Svar på spørsmåsrunden: generelt del ll

1. Føler du selv at du er konstruktiv og ydmyk når du svarer folk i kommentarfeltet? Jeg prøver så godt jeg klarer å svare konstruktivt, men jeg har merket den siste tiden at jeg ikke klarer det på samme måte lengre. Det kommer til et punkt hvor man som blogger ikke lengre orker å godta at noen snakker stygt til deg. Jeg har holdt på med denne bloggen i fem år, og merker først nå at jeg sliter med å svare ydmykt hvis noen regelrett snakker til meg som dritt. Det skal sies at jeg aldri blir sur, jeg svarer heller morsomt og ironisk tilbake. Men om jeg alltid klarer å være konstruktiv og ydmyk hele tiden? Nei.

2. Hva får deg alltid i godt humør igjen dersom du er nedfor en dag? Tone, hvem er det som ikke blir glad av den jenta? Hun kunne fått meg til å le fra graven! Så har jeg en dårlig dag, tar jeg turen til verdens morsomste og gladeste bestis.

3. Hvilken del av kroppen din (rent utseendemessig) er du mest fornøyd med? Ruuuumpa! Jeg har veldig rumpe-fetisj, og skal ærlig si jeg liker min egen veldig godt. Den må bare bli enda mer gigantisk og spretten, jeg syns den er litt for liten enda.

4. Har du brukt/bruker du restalyne i leppene? Jeg har fylt restylane i leppene tre ganger. Nå er det ett år siden sist, og jeg har ingenting igjen i leppene.

5. Hva er det beste du har i vente denne uken? Relanseringen av Get Sporty! En ting er sikkert, nå skal nettbutikken være åpen til jeg ligger død og begravet. Blir helt fantastisk å få åpnet den igjen, og den nye looken på butikken er bare helt rå. Jeg lanserer også min egen lille kolleksjon når vi åpner, og det blir jo et veldig stort øyeblikk.

6. Har du noen på lur? Hehe, dere er så nyskjerrige.. Kanskje? ;-)

7. Er du belieber? Nei, jeg er ikke en belieber - men jeg liker Justin Bieber veldig godt og har stor respekt for alt den gutten har oppnådd. Jeg er mildt sagt sjokkert over oppførselen til flere av norske beliebers, og syns det er fryktelig trist at mange oppfører seg som ville dyr mot Justin og teamet hans. Utrolig flaut at folk fra Norge overfaller teamet hans og at slike ting kommer på nyhetene verden over. Justin er like mye menneske som meg og deg, så det må være utrolig frustrerende å bli behandlet på denne gale måten fra folk som faktisk burde fått psykiatrisk hjelp. Når jeg var fan av popstjerner som yngre, hang jeg opp plakater på veggene mine og kunne sangene utenat. Hva har skjedd med dagens "fans"?

8. Hvordan er forholdet mellom deg og dine foreldre? Veldig bra, jeg elsker familien min og mine foreldre! Snakker på telefonen med mamma minst en gang til dagen, og oppdaterer de alltid på hva jeg gjør. Familie betyr alt for meg!

9. Er du pirkete på skrivefeil? Jeg liker ikke skrivefeil, men er klar over at jeg ofte kan stokke bokstaver og ord på bloggen. Jeg har noe som heter kronisk dobbeltsyn, så jeg ser alt rundt meg i to. Også bokstaver, så det er nesten umulig for meg å skrive helt riktig hele tiden. Men, jeg gjør så godt jeg kan! :-)

10. Hvilke ordtak prøver du å leve etter?

♥ Follow your heart wherever you go, and let love be the key to success.

♥ Hakuna Matata.

♥ Good things Come to those who work their asses off and never give up.

15 kommentarer

Anne

17.04.2013 kl.08:37

Jeg syns du er inspirerende og flott, men du trenger ikke "tenke som en mann" for å komme noe sted. look like yourself, act like a friend, think like a leader, work like a winner. Eller noe sånt!

Solveig

17.04.2013 kl.08:50

Du er ei så flott jente Kristina. Må si at jeg ser veldig opp til deg, og jeg syntes du er kjempe flink. Se på alt du har oppnådd!:) Stå på videre! Gleder meg til nettbutikken din åpner igjen og kolleksjonen din kommer ut:)

Kristina Andersen

17.04.2013 kl.11:39

Takk snilleste, så koselig å høre <3

Jannike

17.04.2013 kl.12:00

Hei :) jeg bare lurer på en ting? Siden rompa er det på kroppen du er mest fornøyd med, har du noen gode favorittøvelser du vil dele med oss ?? Rompa mi ble mystisk nok borte etter att jeg gikk ned i vekt og vil så gjerne ha den på plass igjen.... Pga sykdom kan jeg ikke trene så masse men ligger på gulvet hver morgen og gjør alle rompeøvelsene jeg kan for rompa skal tilbake! Men vil jo gjerne gjøre de øvelsen som er mest effektive :) har ikke noe vekter eller noe sånt fancy så må være øvelser man kan gjøre hjemme på gulvet ;) ha en topp dag videre :)

Kristina Andersen

17.04.2013 kl.12:35

Kommer et rompeinnlegg her veldig snart ;)

Isa

17.04.2013 kl.12:48

Når jeg var 13 år løftet jeg 80 kg benkpress (inkl stang). Jeg la vekk styrketrening i mange år,pga manglende tid,
og trodde jeg hadde mistet alle musklene. Forrige uke etter og ha trent kondisjon en stund, skulle jeg utfordre meg
selv. Jeg løftet 50 kg!!!! Jeg er i ekstase, og var like før jeg begynte å grine. De store gutta skrøyt, og det gjore ikke saken
så mye værre. Har seg sånn at musklene ligger gjømt i "lagre" i kroppen, og dem forsvinner aldri så lenge de er i bruk.

Men, back to reality, lekser og eksamensforbedringer! Består jeg får jeg sikkerthetskurs gratis av pappa,
og forhåpentligvis sommerjobb offshore! Weee!

Ida

17.04.2013 kl.14:14

RUMPA?? Tenker siden du har så god selvtilitt tåler du å jekkes ned litt :) Du har verdens flateste rumpe Kristina... Synes du er veldig flott ellers altså! Men for at du ikke skal gå helt av skyene (hvis det ikke allerede er forsent??) trenger du å høre litt realitet også :)

Kristina Andersen

17.04.2013 kl.14:20

Unnskyld meg, kjære lille "Ida"... Kaller du virkelig dette ei flat rumpe?
http://www.kristinaandersen.no/wp-content/uploads/2013/03/Desktop116.jpg

Da ville jeg tatt en synsprøve hvis jeg var deg :p

Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ?

17.04.2013 kl.14:46

Jeg har ikke lagt merke til at du har svart noe annet enn hyggelig på kommentarer jeg? Bortsett fra de negative - men det er da virkelig forståelig?! Helt utrolig hva enkelte kan prestere å "si" over nettet, så skjønner deg godt i så fall =)

? Lizbethosnes.com

Kristina Andersen

17.04.2013 kl.14:53

<3

carina

17.04.2013 kl.15:34

Kan ikke fatte at noen får seg til å si sånt til andre. Ang det første spørsmålet synes jeg du stort sett alltid svarer bra på kommentarer jeg kristina. Jeg synes at man absolutt skal ha lov til å forsvare seg innimellom når folk finner på å si så mye dumt. Ellers håper jeg du får en strålende onsdagskveld! ;)

Kristin

17.04.2013 kl.15:40

Hei Kristina! Tenkte å spørre om du hadde noen gode tips til rompetrening, men så at det allerede var spurt om. Men kan jo spørre om du ville ha lagt ut noen tips til lår og bein ellers også? :)

Silje

17.04.2013 kl.15:44

Ida, du trenger definitivt en synssjekk. Rumpa til Kristina er absolutt ikke flat?

Maja

17.04.2013 kl.21:03

Er så enig med deg om rumpa og "rumpe-fetisjen" din! Har det likt sjøl! Driver å trener rumpa mi mer spretten nå, håper jeg klarer gjennomføre! :-)

helene

18.04.2013 kl.17:58

jeg synes det virker tungt å være toppblogger, for jeg har lagt merke til at det er mange som snakker dritt og det hater jeg å se! blir så utrolig irritert av det og skjønner ikke hvorfor folk skal gjøre det.. jeg synes det er bra at du som regel svarer ironisk til dem, men tror selv jeg aldri hadde taklet det og heller svart frekt tilbake. men så er det så godt at du har kjempemange positive kommentarer her og nesten alle leserene dine støtter deg :) som sagt så elsker jeg svarene dine, synes det er så gøy og intressant å lese!

Skriv en ny kommentar

hits