Dette visste du ikke om meg

♥ Jeg hater når folk kaller meg snuppa, takler det rett og slett ikke. Jeg kan gjerne kalle andre snuppa eller tuppa, men jeg vil helst ikke bli kalt noen av delene selv. Greia er at disse ordene gjør at jeg føler meg som en liten drittunge, så ja. Venner og kjente, nå vet dere hvorfor jeg ikke svarer på sms'ene det står snuppa på... Haha!

♥ Hver eneste morgen våkner jeg 06.30, og må ha tre kopper kaffi og to Crystal Energidrikker for å komme meg avgårde på trening. Jeg er alltid trøtt når jeg våkner, men kvikner heldigvis til etter en god overdose med koffein.

♥ Milo skulle egentlig vært en mops! Jeg har alltid hatt lyst på en liten mops, men siden rasen har så pusteproblemer - bestemte jeg meg for å finne en annen rase. Huff, jeg hadde ikke hatt samvittighet til å høre på hunden min snorke og stresse med å puste dagen lang. Nå er jeg ekstremt glad for å ha valgt den hunden jeg gjorde, Milo er jo verdens beste lille tass!

♥ Jeg takler ikke å bli spandert på av det motsatte kjønn. Seriøst, det er det verste jeg vet! Enten det er en kamerat eller noen jeg er ute med - så klarer jeg ikke at personen skal kjøpe ting til meg. Enten det er mat hvis vi er ute å spiser, eller å betale filmen hvis vi skal leie en. Jeg har litt isues med dette, og er kanskje litt for selvstendig. Hvis noen prøver seg på å spandere på meg, blir jeg ekstremt frustrert og kan tenke på det resten av kvelden. Hater det, og det bare må ikke skje.

♥ Jeg våkner opp hver eneste dag og tenker at denne dagen er en gave. Er en person som er utrolig forelsket i livet, og som daglig tenker på hvor utrolig heldig jeg er. Jeg er så glad for alt jeg har, og for at jeg har det så bra med fine venner, en flott familie og jobber jeg elsker! Så jeg prøver å vise takknemlighet hver eneste dag, og ber faktisk ofte opp til vår kjære Gud for å bare si takk for alt jeg har. (Hihi, ikke lovt å le nå, dere!...)

♥ På fylla så har jeg fått en greie med å lyve greit mye. Haha, sånn seriøst - jeg blir helt idiot! Våkner opp dagen etter og er så ekstremt flau over meg selv for alle dumme ting jeg har sagt og funnet på. Så hvis du er ute med meg, og hører meg si noe som virker for godt til å være sant - så er det som regel det...

♥ Jeg har vokst ekstremt mye den siste tiden, kanskje spesielt det siste året. Det har kanskje noe å gjøre med hvordan livet mitt er, livserfaring og slike ting. Jeg får ofte høre at jeg er som en 30 åring i hodet, noe jeg faktisk godt kan forstå. Det siste jeg føler meg som er som en 22 åring, ofte glemmer jeg hvor ung jeg faktisk er..

♥ Jeg er ekstremt glad i mine besteforeldre. Mommo og Mofar er vel også de eneste jeg virkelig hører på når det kommer til tips og avgjørelser. Er alltid livredd for at de ikke skal være fornøyd meg meg, haha! Jeg later kanskje som om jeg ikke hører, men tro meg. Sier Mofar at jeg ikke skal gjøre noe, så bare gjør jeg det ikke.

♥ I løpet av året, vil jeg gjerne tilbake til Senegal. Jeg savner folkene så utrolig mye, og får tårer i øynene av å tenke tilbake på den fine turen jeg hadde ned dit. Min største drøm er å kunne redde hele verden, gjøre slik at alle har det fint og bare ta vare på alle som trenger det. Hvorfor kan ikke bare alle være like heldige og leve sammen som likestilte? Jeg har aldri følt meg så levende og takknemlig som det jeg gjorde i Afrika, denne turen gjorde virkelig noe med meg og jeg fikk minner jeg aldri vil glemme.

Så ja, det finnes faktisk litt ting dere fortsatt ikke vet om meg.. Hihi! Noe du ble overrasket over?

29 kommentarer

Kristine

06.03.2013 kl.08:47

Kjempegøy med sånne innlegg, var mye jeg ikke visste :-) Kom gjerne med flere, hehehe :-D

Oda

06.03.2013 kl.09:12

ånei du har slettet videoen av deg og ida!
Jeg hadde lagret linken for å se den en gang jeg husket (og hadde ørepropper), men nå var den plutselig borte :( :(

Karin

06.03.2013 kl.09:29

Hei Kristina,for et morsomt å flott innlegg...Arti! Men i motsetning til deg liker jeg godt å bli kalt snuppa å jeg takker heller ikke nei om noen vil spandere noe på meg,om jeg får spandere neste gang...ellers blir det feil. Fantastiske bilder du viser syns jeg... Og blir rørt når du skriver det om at du er takknemlig for det du har og roser dine venner og familie... Det er bare så viktig å føle at man er glad og takknemlig for det man er og har.Syns du er til stor inspirasjon for oss som leser bloggen din Kristina.Klem til deg

:)

06.03.2013 kl.09:34

Dette var et morsomt innlegg:D
Det med mops er ikke heeelt rett da! Jeg har en mops og han har ingen pusteproblemer. Det kommer veldig an på hvor man kjøper den, om det er en ordentlig kennel med sunne og friske hunder, eller om det er fra hunder med dårlig stamtavle så du kunne trygt kjøpt deg en mops;D men Milo er jo bare sååå skjønn!!

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

06.03.2013 kl.10:06

Jeg må si at jeg er SÅ glad for at valget ikke falt på mops, hehe. Noen raser skulle virkelig ikke ha blitt avlet videre på, uansett hvor skjønne de er :) Hehe, og ja, jeg kjenner meg VELDIG igjen i det å føle seg som en trettiåring fremfor den alderen jeg egentlig har (21) :)

? Lizbethosnes.com - Mitt liv som gravid - og ellers litt utenom det vanlige.

Helen

06.03.2013 kl.10:14

Fin post:) som lykkelig eier av en mops på nå syv år, kan jeg faktisk dele med deg at pusteproblemer ikke kommer automatisk med rasen. Min hann er sprek, går fint 1-2 t fjellturer i strekk og sliter ikke med pusten:) så det gjelder bare å behandle de som andre raser, og gå tur! Så det er en litt misforstått rase bare, ligger de kun på sofaen og ikke går skikkelig tur blir de tungpusten :/ men skjønner godt at du ikke ville byttet ut lille milo:) ha en flott dag!:)

Elisabeth

06.03.2013 kl.10:16

Heisann. Korti og kor lenge var du i Afrika? Var det gjennom eit prosjekt du var der eller? (feks x-plore.no). Eg har tenkt lenge på å reise til Afrika for å jobbe med frivillig arbeid, men det koster heilt insane med pengar. Pengar eg eigentleg bør spare....men er det verdt det, tenker du?

helene

06.03.2013 kl.10:20

det er jo bare noe av det koseligste som finnes å bli kalt snuppa, hihih :) synes det er så gøy med slike innlegg, det må du ha mer av. er så gøy å lese slike fakta om folk, haha :D

06.03.2013 kl.11:13

Hei :)
Hvor er den sorte kjolen fra? Der hvor du står foran sofaen.. :-)

Madelen

06.03.2013 kl.11:17

Ble vel mest overrasket over at du ikke liket å bli kalt snuppa :) men veldig koselig at du deler slike ting til oss! Ha en super fin dag vakre deg :))

Kristina Andersen

06.03.2013 kl.11:43

Vila :)

Kristina Andersen

06.03.2013 kl.11:44

Jeg var ambassadør for Unesco i 2012, så dro ned der i forbindelse med det. Var der for å hjelpe, jobbe og donere penger :) Det er absolutt verdt å reise ned der, beste turen jeg har hatt i hele mitt liv.

Kristina Andersen

06.03.2013 kl.11:45

Det er vel de mopsene som har blitt avlet på som er slik, vet også at det er mange mops oppi årene som ikke puster like tungt :) De er jo SÅ søte! Ha en fin dag du også Helen :)

Kristina Andersen

06.03.2013 kl.11:45

Haha, Ida fikk litt angst av å se den :p

lene

06.03.2013 kl.12:00

Til å være som en 30-åring i hodet.. så har du en veldig barnslig måte å skrive på type "seriøst assa".

Kristina Andersen

06.03.2013 kl.12:08

Våkna på feil bein i dag eller, Lenemor? :p

06.03.2013 kl.12:09

Jeg elsker bloggen din :-D å du kler rå godt dialekten!
Du er en stor inspirasjon for meg!

Thea

06.03.2013 kl.12:10

Morsomt innlegg! Jeg har litt samme problemet som du tydeligvis hadde før du fikk Milo... Har så lyst på en fransk bulldog, men det er jo så mange sykdommer med dem i tillegg til at de ikke engang kan avles naturlig - de har for store hoder og for liten kropp, så alt må foregå ved kunstig befruktning og keisersnitt... Hva synes du om dette? :)

Silje

06.03.2013 kl.12:12

Snuppa ;) hehe

Ha en flott dag!

06.03.2013 kl.13:53

Hva slags rase er egentlig Milo? jeg gjetter på Chinese Crested Powderpuff? :)

Maren

06.03.2013 kl.14:01

Vakre kristina:) Du er et herlig menneske :) Stå på! Forresten, hadde det vært mulig å lage et must haves innlegg for vårens mote? Tips og slik?

Kristina Andersen

06.03.2013 kl.14:24

Blanding av det og Chihuahua

Veronica

06.03.2013 kl.15:12

haha! kjenner meg såååå godt igjen med det å lyve på fylla.. huff og huff, er vel en grunn til at jeg ikke inntar alkohol like ofte lengre.. stå på kristina, du er rå! ;-)

06.03.2013 kl.15:23

Jeg er 34...og syns overhodet ikke Kristina skriver barnslig! Hun skirver levende og rett fra hjertet! Hva med å la være å kommentere hvis man ikke har noe hyggelig å formidle...Heier på deg, Kristina :) Klem

Tara

06.03.2013 kl.16:50

Visste alt fra før, evt kunne tenke meg til det. Gjesp...

~Lin

06.03.2013 kl.20:40

Morsomt innlegg,må bare si en liten ting

Issues om å bli spandert på er som å kaste en gave i ansiktet til folk. Så neste gang noen vil spandere ( da mener eg jo venner og sånn,ikke en dust på byn som tror du kan bli kjøpt for en drink),så kan du si tusen takk fordi du er voksen nok til å takle at andre vil GI DEG noe.Og en annen gang spanderer du. problem solved.

Selvom vi er flinke piker som skal klare alt selv,så betyr det ikke at vi blir sur på folk fordi de holder døren for oss om det er på vei inn og ut av bil eller bygning,ibare for at vi kan faktisk gjøre det sjøl altså!!!! Det er FORDI vi er oppegående selvstendige flotte jenter/damer at vi kan ta i mot et slikt tegn på høflighet i hverdagen.

Så la folk få spandere og eller holde døren og gå ut og nyt og ta i mot med åpne armer;))

ha en fantastisk kveld!!!!

Camilla

06.03.2013 kl.21:28

Å hva er så problemet ditt Tara?? :P

Kristina Andersen

07.03.2013 kl.08:16

Jeg klarer fint å bli spandert på av venninner, familie..osv.. Det gjør vi med hverandre hele tiden :) Men med gutter derimot, så går det faktisk ikke for meg. Bare en greie jeg har, men må kanskje jobbe lit med det.

Elisabeth

08.03.2013 kl.12:07

Haha! Lo høyt når jeg leste dette innlegget og liker deg bare enda mer!
Kjennte meg igjen i mye av det du skrev! lyve på fylla.. DET gjør jeg også! haha! ler meg i hjel dagen derpå! for jeg er absolutt ikke en person som lyver når jeg er edru! folk ser det i øynene mine med en gang! Men når jeg er full, lyver jeg så det renner av meg og ingen merker noe! ha ha!
Jeg har alltid sagt at jeg skulle ønske jeg kjennte noen som var nøyaktig lik meg, for da ville jeg hatt det så utrolig morsomt haha!
jeg synest selv jeg er verdens morsomste og den mest underholdende! men du er stråle nær! :)

Stå på, du er ærlig å så utrolig herlig! Skulle virkelig ønske jeg kjennte noen som deg! :-)

Skriv en ny kommentar

hits