Update: Chili Forte

I over ett år har jeg brukt Chili Forte, et produkt jeg liker utrolig godt. Jeg vet at det er mye spørsmål rundt nettopp dette, så jeg tenkte å ta det opp i et nytt innlegg her på bloggen - slik at dere forhåpentligvis kan forstå litt bedre hva Chili Forte egentlig er.

Først og fremst vil jeg påpeke at Chili Forte er ikke et slankeprodukt. Produktet er satt sammen av unike ingredienser som er ment for å bidra til forbrenningen og dempe søtsuget. Grønn te, chili, krom og niacin. Så dersom man er ute etter disse egenskapene i et produkt kan det bidra godt til både den som jobber med å gå ned i vekt, men også den som bare er ute etter å spise mer sunt og stoppe det typiske søtsuget. Jeg er ute etter sistnevnte, og det fungerer topp for meg.

Chili Forte er absolutt ikke noe man skal bruke som en unskyldning for å ikke trene, for dette er ikke et produkt du dropper 20 kilo av å tygge på. Det kan derimot gi deg en hjelpende hånd, men selve jobben med å komme i bedre form må du gjøre selv med trening og riktig kosthold. Jeg bruker dette for å dempe søtsuget, og det fungerer supert. Jeg har ikke lengre følelsen om at jeg måå få i meg noe søtt på kveldene, og går ikke lengre på godterismeller i ukedagene. Det er jeg så vanvittig glad for, sukkercravings er ingen god følelse! Så for meg fungerer dette altså veldig bra og gir meg hjelp til deg jeg ønsker! Jeg tar en kapsel på morgenen sammen med frokost, og en på ettermiddagen sammen med middagsmåltid. Altså, to kapsler daglig :-)

 Chili Forte kan bestilles HER, og i Mars er det et kampanjetilbud med 2 for 1.

 annonse

52 kommentarer

Malin

27.03.2013 kl.10:47

Jeg brukte det en god stund, og det funket bra på søt suget. Var lykkelig, slapp det konstante søt suget om kveldene. Det var alt for dyrt for meg. dukket opp så mange pakker og regninger at jeg hadde skapet fult før jeg rakk og spise det opp.

27.03.2013 kl.11:31

Du burde kanskje skrive noe om hvor mye chilli (MG) disse inneholder? For skal det være helsemessig bør man få i seg MINST en teskje med hakket chilli hver dag. Så hvor stort innhold av chilli er veldig relevant da =)

27.03.2013 kl.13:32

Og dette tror du fungerer?

Hanne

27.03.2013 kl.14:10

Dette er bare tull! Sykt at du reklamerer for dette.

27.03.2013 kl.14:33

Tenkte å tipse oss ja.. Det produktet der er bare svada, skal dere ned i vekt så spis mindre og tren mer..det produktet der er Bare tull og tøys! Søk det opp på nett og det står flere steder at det bare er ett dårlig salgstriks får å få folk ned i vekt..

Elisabeth

27.03.2013 kl.14:44

Hei Kristina!
Først og fremst vil jeg bare si, FOR en motivasjon du er! Har lest bloggen din en stund, og du har hittil hjulpet med ned 17 kg, og det er så deilig! Har lyst å kjøpe med en trenigstights fra 2xu, men ser det er forskjellige typer. Jeg har lett og lett etter informasjon om de forskjellige, men det står stort sett det samme om alle tre (fire?) typene. Du som selger de i nettbutikken din, kunne du skrevet litt om de så vi fikk se forskjellen på de? Regner med det er forskjell på de siden de er forskjellig i pris :)
Takk! :)

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.14:51

Wow, herremin - så utrolig flink du er! Gratulerer så mye med gode resultater Elisabeth :) Imponerende! Jeg vil anbefale deg den vanligste av 2xu tightsen, som heter Compression Tights. Den er aller best og også finest :)

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.14:53

Ned i vekt med å spise mindre? Det å spise lite kan faktisk gjøre at man går opp i vekt, så skummelt av deg å uttale deg om dette når du åpenbart ikke vet. Har du forresten brukt Chili Forte selv, siden du er så påståelig om dette? Dette produktet har jeg testet i 16 måneder nå, så jeg vil si at jeg vet hva jeg snakker om :)

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.14:53

Jeg VET det fungerer, jeg har ingenting søtsug lengre :)

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.14:54

Ikke sant, det er superbra! :) Du skal få pakker som dekker få dagsbehovet ditt, ikke noe mer. Ring kundeserivce, så ordner de opp - det har sikkert blitt gjort en feil :)

27.03.2013 kl.16:13

Ang søtsuget ditt som har forsvunnet, det forsvinner av seg selv hvis du holder deg unna søstsaker ca 10dagef. Det er jafall min erfaring og jeg led virkelig av søtsug, men jeg stoppet bare opp, levde med abstinenser som det nesten kan kalles i 10 dager og etter det var søtsuget borte. Krom kan du også få i deg med tørket aprikos :) har mer tro på å spise naturlig mat og ikke kaste innpå med piller for å øke forbrenning med rikitg kosthold går dette av seg selv:)

27.03.2013 kl.16:20

Isabell says:
February 19, 2013 at 21:35
Hei! :) Jeg lurte på en ting, ettersom du er veldig klar over hva som er sunt og usunt, og har erfaring med kropp, trening og “slanking” vil jeg veldig gjerne vite om din mening og “Chili Forte”? Mange “rosabloggere” har snakket om dette produktet men ingen av dem har den erfaringen med trening og kosthold som du har. Hva mener du om disse pillene? Jeg er en jente som er VELDIG inspirert av deg og din trening og har i 2 mnd prøvd å redusere vekten min, spist sunt og trent mye.. men etter en overvektig periode med masse vanespising av godteri er det vankelig å slukke søtsuget.. er det lurt for meg å gå på disse tabelettene for å opprettholde vekten og dempe søtsuge dersom jeg trener 5 ganger i uken og har et normalt og sunt kosthold ved siden av? :) Setter pris på svar!
Må bare også si at du har en utrolig inspirerende blogg og gjør et flott arbeid!! :) takk for all motivasjon, pågangshjelp og kostholdsråd!! Hadde aldri klart å presse meg selv og nådd mine mål slik jeg har klart uten å ha bloggen din og dine mål i bakhuet!! :D

Reply
Fotballfrue says:
February 19, 2013 at 22:35
Bortkastede penger, spør du meg ;) Har du et variert kosthold får du i deg mer enn nok av det Chili forte inneholder. Ønsker du mer chili er det bare å tilsette dette i maten du selv lager. Og krom har ingen dokumentert effekt hos friske mennesker. Ønsker du likevel å ta krom for å forsøke å dempe søtsug og bedre kontrollen på blodsukkeret, får du rent kromtilskudd til 1/3 av prisen på Apoteket :)

Reply

Placebo

27.03.2013 kl.17:03

Hørt om placeboeffekten? Har anbefaler at du googler litt på produktet og se hva forskere sier. Lykke til! :)

silje

27.03.2013 kl.17:50

hva er bivirkningene? har vurdert produktet en stund, men finner ikke noe info om bivirkninger på nettsiden :/ greit nok at det er et naturlig produkt, men et kosttilskudd vil alltid ha ulik virkning på folk, og jeg synes det er litt rart at man ikke finner info om det noen steder.. skjønner om du selv ikke har opplevd noe, men siden du samarbeider med firmaet kanskje du kan få noe info? er ikke for å disse produktet, men jeg reagerer ofte på ting enten ved å få utslett, eller blir dårlig i magen, så hadde vært kjekt å få vite om hvordan virkninger det er på folk som ikke er like positive som det at de demper søtsuget. Et troverdig produkt bør informere om sine mindre bra sider og :D

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.17:54

Det er jeg usikker på, jeg har ikke hatt noen bivirkninger med dette. Om det hadde vært det, tror jeg ikke produktet hadde vært godkjent for salg.. Men kanskje du kan sende de en mail å spørre for å være på den sikre siden? :)

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.17:55

Smak&behag - Caroline har etter hva jeg vet ikke testet Chili Forte, så forstår at hun kan ha den oppfatningen :)

Trine

27.03.2013 kl.18:07

Hvor mye får du betalt for å skrive dette?

Kristina Andersen

27.03.2013 kl.18:10

Meningene mine kan ikke kjøpes. Jeg skriver kun om ting jeg går 100% god for og bruker selv :)

27.03.2013 kl.20:48

Er det aldersgrense?:)

helene

28.03.2013 kl.02:49

synes det virker deilig å gå på det siden man ikke får så mye søtsug da. men er så redd for alle sånn slags tabeletter.. :(

Anonym

28.03.2013 kl.14:31

Det handler ikke om å ha prøvd produktet eller ikke, det handler om å vite hva det inneholder.

Ingrediensene er helt trygge. Chili er chili, og krom er krom. Niacin er et b vitamin, og således helt trygt. Problemet her er at krom har ingen dokumentert effekt på å dempe søtsug, og effekten av chili er i beste fall mikroskopisk. 199,- pr.mnd er mye penger, penger man fint bør spare til noe annet.

28.03.2013 kl.22:08

Har prøvd det i 5 dager, men det var ikke noe for meg... Jeg begynte med 2 om dagen, som det står på esken, men gikk over til 1. Men det eneste jeg oppnådde, var å tilbringe mye tid på "skåla" Jeg returnerte resten av pillene, men har ikke fått noen tilbakemelding, annet enn en inkassovarsel...... Så om det hjelper mot overvekt, kan jeg ikke si noe om...

Johanne

29.03.2013 kl.13:12

Når man slutter med dette produktet er det fort gjort (nesten 100 % sikkert) å gå opp i vekt. Det gjorde jeg. P.g.a. at man bruker et produkt som øker forbrenningen og når man slutter med det, bremses forbrenningen ned. Logisk nok. Men slik er det med de aller fleste slike slankeprodukter når man går på noe for så å slutte med det. Det er jo et slankeprodukt om enkelte vil innrømme det eller ikke. Ordet "slanking" har jo et bredt begrep. Hvorfor skal man øke forbrenningen utenom det som som handler om vekt? Det skal jo for å minske søtsuget òg ja, men det handler jo mye om hvor bevisst man er på nettopp dette.

30.03.2013 kl.11:10

Hvis du har tilbragt mye tid på skåla så høres det ut som du har hatt omgangsyke som har gått den siste tiden og da burde du ventet med å prøve ut dette, uansett holder ikke 5 dager for å teste ut slikt, kroppen responderer ikke umiddelbart, næringsstoffer for hår synes ikke resultatet før 6-12 mnd i følge Pantene.

31.03.2013 kl.16:14

Stoffet har ingen bivirkninger fordi det heller ikke har noen virkning. Placeboeffekt kommer uten bivirkninger :-)

Blizzerdz

01.04.2013 kl.09:25

Hei, dete produktet ser interesangt ut, men jeg har mine tvil. Minner meg veldig om noe som heter hot burner som også er bygget opp med de samme ingridiensene.

Jeg vil heller anbefale Raspberry Ketone. Dette er ett kosttilskudd som er anbefalt av leger og er ansett som "mirakel" middel innen lege vitenskap. Greit at det er ingenting som virker uten regulert kosthold og trening, men dette produktet har hjulpet meg til å bli kvitt diabetes. Det er ikke dette produktet ene og alene, men fra jeg begynte å bruke det til nå, så stabiliserte blodsukkeret seg med en gang. Det er også en effektiv "fett spiser", da den skal være med å redusere fett prosenten.

Men som jeg skrev, det krever selvsakt regulert kosthold og trening. Spis lite og ofte, ikke skjeldent og masse. Sørg for å a varierende kosthold, mye fiber, vitaminer og minneraler.

Kristine

02.04.2013 kl.11:05

Bare ha chili på maten. Chillipulver er drøyt og kjempebillig. Sambal Oelek er også jævlig sterkt, men du bruker mye mindre av det, får samme effekten som pillene, men det koster langt mindre enn "chili forte". Chilisaus funker også!
Chili er kjempegodt med kylling, laks, og noe rødt kjøtt. Ha sammen med litt urter også på maten,- kjempegodt. Krom og Niacin er sporstoffer, noe du trenger utrolig lite av. Kroppen klarer ikke ta opp mer, selv om du gir kroppen det. Du ender bare opp med dyr urin.

02.04.2013 kl.14:02

Chilipulver er dessverre ikke drøyt eller billig, må bruke minimum en teskje pr dag og en krydderflaske holder bare til ca en uke - flasken koster 25 som blir totalt 100 kr i mnd - i tillegg må man kjøpe krom tilskudd for 100 kr mnd og dertil Niacin (vit b3) til 100 = 300 i mnd - så foretrekke alt i ett til 200/mnd

02.04.2013 kl.14:03

Chilisaus inneholder masse sukker- ikke bra!!

02.04.2013 kl.14:11

Det er mulig folk flest tror man får i seg nok krom i kosten, men det stemmer ikke sa legen min - dette fordi vi mennesker har vant oss til med uvanlig mye sukker og hvite produkter i vårt vestlige bearbeidede industrielle kosthold - jeg fikk derfor foreskrevet å ta kromtilskudd av fastlegen min for å dempe søtsuget og det hjalp etter noen uker.

Chili-head

03.04.2013 kl.14:08

Tullprat!
Skikkelig chilisaus inneholder ikke sukker.
Du tenker sikkert på IDUNs "chili"ketchup el.

Chili-head

03.04.2013 kl.14:31

Bare for å summere hva jeg tidligere har skrevet angående disse pillene:

Seriøst??
Chili-piller med såkalt “slankeeffekt” til 199 kroner måneden, må være noe av det dummeste jeg har lest på en god stund, og beviser bare at det finnes mange lettlurte folk der ute.

Det forskes mye på chili, og Naga Jolokia aka. Ghost Pepper, er vel den det er gjort mest forskning på.
At inntak av chili skal øke forbrenningen settes i sammenheng med at kroppen begynner å svette etter man har spist sterk chili. MEN det er ikke påvist med sikkerhet at forbrenningen øker nevneverdig av den grunn. Litt øker den sikkert, men ikke så mye at det vil ha noen betydning.

En mye billigere måte å få i seg det samme som disse pillene påstår å innholde, er gjennom vanlig mat.
Grønn te kan du drikke, og krom får du masser av gjennom feks: ølgjær, kjøtt, tørkede aprikoser, tørkede dadler, gule erter, sesamfrø, blåskjell, mandler, linser, mungbønner, røde bønner, laks, flyndre, reker, rosiner og peanøtter.
Og chili får du gjennom, nettopp chili.

Om man så har stor tro på at chili har en positiv innvirkning på forbrenningen, hvorfor ikke bare kjøpe en flaske med skikkelig hot-sauce, for å krydre maten med denne? Mye enklere, billigere og ikke minst smakfullt.
Sjekk noen av de mange chili-dedikerte nettbutikkene, som feks. hot-headz.com. Eksempelvis vil en flaske Satan’s Sweat eller lignende saus bare koste en brøkdel av prisen for disse chili-pillene. I tillegg vil en slik flaske vare leeenge for de aller fleste.

I tillegg finner jeg det meget betenkelig at innholdsfortegnelsen til Chili Forte ikke oppgir hvilken chili type som benyttes i pillene.
Mangelfull innholdsfortegnelse er vel det første som gjør at bullshit-detektoren slår ut og alle røde lamper starter å blinke. Det er også en ganske så sterkt indikasjon på at produsenten av dette "vidundermiddelet" kanskje ikke helt vet hva de driver med.

03.04.2013 kl.23:04

Det var da voldsomt så belærende denne selvoppnevnte "chiliprofessoren" var da - etter å lest gjennom listen av matvarer jeg må kjøpe inn og innta på et regulert basis for å få i meg krom, grønn te, chili osv fant jeg ut at budsjettet på et jevnt regulert inntak vil sprenge med tanke på hva tørkede aprikoser, dadler, blåskjell etc. vil koste meg av både tid til å tilberede, så vel som hva det koster i innkjøp - jeg tror nok mer på at produsenten av dette såkalte "vidundermiddelet" har kvalitetstandarder de må følge og passer nok bedre for meg i en travel hverdag, men for all del den som har god tid må gjerne stå å kokkelere med alle chiliheads sausernog ingredienser (hvis de klarer å huske alle) og håpe på et resultat før eller siden ;-)

04.04.2013 kl.12:15

Synes du virker som en veldig useriøs type? Tittet på de sausene dine på nettsiden du reklamerer for. Her inneholder chilisausen f.eks følgende: Tomato, chipotle chilli (26%), water, lemon, salt, sugar, vegetable oil, spices, vitamin C, xanthan gum.

Her har vi en annen: Water, super hot Naga Jolokia Chillis (44%), salt, onions, lime juice, acetic acid, passion fruit, citric acid, garlic pulp, xanthan gum (natural stabiliser).

Og her en annen: Tomato, water, onion, sugar, vinegar, ginger, Naga Bhut Jolokia chilli, garlic, salt, sunflower oil.

Ikke sukker sa du? Alle disse sausene på siden din inneholder jo sukker? Hvorfor prøver du å få meg som er fornøyd med Chiliforte som jeg oppfatter er laget av et seriøst firma skal kjøpe sånne sukkersauser? De inneholder jo heller ikke krom, grønn te eller niacin. Kan du forklare meg hvorfor jeg skal kjøpe sukkersauser med chili i stedet for et forbrenningstilskudd? Jeg tror Kristina Andersen vet mer om dette enn deg som har gått på dette produktet i over ett år.

Jeg blir faktisk provosert når du gjør narr av oss som tar Chiliforte og samtidig reklamerer for at vi skal kjøpe noen av chilisausene dine?

Chili-head

05.04.2013 kl.09:58

Useriøs? Jeg? Nei overhodet ikke. Bare opptatt av at folk skal (inn)se hvor lettlurte de er, som går på alskens kvakksalverreklamer, og tror på slike "vidunderpiller".

Litt artig at du kun drar frem tre av et hundretall, om ikke tusentall, av chilisauser for å "bevise" at chilisauser er fulle av sukker. Spesielt artig blir det da når en av de du selv nevner IKKE inneholder sukker, og de to andre er TOMATbaserte sauser. Hvilke sauser var forøvrig dette?
Når jeg skriver skikkelig chilisaus, mener jeg sauser som hovedsaklig består av chili, IKKE tomatsauser.
De fleste er vel klar over at man ofte må tilsette litt sukker når man benytter tomat, for å balansere den naturlig surheten i tomaten. Eller..? Bare se på pastasauser og ketchup.

Sausen Satan's Sweat, som bare var et eksempel fra min side (og som forøvrig er en meget god saus), inneholder hverken sukker eller tomat .
Jeg kan lett fremlegge ingredienslisten over flere 10-talls sauser som ikke inneholder sukker, for å motbevise ditt "bevis", men ser ikke helt poenget, da det tydeligvis ikke er av interesse for deg.

Anonym: "Hvorfor prøver du å få meg som er fornøyd med Chiliforte som jeg oppfatter er laget av et seriøst firma skal kjøpe sånne sukkersauser?"

Jeg prøver overhodet ikke å få deg til å kjøpe chilisauser. Men det må da være lov til å komme med anbefalinger. Er det ikke nettopp det KA gjør med sine rene Chiliforte reklamer da? Og hvor seriøst er dette firmaet som unnlater å oppgi hvilken type chili som benyttes i deres produkt? For alt vi vet kan disse pillene inneholde tørket paprika, som faktisk er i henhold til innholdsfortegnelsen.

Anonym: "De inneholder jo heller ikke krom, grønn te eller niacin."

Grønn te kan du drikke, og krom får du masser av gjennom matvarer. Feks: ølgjær, kjøtt, tørkede aprikoser, tørkede dadler, gule erter, sesamfrø, blåskjell, mandler, linser, mungbønner, røde bønner, laks, flyndre, reker, rosiner og peanøtter.
Gode kilder til niacin finnes i kjøtt/innmat, fisk, melk, egg, gjær, avocado, svisker, fiken og noe i kornprodukter.
Altså helt vanlige dagligdagse matvarer.

Hvorfor mener du det er bedre å innta disse stoffene gjennom et overpriset pilleprodukt uten god nok dokumentasjon, fremfor gjennom et normalt balansert kosthold?

Anonym: "Kan du forklare meg hvorfor jeg skal kjøpe sukkersauser med chili i stedet for et forbrenningstilskudd?"

Kan du forklare meg hvorfor noen skal kaste bort pengene sine på "vidunderpiller", fremfor matvarer?

Anonym: "Jeg tror Kristina Andersen vet mer om dette enn deg som har gått på dette produktet i over ett år."

For det første er KA sponset av Chiliforte og har økonomiske fordeler av å skrive positivt om dette produktet.
For det andre så tror jeg faktisk ikke KA vet mer om dette enn meg, da jeg har drevet med kosthold, dietter og seriøs trening omtrent like lenge som hun har levt på denne jorden.
På disse årene har jeg prøvd ut de aller fleste såkalt forbrenningsprodukter, i forbindelse med deffing, og kan konkludere med at INGEN slike produkter du får kjøpt _lovlig_ i Norge har nevneverdig virkning.
Jeg har også lenge vært en chili-head, å kan heller ikke si at høyt chiliinntak i kombinasjon med diett og trening har noen innvirkning på fettprosenten.

Anonym: "Jeg blir faktisk provosert når du gjør narr av oss som tar Chiliforte og samtidig reklamerer for at vi skal kjøpe noen av chilisausene dine?"

Å DU kaller med useriøs? Jeezez!!
Jeg har OVERHODET INGEN TING med produsenter av chilisauser å gjøre, ei heller forsøker jeg å få noen til å kjøpe slike.
Om du må ha det inn men t-skje; Sausen jeg nevnte var kun et EKSEMPEL og et FORSLAG til en mer naturlig måte å innta chili på. Jeg nevnte nettopp denne sausen da dette er en av de mange sausene jeg selv har smakt. Jeg anbefaler ikke produkter jeg selv IKKE har erfaring med. I motsetning til hva mange andre gjør...

Om du mener Chiliforte fungerer for deg, så er jo det flott. Om det er chilien eller placeboen som slår ut, er jo ikke så nøye, så lenge du er fornøyd :)

En Chili-head sier Eat More Heat!

08.04.2013 kl.18:44

Jeg vil bare si at dere som sier det bare er tull å fjas, det fungerer faktisk veldig bra! jeg har gått på det over en periode nå, å jeg eelsker godteri og skjokolade, men jeg har ikke så veldig søtsug nå som det jeg hadde før jeg begynte på Chilli Forte! å jeg kan faktisk se forbedringer, noe som er kjempe gøy! men jeg trener å tar to kapsler om dagen ! :) funker kjempebra spør du meg! :)

08.04.2013 kl.22:10

Spiser så mye digg jeg vil og all god mat jeg bare vil. Jeg ville aldri kost meg med piller av noe slag... Grunnen til at jeg kan spise hva jeg vil, er fordi jeg trener . Trener altså...ikke bare sier at jeg gjør det ;) Jeg ler godt når jeg ser tynne fliser uten en muskel som sier de trener :) Hva da ? Knipe muskelen ? :P

Kitty

10.04.2013 kl.12:19

Hei!
Vil si at det er helt utrolig hvor negative folk er til slike produkter. Som hun skriver i innlegget er ikke dette et produkt som gjør at du går ned 20 kg bare ved å tygge på disse pillene. Men demper søtsuge, noe som KAN forårsake at du kanskje går ned noen få kilo ved at du ikke putter i deg alt du kommer over.
Men trening og et sunt kosthold er jo selvsagt den eneste og beste veien til en stabil vekt. Piller som skal være med på å dempe søtsuget finnes i mange varianter. De fleste av dem inneholder stoffer som arbeider i takt med kroppens naturlige produksjoner av slike stoffer.

Flott innlegg vil nå jeg si!!

Hans

23.04.2013 kl.17:53

Det KAN dempe søtsuget, om du ikke får i deg tilstrekkelig krom via et normalt kosthold. Krommangel er uhyre sjeldent, så sjansene for at det har noen søtdempende effekt er minimal...

Studier har vist at effekte av chili på forbrenningen er minimal, og som nevnt over, at krom utover anbefalt inntak ikke har noen effekt på søtsuget.

Innlegget er sikkert fint det, men produktet er lureri

24.04.2013 kl.22:24

Studier av chili og grønn te har faktisk vist at de HAR effekt på forbrenningen. Så å si at produktet er lureri er vel strengt tatt feil? Så vidt jeg kan se så er det ikke noe lureri med dette produktet, derimot finnes det masse rare produkter der ute som lover 12 kg ned på 8 uker osv osv. Dette produktet sier jo bare at det kan øke forbrenningen og dempe søtsuget akkurat slik forskningen sier det. De sier jo ikke hvor mye det øker forbrenningen og søtsuget? Hvis du ikke skjønner det budskapet så er du kanskje litt dum?

27.04.2013 kl.00:20

Jeg er en som har brukt chili forte over flere måneder nå og må si det passer ypperlig til mine formål, fikk dempet søtsuget og faktisk appetitten generelt, så jeg ikke putter i meg alt undødvendig fra kaker, godteri,kjeks og annet usunt. Det gjør det enkelt for meg å holde det ekstra fettet jeg hadde rundt magen borte. Det er akkurat som kroppen er innstilt på og vil ha sunne matvarer og spiser mer ordentlige ting som laks, salater, grønnsaker etc og det har gitt gode resultater sammen med trening, kjempefornøyd!

Namo

02.05.2013 kl.17:42

You sir, just won the debate ;)

02.06.2013 kl.09:34

Enig...

Samok.mo

15.06.2013 kl.10:56

Dere som er bekymret, hvorfor ikke bare spise ren chilli? Kan kjøpes i de fleste dagligvare butikker. Eller kjøpe konsentrert pulver i butikk eller på nett. At chilli har en effekt på forbrenning er det liten tvil om. Er jo bare å se på folk i f. Eks Thailand, kontra andre lignende land, hvor de ikke spiser så mye chilli. Thaiene er stort sett langt tynnere enn folk i tilsvarende land hvor de spiser mye av den samme maten, men uten chilli.

Spursoil

15.06.2013 kl.16:35

Ja, det er vel ikke grenser hvor kynisk og grisk en kan være, bare produsentene betaler godt nok. Det er bare å lukke øynene og drite i at en ødelgger for mange unge med spiseforstyrrelser.
Få bort denne dritten!! Du kan jo ikke bare heve deg over leger og virkelig kompetanse og viten ved å publisere denne kvasibloggen.

Elsa

16.06.2013 kl.13:43

Forskning viser at chili kan ha en knøttliten effekt på forbrenningen, faktisk så liten at ingen seriøse forskere vil si at chili har reell effekt på forbrenningen. Det samme gjelder grønn te. At krom skal dempe søtsug er avkreftet for lenge siden. Dette produktet er humbug og tøys og Lab Parma-Haakon sender det ut til alle toppbloggere slik at de skal reklamere for det til målgruppen: lettlurte jenter og unge kvinner som leter etter mirakelprodukter og som identifiserer seg med bloggerne og dermed gjerne kjøper produktene bloggerne anbefaler.

25.06.2013 kl.16:27

Lab pharma svindla meg 5400 kr

thea

27.08.2013 kl.23:35

alt ligger nok i hodet deres.

24.09.2013 kl.20:51

Har 4 esker stående i skapet... Prøve meg på to tabletter ein dag, men vart forferdeleg sjuk!!! Svie i magen, kvalme og høy feber, var heilt forferdeleg!! turte ikkje fortsette, og alle symptom var vekke dagen etter, merkelege greier, spør du meg!

kuken shawn

15.01.2014 kl.09:25

dette produktet er veldi bra for hjertet

Marte

02.03.2014 kl.18:06

Eg har brukt chili forte i en mnd nå. Og jeg kan si på hånden på hjertet, at jeg har spart masse penger på å ikke kjøpe snop!:) Hadde et utrolig stort søtsug i 3 år. Eg måtte ha noe hele tiden. Men så tenkte eg i Januar at, hvorfor ikke? Det er jo verdt et forsøk! ;) Å det var seriøst det beste jeg har gått med på i mitt liv.!:)

hellen

24.03.2014 kl.13:37

Hei

Jeg har brukt chiliforte eller powerburn over en lang tid nå.

Syntes jeg holdt vekt velike, men nå har jeg begynt å få en del utslett på bryst og noen flekker i ansiktet så nå har jeg fått panikk .Jeg har alltid hatt en fin hud og ikke kommer jeg på noe annet uvanlig jeg har spist heller. Er det andre som har opplevd dette. Nå er jeg sluttet med chiliforte for å se om det forsvinner.

M.v.h

Hellen

Skriv en ny kommentar

hits