer på nært hold? For en drøm!

4. Være forfatteren av min egen bok.

En gang har jeg utrolig lyst å skrive en bok. En bok om min livshistorie, og en bok som kan hjelpe andre til å følge drømmene sine. Det er virkelig en drøm for meg, jeg har utrolig lyst til å en dag bli en forfatter. Jeg har så mye å fortelle, og jeg vil så gjerne inspirere andre til å gå sin egen vei! Man trenger ikke alltid følge strømmen, og dette vil jeg gjerne sette lys på. Jeg elsker virkelig å skrive, det føles som terapi for meg. Hvem vet, kanskje det en gang kommer ut en bok fra Kristina Andersen hos bokhandlerne?

5. Å en dag få min egen lille familie.

Jeg gleder meg utrolig mye til å slå meg til ro, jeg merker jeg er ferdig med å feste hver eneste helg og å løpe rundt som en tulling. Det er litt rart å si det siden jeg enda er litt ung, men jeg gleder meg utrolig mye til å en dag få min egen lille familie. Få barn, kjøpe et koselig hus, få en god mann og leve et godt liv sammen med min egen lille familie. Det blir nok ikke på noen år enda, men jeg ser virkelig frem til den dagen det skjer. Det å få barn og stifte familie, må jo være det livet handler om ♥

26 kommentarer

Anonym

09.05.2013 kl.20:21

At det går an å fremstille seg selv så "perfekt" som du gjør.. Er til å bli kvalm av! But I guess you're faking it till you make it

Sarah

09.05.2013 kl.20:37

Flotte ønsker:)Men å bevare helsa burde kanskje også vært nevnt?Den er noe man ofte tar helt for gitt til man opplever å miste den.Da har man kun ett ønske, nemlig å bli frisk.En liten tankevekker!Kos deg videre i USA, skal snart dit igjen selv.Fantastisk land;)

supermarie

09.05.2013 kl.21:03

det er så gøy å lese om andres drømmer og mål i livet! :D

Jeg ække HELT med på den der "jobbe med VILLE dyr i afrika" for så å reise ned til en farm hvor man kommer så unaturlig tett på de, de er jo ikke ville i det hele tatt, da?? Selv jobbet jeg med dyrene i Afrika, men da på avstand. Hogde ned trær som ikke ga de mat/næring, gravde hull til nye trær som gir de mat og næring, passet på at krypskytere ikke kunne komme seg inn i det ville Afrika, slike ting. Dyrene fikk vi kun beundre på avstand, og det er sånn det skal være - mener iallfall jeg.

Kristina Andersen

09.05.2013 kl.21:17

Forstår godt poenget ditt :) Men slike turer som Elise og Marthe har vært på ser heelt fantastisk ut. Der hjelper de jo babyløver som har mistet moren sin til å klare seg selv ute i naturen, og det må jo være utrolig gøy :)

Kristina Andersen

09.05.2013 kl.21:20

If I was in your shoes, I'd probably hate on me too! :p

Charlotte

09.05.2013 kl.22:30

Et veldig godt poeng du kommer med her! Veldig mange som tenker på seg selv i første rekke, og hvor "gøy det er å jobbe med ville dyr", fremfor hva som faktisk er best for dyrene.

x

09.05.2013 kl.22:30

Afrika er et kontinent, Kristina. Du hadde ikke sagt "vi skal på ferie til Europa" eller "vi skal på ferie til Nord-Amerika". Skjønner ikke hvorfor du mener at de afrikanske landene står i en særstilling som en og samme greie.

Vilde

09.05.2013 kl.22:46

Tigeren lever i Asia, ikke Afrika.......

Cathrine

09.05.2013 kl.22:46

Det er ikke ville tigre i Afrika, men ellers høres det topp ut. Safari anbefales på det sterkeste.

victoria

10.05.2013 kl.00:20

Små kvalmt hvor overfladisk du er, virker ikke som veldedighetsturen du var på forandret deg stort :P er jo hverdagsluksus hveer dag

Silje

10.05.2013 kl.00:58

Fine ønsker, Kristina! :) Håper du får oppfylt alle sammen! <3 Merker det er irriterende å lese om at du tenker for mye på deg selv og blablabla, som om de redder verden hver dag? Niks, trokke det! Digger deg, du er fantastisk! :-D

Anna

10.05.2013 kl.02:04

I det jeg leste overskriften på innlegget tenkte jeg egentlig bare, gud, nå blir det pepper å få for frøken Andersen. Alt blir jo bare feil når man er toppblogger uansett, fremstiller man livet sitt som problematisk er man utakknemlig, og fremstiller man det mer harmonisk og ikke-problemfylt er man kvalmende og overfladisk. Tenk litt over det da, folkens - selvom Kristina er toppblogger og lever et godt liv (slik vi får inntrykk av på bloggen), må jo hun som alle andre få ha drømmer og ønsker.

Og siden jeg for en gangs skyld kommemterer: digger bloggen din, Kristina. Er innom hver dag, og eeelsker disse ferieinnleggene. Drømmer meg helt bort i den kalde russehverdagen, hihi. Kos deg masse videre på tur :)

Kristina Andersen

10.05.2013 kl.05:55

Takk skjønne Anna. <3

Jeanette

10.05.2013 kl.09:22

du som skriver at du blir kvalm av måten Kristina fremstiller seg på,er jo bare misunnelig.Når ble det KVALMT å være fornøyd med sitt eget liv?

Mari

10.05.2013 kl.09:23

Helt enig Anna! Sitter mange sure mennesker her og kommenterer og pirker på små ubetydelige ting...

Mari

10.05.2013 kl.09:25

Men de har fortsatt tigre i flere dyreparker i Afrika og andre steder i verden..... Så man KAN se den der også

Camilla

10.05.2013 kl.09:31

Jeg er helt uenig med alle som mener at disse ønskene er overfaldiske! Når ble de å ønske seg leilighet, familie og å bli forfatter overfladisk?
Synes det var kjempe fine ønsker jeg! :)

10.05.2013 kl.14:20

jeg hadde kjøpt den boken:) helt klart

10.05.2013 kl.14:29

Livet som blogger har gått deg helt til hodet, Kristina!
Du burde kanskje heller prøve å fulføre videregående, og kanskje bli noe her i verden.

Kristina Andersen

10.05.2013 kl.14:43

Jeg har fullført videregående jeg? :) Jeg vet hvem du er, og for å være helt ærlig - syns jeg synd på deg. Tror det er på tide at du tar deg selv i nakken og slutter å oppføre deg på denne måten :) Bli noe her i livet? Jeg er 22 år, tjener langt mer enn hva du noen gang kommer til å gjøre og driver to AS selskaper. Så, ikke drit deg ut nå :)

Isabelle h

10.05.2013 kl.18:30

Herregud, hvis man bare skal slenge dritt, er det ikke bedre å la være å lese bloggen da eller?
Skinner så godt igjennom at folk bare er så utrolig misunnelige..
Selv synes jeg det er helt utrolig bra, hvor mye du har oppnådd i løpet av det "korte"
Livet ditt hittil.. Helt fantastisk bra:)
Btw, jeg har vært på
Moorea, naboøyen til bora bora(eller ihvertfall samme øygruppe);p og der var det så idyllisk!
Anbefales på det sterkeste:) kos deg masse videre på tur søta:)

helene

10.05.2013 kl.19:21

kjenner jeg deg rett så oppnår du nok mye av det du ønsker deg, for du er ei jente som kjemper hardt for å oppfylle drømmene dine :) hadde vært så gøy om du hadde gitt ut en bok!!! hadde kjøpt den med en gang og synes det hadde vært så stas :) åh, det må du nesten gjøre!

11.05.2013 kl.03:45

Løven er utrydningstruet, Marie. Jeg har jobbet på farmer hvor de avler løver, for så å sette de ut i naturen. De som eier farmene lager nøye utvalgte løveflokker hvor hver løve har sin plass i flokken sett i forhold til personligheten dens. Og løvene får fantastiske liv i det fri. I nasjonalparker hvor det ikke er krypskyttere.
Noen må mate løveungene som har fått moren sin drept. Noen må holde de i aktivitet. Noen må passe på at de spiser fem ganger om dagen. Noen må passe på at de drikker så og så mye ut ifra vekt. Noen må passe på at de tisser fem ganger om dagen. Noen må passe på at de bæsjer fem ganger om dagen. Noen må ta temperaturen på babyene fire ganger om dagen. Alt dette blir HVER ENESTE dag skrevet ned i et skjema. Løveungene må passes dag og natt, de kan ikke være alene ett sekund. Det er en 24-timers jobb, Marie, ikke en lek. Vi må skuffe bæsj, plukke fjær av døde kyllinger, skjære opp døde kuer, sebraer osv.
De løvene som er gamle nok, får jakte selv. De begynner å øve fra de er ca 6 mnd gamle. Når de til slutt settes fri, kan de klare seg perfekt på egenhånd.
Vi ble kjørt på safari utenfor farmen flere ganger for å se på de voksne løvene som nå hadde fått egne barn og barnebarn. Det er jo intet annet enn fantastisk!

Å jobbe på en slik farm er 90% å vasse i løvebæsj, og innvoller fra dyrene løvene har spist. Og bare for å ha sagt det- de får ku, som er slaktet på samme sted og måte som det mennesker får. I noen tilfeller får de sebra som har dødd i fødsel, eller en dødelig skadet antilope de ble nødt å skyte. Eierne på gården gråt da de en dag måtte skyte en fantastisk vakker bukk som hadde vært i kamp og fått hele hornet revet av hodet sitt. Men kjøttet gikk da til løvene.

Menneskene som driver disse farmene er helt utrolig engasjert og elsker dyrene og landet sitt, og ville ALDRI gjort noe som skadet dyrene, eller Afrikas økosystem og natur. De vil KUN hjelpe dem, og det siste de vil er at disse nydelige dyrene skal forsvinne fra jorda vår.

Jeg vet at du har vært jorden rundt, men du vet dermed ikke alt. Du er ikke den mest verdensvante og kunnskapsrike personen rundt omkring av den grunn. MANGE har reist jorden rundt. Man kommer ikke akkurat helt inn i ting ved å være på ett og ett sted noen dager. Og mens du kommenterer hyggelige kommentarer til meg, pleier du enkelte ganger å gi meg "stikk" i blogginnleggene dine. Flott at du har "jobbet med dyrene i Afrika", men bestanden må opprettholdes ved hjelp av avl og grundig oppfølging etterpå. Det holder ikke å grave hull...

Kristine

11.05.2013 kl.03:52

Jeg kommenterer ikke ofte, og jeg vet du er vandt til meningsløse og ignorante mennesker som ryker av sjalusi, men jeg vil fortsatt si stå på og lev livet ditt akkurat som du ønsker! Du har kommet utrolig langt og er en smart jente som bruker de fantastiske tilbudene du får, noen mennesker takler det bare ikke. Jeg synes overhode ikke disse tingene er overfladiske i det hele tatt. En hver suksserik person vet at for å få mer i livet (enten det er ting, muligheter, eller opplevelser) så må man først og fremst være takknemlig og lykkelig med det man har. Jeg tror virkelig at din instilling og motivasjon er en av de største grunnene til at du kommer til å oppnå alt på listen din og mer.

Jeg blir så glad inni meg av å se hvor takknemlig og full av håp du er. Du elsker deg selv og livet ditt og det er ingenting som er viktigere om man ønsker å lykkes. De fleste som leser bloggen din vet hvor ekte du er, og at du går gjennom tøffe perioder som alle andre fordi det er du ærlig med, men hvem liker vel å prate om det? Du fokuserer på det positive og trenger du en pause så gjør du det. Det er hvordan man takler slike situasjoner som definerer deg og du er forstatt her med like mye inspirasjon og lykke å sprede.

Ønskene dine er herlige og inspirerende. Du sier klart og tydelig i begynnelsen at du har et fantastisk liv som du er takknemlig for, så noen ønsker er kanskje "overfladiske" men det synes jeg absolutt ikke. Hva i all verden er overfladisk eller feil med å ønske seg en drømme reise? Gjør ikke vi alle? Du ønsker deg en familie, jobbe med dyr, opplevelser, et utfylt liv rett og slett. Alle disse ønskene er så fulle av kjærlighet enten det er romantisk kjærlighet, kjærlighet for livet, familien, dyr, andre mennsker, eller deg selv. Du virker som en utrolig kjærlig person og det er nøkkelen til livet. Forsett å vær deg selv og fortsett å sikte mot stjernene. Visse mennesker tør ikke, og det gjør dem bitre, men er du ikke lykkelig for at du ikke er en av de? Du lever DITT liv og om alt ender i morgen så har du gjort alt du kan for å gjøre det litt bedre både for deg selv og for andre. Dette er kanskje litt klumsete skrevet men jeg vet ikke hvordan jeg kan sette ord på hvor glad jeg blir av mennesker som deg og hvor mye jeg elsker å se mennesker som gjør det de vil med kjærlighet for alt. Bare STÅ PÅ! Du er kun 22 og hvis du fortsetter sånn som nå, bare TENK hvor du er når du er 30, 40, 50, og 60 (++)! Du kan selvsagt skrive en enormt inspirerende bok om ikke så lenge, men tenk å skrive livshistorien din når du er i 60 årene, hvor ENORMT mye du har opplevd og lykkes? til og med JEG blir inspirert bare av å tenke på det. Så igjen; STÅ PÅ, KJØR PÅ, OG LEV LIVET DITT OG IKKE MINST KOS DEG!!!!!!!!!!!!!!

Kristina Andersen

11.05.2013 kl.04:56

For en utrolig fin kommentar. Tuuusen takk kjære deg, den betydde mye for meg <3

Vilde

12.05.2013 kl.17:00

Ja, for alt jeg vet har de tigre i dyreparken i Kristiansand også, så da kan hun vel bare jobbe der da kanskje?:-) Eller var det å jobbe med ville dyr hun faktisk sa?:-)))) ergo: ikke noe kosing med ville tigerbabyer i Afrika, da de lever i Asia, end of story

Skriv en ny kommentar

hits