30 days challenge: day 6

En ting jeg aldri kommer til å gjøre... Hmm, denne var vanskelig! Jeg er en person som ikke bruker ordet aldri, rett og slett fordi man skal aldri si aldri. Hihi! Men, okei - noe må jeg jo klare å komme på?

Jeg kommer aldri til å få meg en slange eller en reptil som kjæledyr. Jeg grøsser av bare tanken, jeg er hysterisk redd for disse skapningene! Slanger er så ekle der de liksom bare draaaar seg bortover, huuuff... Gysninger!! Edderkopper liker jeg heller virkelig ikke! Så en ting er sikkert, jeg skal aldri ha noe sånt inn i mitt hus. Slanger og slike ting hører til ute i naturen, i hvert fall ikke hos meg. Husker min skjønne venninne Jeanette alltid hadde slanger til kjæledyr før, og hun var min nærmeste nabo. Om jeg var redd? Hadde mareritt hver eneste natt....

Regner med jeg ikke er alene om å aldri få en slange til kjæledyr, jenter? Haha!

12 kommentarer

Ingrid

01.05.2013 kl.14:52

Heelt klart ikke!!

01.05.2013 kl.14:54

Du er alene, blir livredd bare bilde jeg :)

LenaG

01.05.2013 kl.15:45

Elsker bloggen din, har fulgt den i maaange år og du virker som en fantastisk jente:) Men jeg måå bare kommentere noe:
Da du la ut bilde av hunden Bosse, så var det en kommentar om hvordan du kunne elske noe så stygt og blabla, men du svarte at du elsket han fantastisk høyt:) hvordan kan du da si at en slange er ekkel da? Dobbeltmoral vil jeg si. Ligner ikke deg:)
Jeg haater slanger selv, såå skal ikke stå på det:) hehe
Stå på! Du er en braaaaa dame:D

therese kristina

01.05.2013 kl.19:06

Nei, FY det skal eg aldri ha!

Kristina Andersen

01.05.2013 kl.20:00

Neeij, æsj! De er SÅ ekkle!!

Kristina Andersen

01.05.2013 kl.20:02

Jaa! ÆÆÆÆÆ!!

01.05.2013 kl.20:04

Åhbherreguuuuud nei!!!! Bare eg ser en slange i et blad, på bilde eller på tv-skjermen skriker eg som om noen skulle ha kuttet av med foten!!! Så ille er det faktisk haha. Kjæresten min elsker det såklart - begynner å lage krypebevegelser med et slangebilde bortover sengen mens eg ligger der *sparke og vifte djevelskt med hender og føtter mens eg hyler!* Det er det EKLESTE dyret eg vet om!!!!!! Er så enig med deg at et slikt vesen vil ALDRI være i mitt hus!!!

Maren

01.05.2013 kl.20:11

Slanger er kryp, ikke kjæledyr... De er ikke ment å ha hjemme i bur..

helene

01.05.2013 kl.20:24

du er IKKE alene!! når jeg først har mareritt, så handler de om slanger. hvis jeg ser noe som ligner på en slange eller ser en video av det får jeg frysninger og helt panikk! tror slanger må være de værste dyrene å ha som kjæledyr... haha grøsser helt av tanken - uff!

Madeleine Norrman

02.05.2013 kl.15:25

Jeg hadde ikke hatt noe problem med å ha en slange som kjæledyr i teorien, nettopp fordi jeg ikke er særlig redd for de. Har hatt slanger rundt halsen flere ganger i Thailand, både store slanger på flere meter og kg, til små slanger rundt armleddet.
Grunnen til at jeg ikke har slange selv som kjæledyr er pga to grunner.
1) Kjæresten min HATER slanger over alt. Han kan bare ikke fordra de og får mareritt bare av tanken på de.
2) Jeg er veldig i mot at folk skal ha slanger som kjæledyr. De hører til i det frie i jungelen og ørkenen og det er der de skal være, ikke i et lite glassbur på gutterommet/ jenterommet :)

Lorraine Engen

02.05.2013 kl.20:18

Min tidligere samboer hadde en, så da sov jeg på samme soverom (jesus christ...) med den, veldig skremmende i starten, men det gikk seg til. Frykter kun edderkopper av reptiler, de er jeg helt på gråten av å være i nærheten av..

Rakel

04.05.2013 kl.00:00

Æh, kommer til å ha mareritt i natt...er det noe jeg virkelig hater så er det slanger! Husker så godt en gang for ett par år siden når jeg var på klassetur ett sted ved sjøen. Jeg og ei venninne skulle klatre litt opp på fjellene der og så var det en liten grop med masse lyng under. Og i dét jeg steger over så hopper det frem en stålorm som klarte å vikle seg rundt foten min. DA var jeg nære ett hjerteinfarkt altså....

Skriv en ny kommentar

hits