Natural Daylight Makeup Mirror

Ottlite sminkespeil er det eneste på markedet kan tilby naturlig dagslys, selv når du er inne. Jeg har testet denne fantastiske saken siden Desember, så nå følte jeg virkelig det var på tide å fortelle dere om dette.

Jeg bruker speilet til å sminke meg med hver eneste morgen, og jeg syns dette er spesielt smart nå som det er vinter. Vi har vel alle gått i foundation fella når vi har sminket oss på badet med dårlig lys? Man føler seg super pen og fresh, og tror at man er Guds gave til verden. Heeelt til man kommer ut i snøen, og det ser ut som man har rullet rundt i dorritos..... Kremt!

Sminkespeilet har to sider, som begge er geniale på hver sin måte.

♥ Vanlig speil med dagslys, for å legge perfekt sminke.

♥ Snu speilet rundt, og du får et speil som forstørrer hele fem ganger. Helt fantastisk genialt til å nappe øyenbryn eller legge på falske øyevipper.

Angående sistnevnte må jeg bare få legge til at jeg liker veldig godt. Man ser alle små hår som burde nappes under brynene, noe som gjør at man alltid får muligheten til å opprettholde velpleide og pene bryn.

Jeg er storfan av Ottlite sminkespeilet, og anbefaler dere så absolutt å skaffe dere det samme! Det kommer i mange freshe farger, selv har jeg rosa - men jeg tror det i kremhvit egentlig er favoritten min. Du finner hele utvalget HER, og jeg har nå ordnet -25% rabatt til dere frem til tirsdag. Husk også at det alltid er fri frakt hos Blivakker!♥

annonse

12 kommentarer

helene

21.03.2013 kl.19:12

har et lignende speil hjemme og jeg kan med hånda på hjertet si de er helt fantastiske. er så deilig når man blir forstørret og ser ansiktet så nærme selvom selve speilet er så langt unna :)

Siri

21.03.2013 kl.20:55

Hei! Jeg la merke til at for en stund siden skrev du at du ba til Gud noen ganger, men du skrev at det var flaut å si de høgt. Det synes jeg var litt rart å skrive, du skal ikke være flau over å be! Det er jo bare bra at du har en tro og at du tror på Han! Jeg synes det var fantastisk å lese at du ba, for jeg vet ikke om en eneste som blogger som er kristen, og det hadde vert litt kjekt viss du hadde skrevet litt om det og, skrevet litt om meninger eller noe. Det er ikke sikkert du er kristen, men uansett! Det var og litt dårlig å skrive at du synest det var flaut å si de høyt, skal vi kristne være flaue over å ver det? utdyp det litt mer.

Kristina Andersen

21.03.2013 kl.22:25

Absolutt ikke flau for å si det høyt? Jeg har skrevet åpent flere ganger på bloggen at jeg liker å be, så da tror jeg kanskje du blander meg med noen andre?

Kristina Andersen

21.03.2013 kl.22:25

Elsker det! :)

Alina

21.03.2013 kl.22:32

Hei :) Et bilde sier mer enn tusen ord og det er en av grunnene til at blggen din er så rå! Litt kjedelig og se at det er snøstorm i byen din da jeg og kjæresten skal dit neste uke, men kan vel bli en fin tur allikevel?! Har aldri vært der før og siden vi ikke kjenner noen der har vi booket Clarion. Men det jeg lurer på er om du kam anbefale et par fine cafeer/spisesteder i byen? Vi skal på litt spa og greier men fint med litt tips til gåtur i byen!

marie

21.03.2013 kl.23:31

Jeg så også innlegget der du sa du var flau over å si det, men jeg tror ikke du mente det på den måten da. Fikk absolutt ikke det inntrykket :p

22.03.2013 kl.06:19

Er et heilt fantastisk speil, uten like!! :)
Pinsetten fra det merke er også helt fantastisk(innebygd lys).

Lurte bare på om du kunne fortelle litt om hvordan du begynte å trene, når du endret om livsstilen din heilt på begynnelsen?
Knall bra blogg :)

Kristina Andersen

22.03.2013 kl.08:04

Jeg har blogget om det tidligere :-) Du kan lese en sak her Side2 skrev om dette:
http://www.side2.no/side2blogg/article3412812.ece

Kristina Andersen

22.03.2013 kl.08:06

Takk snille! Gled dere til å komme til Kristiansand, det er så fint her - snøstorm eller ei :) Clarion er kjempefint, beste hotellet. Ta dere en shoppingrunde i handlegaten Markens, som ligger 10 meter fra hotellet deres. Spis lunsj på Herlig Land, og ta deretter en tur opp i nydelige Skippergaten. En fin, litt eksklusiv og spesiell gate - min favoritt her i byen :) Når det kommer til kvelden syns jeg dere skal spise på Big Horn Steak House, som ligger rett over Kristiansand kino. De har verdens beste biff der :-) Goood tur!

Du e bare genial! Like bloggen din utruuulig godt! Rett å slett genialt :D

22.03.2013 kl.10:28

thecanyon.blogg.no

Julianne

22.03.2013 kl.17:39

Her ser vi bilde av ei jente som er urettferdig pen! :-) Speilet virker som en helt genial idè.

tc

22.03.2013 kl.21:29

jeg døøøøde av "Man føler seg super pen og fresh, og tror at man er Guds gave til verden. Heeelt til man kommer ut i snøen" hahaha, jg tror jeg lo i sånn ti minutter :p hahaha

Skriv en ny kommentar

hits