Svar på spørsmål - del 3

Kan du vise hva du spiser i løpet av en dag?

Jeg spiser veldig variert, men jeg kan gjerne vise dere et typisk eksempel. Jeg spiser hver tredje time, for å holde forbrenningen maksimalt. Mye og riktig mat er viktig!

Frokost: to rugsprø knekkebrød med kokt egg eller makrell i tomat.

Etter trening: banan, proteinshake og to riskaker.

Lunsj: Omelett eller speltlomper med en pakke kalkunskinke og litt ost.

Mellommåltid: Valnøtter blandet i en skyr.

Middag: Kjøtt og grønnsaker, sushi eller f.eks sunn versjon av taco.

Kveldsmat: grønnsaksjuice, smoothie eller mager vaniljekesam med frukt og bær.

Hva er ditt beste tips til å ha en sunnere hverdag – hvordan kan man starte lett med dette?

Start med å gjøre de små, men viktige endringene. Hold brus og søtsaker til helgene, spis mer grønnsaker og mer kjøtt. Bytt ut rømmen med mager kesam, kjøttdeigen med karbonadedeig og sukkeret med sukrin. Dette er bare småting, men likevel det som utgjør så utrolig mye i den store sammenhengen.

Hvor ofte og hvor lange turer går du med hunden din? Vil selv skaffe meg en liten hund :)

Selv om Milo er liten, trenger han både lange og mange turer. Nå om vinteren er det ikke så lett, da det er for kaldt for han å være ute siden han har så lite pels. Men når ikke snøen er her, lufter jeg han fire ganger om dagen. En av disse gangene får han den lengste turen, da tar jeg han gjerne med meg på powerwalk eller joggetur i skogen. 5 kilometer eller en mil, han er en sprek liten tass! Hund er det koseligste som finnes, men det tar uten tvil vanvittig mye tid - så tenkt deg godt om før du skaffer deg din egen. Et lurt råd kan jo være å låne en venninne sin hund en uke eller to, så kan du få et innblikk i hvordan det er? :-)

Hva er din største drøm?

Ha en god økonomi, gode venner, min herlige familie, fin jobb og et godt liv. Min aller største drøm er også å fortsette å drive for meg selv helt til jeg havner på gamlehjemmet, hehe. Kanskje også å bo et halvt år i Los Angeles eller Hollywood? Åh, det ville vært så morro! Jeg er bare ikke tøff nok til å dra avgårde alene enda, men kanskje ettervært? Skulle ønske jeg kunne tatt med meg alle mine kjære, og flyttet ned der... Da hadde jeg vært fornøyd, da!

Hva tenker du om barn og bryllup?

Jeg gleder meg til å få barn! Men bryllup er ikke noe jeg ser for meg, eller har store behov for. Jeg er nok litt annerledes enn de fleste jenter når det kommer til brullyp og slike ting. Hvis man vet at man elsker hverandre og har det fint sammen, har jeg per dags dato ikke noe behov for å gifte meg. Man trenger da ikke ha skriftlig at man skal være stuck med hverandre for alltid? Hoho, neeida! Men nei, jeg drømmer altså ikke om bryllup.

Når du trener intervaller, hvilken hastighet løper du i, og hvor lenge?

Det kommer ann på hva salgs intervaller jeg løper. Hvis jeg løper 10x30, som er 30 sekunder spurt og 30 sekunder hvile, løper jeg på 18 i hastighet. Hvis jeg løper 4x4 intervaller, løper jeg på 12 i hastighet.

Føler du deg litt dum når du er aleine og skal ta masse bilder av deg selv? Føler du et hvis press for å være ” perfekt”?

Jeg føler meg litt dum når jeg står midt i gata og skal ta bilder av meg selv med selvutløseren, mens naboene står som blomsterpotter i vinduene. Haha! Men, det er jo jobben min! Det er desverre mange der ute som forventer at jeg skal ha et perfekt liv, og at jeg skal være feilfri - men jeg verken er eller vil være perfekt. For hva er egentlig perfekt? Jeg har opp og nedturer som alle andre, og livet mitt er ikke alltid en dans på røde roser. Selv om jeg skriver en stor blogg, er jeg like mye menneske som alle andre. Det syns jeg folk skal bli flinkere til å huske på.

Hva syns du om de unge bloggerne, slik som TCMN og Andrea Badendyck?

Jeg syns de er kjempesøte, og at folk skal slutte å hakke så på disse jentene. De er unge, og de prøver å finne ut av livet - slik som alle har gjort når man var ungdom. Forskjellen på andre ungdommer og disse jentene, er at de blogger og deler det de gjør med tusenvis av mennesker. Jeg får oppriktig vondt av de unge bloggerne, da de får vanvittig mye hets og blir stadig kalt dårlige forbilder. Vel, de er unge jenter som holder på å bli voksne - så la jentene gjøre feil og lære av det. Jeg syns absolutt alle av de yngre bloggerne er kjempesøte, og jeg kjenner meg veldig igjen. Jeg har jo også vært 18 år og satt grå hår i hodet på foreldrene mine. Og jeg blogget også i denne tiden. Familien truet med å gjøre meg arveløs.... Kremt!

33 kommentarer

Darija

28.01.2013 kl.10:52

Så nydelig du er! Jeg synes det er så utrolig bra at du tar deg så god tid til å svare på spørsmål du får. Du svarer så utfyllende og svarene dine får virkelig fram den gode og varme personligheten. Verden skulle hatt flere av deg:) jeg har lest bloggen din siden du bodde hos din mamma, og jeg synes bare du blomstrer mer og mer. Takk for at du er den du er, takk for at du blogger, takk for at du inspirerer og motiverer. Jeg har bestemt meg for å kommentere oftere, nettopp fordi du fortjener det. Du har kanskje lagt merke til det?:-P men også for å gi deg en mulighet til å bli "kjent" med en av dine faste lesere:) fortsett med det du gjør!! Du har for eksempel motivert meg til å trene igjen og få en sunnere livsstil! Du har også engasjert meg angående pelsindustrien og hvor forferdelig de behandler dyr! Selvom jeg er redd for alle dyr og i tillegg er allergisk mot hunder og katter:-P jeg håper du tar dette til deg! For pga DEG, har jeg gjort store og positive endringer i mitt liv:)
Stor klem<3

Caroline

28.01.2013 kl.10:59

Hei nydelige du ? bruker du ikke ringen du fikk hos granit?

Amalie Ness

28.01.2013 kl.11:10

Når det gjelder kosthold; har du merket forskjell på at det var lettere å holde seg sunn når du flyttet ut hjemmenfra? Med tanke på at du nå kan fylle alle skap og skuffer med det du vil, og ikke blir fristet av småting?:)

Sara

28.01.2013 kl.11:37

Stiller meg litt kritisk til intervall spørsmålet. Løper du 18 kph i hele 30 sek.? Eller mener du at 18 er makshastigheten ila de 30 sek? :)

28.01.2013 kl.11:42

Når du løper med 12 i hastighet på 4x4 og 18 på 30sek intervall, hvilken stigning på møllen bruker du da?

Silje

28.01.2013 kl.11:53

Er det noen sted man kan finne den gamle bloggen din? :-)

Madelen

28.01.2013 kl.12:32

du er så vanvittig pen Kristina !! :)

28.01.2013 kl.13:09

Jeg skjønner ikke at du har overskudd til å trene 1 gang om dagen+ gå 4 turer med hunden:p Jeg har selv hund som jeg går på tur 3 ganger om dagen, og de dagene jeg trener og går hjem for å gå på tur med hunden, så er jeg for sliten til å gå lang tur...Skulle ønske jeg var flinkere til å kombinere disse to tingene, for nå er det enten gå tur eller trene;-)

Marthe

28.01.2013 kl.13:16

Hei,

som godt forbilde, for det antar jeg at du ønsker å være, håper jeg du fjerner eksempelet på hva du spiser. Det er ikke tilstrekkelig mat (regn gjerne over selv), og kan være usunt for andre å følge.

Mvh

May Lene

28.01.2013 kl.13:27

For ei flott jente du er, Kristina! Virkelig et godt forbilde for oss som leser bloggen din :) Det er så herlig å se at man kan oppnå fantastiske resultater ved å spise normal mat, man MÅ ikke kaste seg på lavkarbobølgen... Du har virkelig fått en sterk og flott kropp nå, du har all grunn til å være stolt :)

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:41

På hvilken måte er ikke dette tilstrekkelig med mat? Spiser du mer enn dette, håper jeg virkelig du er aktiv i hverdagen.. Jeg spiser MYE mat, og dette er absolutt et sunt og godt kosthold :)

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:41

Takk snille deg!

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:42

Den er slettet, hehe... Ble for flaut å ha den liggende ute, jeg var litt gal før nemlig :p

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:43

Jeg løper 18 kph i hele 30 sek ja, full spurt :)

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:43

Ja, hundre ganger lettere å være sunn nå som jeg bor ute. Nå handler jeg jo all maten jeg vil, og jeg vil jo helst ha sunn mat :)

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:44

Tuusen takk for så fine ord fra deg, søte jenta! Blir alltid glad for kommentarer fra deg Darija :) Stor klem tilbake

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.13:45

Dette er gamle bilder, ikke noen som er tatt nå :)

Camilla

28.01.2013 kl.13:50

Hei :) lurer på hvor i kristiansand du kjøper speltlompene? har vært stort sett over alt på matbutikkene i sentrum!

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.14:35

Kiwi ved Torvet :)

marie

28.01.2013 kl.15:48

Fine svar :) Jeg fant bloggen din på topplisten på blogg.no for noen år siden, og da sto det: "Kristina - living the rich life"! Haha. Ja, det var sånn jeg fant bloggen din ;) Når jeg tenker tilbake på det, så var det jo ganske vittig :p

Kristina Andersen

28.01.2013 kl.15:51

HAHAHA! Jeg døøøør....

helene

28.01.2013 kl.15:57

synes det er så gøy at du har spørsmålsrunder, for da får man klarnet litt opp i det man lurer på. har selv vært fast tilhenger av bloggen din siden da du blogget på "blogg.no" og synes det er like gøy som det alltid har vært :D du er i tillegg utrolig flink til å svare ordentlig på spørsmålene du får, og du blogger utrolig bra!! endag må du snart ha videoblogg om en dag i ditt liv!

28.01.2013 kl.17:35

Nå står det ikke hvor mye hun spiser til f.eks lunsj og middag. Det står ikke om hun spiser omelett med ett eller to egg, om hun spiser brød til, eller hvor mye kjøtt eller kylling hun spiser i middagen. Det der er absolutt ikke lite mat til en forholdsvis liten dame, til tross for aktivitetsnivået. Verre med dem som oppgir antall gram mat man får i seg. Det kan man kalle dårlig forbilde. :-)

28.01.2013 kl.17:37

Eh, jo. Sånn jeg ser det, så spiser Kristina nok mat, og veldig sunt. Er absolutt ikke for lite? Regnet kaloriene i hodet, og kom på som ca 1500-1600 kcl, og det er helt perfekt. I tillegg spiser hun mye proteiner og nok karbohydrater, så ser virkelig ikke problemet her. Kristina er ett flott forbilde, og inspirer mange der ute. Hun spiser sunt i hverdagene, og skeier ut i helgene. Hvordan kan du si at det er usunt? Og se på Kristina, ser hun ut som en anoretiker? Nei, hun ser fantastisk og fit ut! :-)

Lisa

28.01.2013 kl.18:19

Hun har skrevet hva hun spiser (og det ser jo veldig bra ut), men ikke hvor mye. Hvordan vet du om det er tilstrekkelig eller ikke?

Lars

28.01.2013 kl.19:15

Marthe: Hvilke forutsetninger har du for å vite om dette er nok mat? Det er jo ikke akkurat angitt mengde, bare matvaretype. Kan jo like gjerne være for mye mat...

Kristina: forbrenning påvirkes ikke av antall måltider, men av total mengde mat :)

Josefine

28.01.2013 kl.20:14

Hva mener du med 4gange4 intervaller? :)

Margrethe

28.01.2013 kl.21:49

Så fin og flink du er Kristina :)

28.01.2013 kl.22:49

Spør igjen jeg, siden du ikke svarte på spørsmålet mitt.. hvilken stigning har du på møllen når du løper?

Hanne

29.01.2013 kl.06:43

Herlige svar :) Du er så god!!! :)

Ida

29.01.2013 kl.13:44

Du er så flink og god :)

Charlotte

30.01.2013 kl.15:16

Hei!
Flink du er som trener og spiser sunt :) Men husk at måltidsfrekvens (hvor ofte du spiser) ikke har noen virkning på forbrenning, dette er myte :) Derfor periodisk faste fungerer bra for veldig mange, der man bare spiser 1 eller 2 måltider om dagen feks. Forbrenningen bremses ikke av dette. Men fint du har funnet en god balanse!

Hilsen en PT :)

30.01.2013 kl.20:17

Jeg synes det er synd at mange fortsatt lever i den troen at det å spise ofte holder forbrenningen oppe og i gang. Dette er helt feil. Det har ingenting å si. Man kunne likegodt ha spist et gigantisk måltid hver dag, man hadde forbrent akkurat like mye. Den enkelte har et daglig behov av mat som er det samme uansett om man spiser 6 måltider eller 2, ergo vil man ikke forbrenne flere kalorier ved å spise ofte.

Skriv en ny kommentar

hits