Mobilblogg

Heeei dere! Ligger å later meg på stranda i Karibien, med en iiiskald Corona. Liiiivet! Nå skal jeg og lillebror låne oss vannscootere som vi skal cruise rundt på :-) Life is pretty awesome!

11 kommentarer

Viktoria

07.05.2013 kl.21:50

Du har blitt så flink å blogge Kristina:-D Det er alltid så gøy å stikke innom bloggen din. Alltid nye og velsmakende innlegg. Du er desidert min nye favorittblogger og tro meg - jeg leser maaange. Keep up the good work:-) Du er virkelig inspirerende. Ha en super ferie videre, vakre deg!!

Klem :-)

Kristine

07.05.2013 kl.21:51

Vannscooter er sååå gøy :D Kos dere!

helene

07.05.2013 kl.22:05

ååh nam, en kald corona på stranda - det alle ser som et paradis :) sykt deilig det så ut, misunner deg. dere skal dra å kjøre på vannscooter og jeg skal snart hoppe i sengs. haha :) misunner deg dette, virkelig - vær et villdyyyr ute på den vannscooteren :D

07.05.2013 kl.22:30

Er det ikke dumt å drikke før du kjører jetski? Hehe, virker som at du har det fantastisk! Er kjempesjalu!!:D

Silje

07.05.2013 kl.22:33

Ååhr, stranda <3 Er meldt 17 grader og sol i Trondheim i morra da, er nesten i litt ekstase over det, haha! skjønner hvordan du har det!! :-D Kos deg <3

anne

07.05.2013 kl.23:13

Ser helt hærlig ut! Kan tenke meg at du koser deg max nå, ja! :D
Men du.. kan ikke du gi noen tips til hvordan man kan takle kjærlighetssorg, eller hva jeg nå skal kalle det? Jeg veit at han liker meg, han sier det, og alt han har gjort tyder på det.. Men da jeg sa jeg likte han godt, sa han at han henger igjen i fortiden. Jeg kan forstå at det tar tid å komme seg over ett langvarig forhold, men han har virkelig gitt meg troen på oss to, og nå veit jeg ikke hva jeg skal gjøre.. Føler han unngår meg helt etter at vi hadde den samtalen, og jeg tør ikke ta kontakt mer. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre lenger.. Han er i hode mitt konstant, og jeg vil bare være sammen med han, jeg vil bare at alt skal være bra! Jeg kan gjerne bare være venn med han, og det har jeg sagt til han. Men jeg føler likevel at han unngår meg nå som han veit hva jeg føler for han.. Jeg skjønner ingenting, veit ikke hva jeg skal gjøre mer, og det er helt uutholdelig..Jeg klarer ikke sove, klarer ikke spise, klarer ikke konsentrere meg om eksamenslesningen. Jeg er så frustrert, jeg orker ikke det her mere.. Har du noen tips til hvordan jeg kan få han til å i det minste ville være venn med meg som før igjen? Eller eventuelt hvordan jeg bare kan glemme han? Har egentlig tenkt fra første stund at han var for god til å være sann.. Men etter alt det fine han har sagt, etter at han har holdt meg i hånden, kysset meg osv, så trodde jeg det var et håp for at det kunne bli oss. Har han bare brukt meg? Eller mener han det når han sier at han liker meg, selv om han henger fast i fortiden? Nå er jeg bare lei og frustrert.. Det er så forferdelig vondt, for han er virkelig verdens beste..

Kristina Andersen

07.05.2013 kl.23:16

HAHA, ikke en helt smart plan.. Men what the hell, YOLO :p

Kristina Andersen

07.05.2013 kl.23:16

Ååå, koselig å høre Viktoria :D Klem tilbake!

Treningsarena

07.05.2013 kl.23:24

Herregud, så UTROLIG deilig det ser ut! Godt å se at du nyyyter hvert eneste sekund der nede :-D Unner deg all kosen du kan få!

Kamilla Haaland

08.05.2013 kl.04:01

haha, liker tankegangen!

Christina

08.05.2013 kl.13:17

Hehe, FØRST corona, SÅ vannscooter? ;P Jaija... ser helt fantastisk ut i allefall *misunnelig* hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits