Svar på spørsmål - del 2

Hva håper du å oppnå i 2013?

Jeg håper å oppnå at Get Sporty skal fortsette å vokse, og blir den ledende nettbutikken i Norge på treningsklær. Det er viktig å drømme stort! Ellers håper jeg 2013 blir like bra som forrige år, når det kommer til karriere og slike ting. Jeg vil likevel si at for meg handler det ikke om hva jeg har i lommeboka, om kroppen min er fin nok eller om jobben min er god nok. For meg er det viktig å være lykkelig og tilfreds med meg selv, og i tillegg fokusere på det jeg har på innsiden. Jeg føler jeg har oppnådd mer enn jeg noengang kunne drømt om, men en feit lommebok er ikke det som til syvende og sist kommer til å gjøre meg lykkelig.

Hva er det beste godteriet du vet?

Sjokolade, chips og smågodt! Egentlig alt, haha. Godteri er så godt, bare så synd jeg ikke kan spise det så ofte som jeg ønsker. Mohaha!

Hvordan er morgenritualet ditt på badet (når du ikke hopper rett i treningstøyet) og hvor lang tid bruker du på det?

Vet dere, jeg er verdens raskeste jente på badet! Jeg skulle faktisk ønske jeg kunne brukt litt lengre tid på å stelle meg selv, men jeg eier ikke tålmodighet. Så tilsammen med dusjing, sminking og stelling av hår, bruker jeg maks 30 minutter i hverdagen.

Hvor mange dager i uken trener du?

5-7 dager i uken.

Har du det bra?

Takk som spør, så søt du er! Jobbmessig har jeg det veldig fint, og stortrives med å ha så mye å gjøre. Det vil alltid være oppturer og nedturer i privatlivet, også i mitt liv. Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

Vil du si at treningsspill til Nintendo Wii er god nok trening?

NEI! Er det noe som irriterer meg, så er det ting som dette og at VG stadig annonserer "kom i form med 15 minutters daglig trening!". Hva i huleste? Her bruker mennesker flere år på å komme i form, så kiss my ass sier jeg bare! Tv-spill, 15 minutter med aktivitet eller shopping vil desverre ikke gjøre deg verken slank eller i god form. Hadde det vært så lett, ville ikke fedme vært et problem.

Hvor mange kalorier spiser du ca. i løpet av dagen?

Jeg har aldri telt og kommer heller aldri til å telle kalorier. Sunn fornuft holder i massevis! :-)

Skal du ta en ny operasjon for øyet ditt?

Jeg vet ikke, da jeg bare kan opereres en gang til for resten av livet. Jeg har allerede blitt operert tre ganger i øynene, så det er begrenset hvor mye de tåler. Hadde virkelig et håp om at operasjonen jeg tok i fjor sommer skulle bli vellykket, men det ble den desverre ikke. Vi får se, jeg er i hvert fall fryktelig lei av å se alt rundt meg i to..

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Om ti år så er jeg jo 33 år - så da håper jeg jo at jeg har mann, barn og huuuus. Gleder meg så til å få en baby jeg kan trille rundt på, et hus jeg kan stelle og holde pent. Generelt et skikkelig familieliv! Kanskje jeg fortsatt blogger for dere? Ville dere lest om Kristina Andersen som husmor og mamma? Hoho! Jeg håper å balansere et fint familieliv sammen med karriere, da begge deler er veldig viktig for meg. Gleder meg maks til å bli enda eldre, jeg!

Hvor i Kristiansand bor du?

Rett ved bystranda, i en fin toppleilighet ved båthavna. Gi meg sommeeeer!

33 kommentarer

Kristine

24.01.2013 kl.10:16

Nå synest jeg faktisk du trekker forhastede konklusjoner rundt trening med tvspill. Jeg har selv brukt Nintendo Wii til trening hver dag gjennom det siste året. I løpet av dette året har eg gått ned 15 kilo ved hjelp av denne typen trening. Det er kanskje ikkje så mye, men det hjelper da på :)

A

24.01.2013 kl.10:20

Har sagt det før, men jeg blir så glad av bloggen din, det er så utrolig positiv energi her inne, uansett.
Og ville definitivt lest hvis du ble en mammablogger. Såå koslig da!! Og sikkert verdens nydeligste baby!

24.01.2013 kl.10:31

heihei:) du ser så flott ut, en ting, har du prøvd speltlomper? hvis ikke så må du virkelig prøve, nam nam:)

24.01.2013 kl.10:38

Høres ut som et fornuftig syn på et lykkelig liv :)

Darija

24.01.2013 kl.10:44

Du er stunning! Blir så glad når jeg ser du har skrevet:-D
Ha en fantastisk dag, vakre!
Klem<3

Andrea

24.01.2013 kl.10:48

En kommentar til svaret ditt på om Nintendo Wii er god trening. Det er selvsagt ikke nok for å bli i superform, men man må jo tenke på utgangspunktet og alternativene. Vil definitivt anbefale en times shopping hvis alternativet er å sitte i sofaen. Det samme gjelder Wii (som f.eks. brukes på sykehjem for å aktivisere beboere). Det jeg prøver å få frem er at all aktivitet er bedre enn ingen aktivitet, uansett hva slags aktivitet det er. Kan jeg få spørre om hva du baserer svarene dine om trening på? Egne erfaringer, andres erfaringer, litteratur?
Er foresten veldig enig i at man ikke trenger å telle kalorier, sunn fornuft trumfer det meste ;)

anette marlen

24.01.2013 kl.11:50

ååh, du er så peen! "teller ikke kalorier,kommer aldri til å gjøre det. sunnfornuft holder i massevis!" AMEN

Henriette TK

24.01.2013 kl.11:54

Hei Kristina! Du er så utrolig herlig, for et forbilde du er! Uansett, lurer på om du har et godt alternativ til skyr? Sett bort ifra kesam og cottage cheese? Klarer ikke å like det, da jeg ikke klarer konsustensen på skyr. Utrolig leit, da jeg vil ha et lignende alternativ til mellommåltid på skolen :-))

Klem <3

Tonje

24.01.2013 kl.12:02

Synes konseptet med nettbutikken er genialt, logoen er fin, nettbutikken er oversiktlig og det er lave priser :)
Så gratulerer med nettbutikk!!

helene

24.01.2013 kl.12:08

liker svarene dine kjempegodt. du svarer så langt og bra, og ikke bare en setning. og vi vil følge deg helt til du blir gammel vi, til og med når du blir husmor og mamma :) det skal hvertfall jeg og det kan jeg love deg!

24.01.2013 kl.12:20

Ser virkelig opp til deg! Du har kommet så langt i livet! Respekt! :-)

Caroline

24.01.2013 kl.12:40

For et forbilde du er! Du er så flott :)

Kristina Andersen

24.01.2013 kl.13:32

<3

Kristina Andersen

24.01.2013 kl.13:32

Så koselig å høre! Tusen takk :)

Kristina Andersen

24.01.2013 kl.13:33

Åh, den ble litt vanskelig.. Har du prøvd Mager Kesam med to spise skjeer Funlight saft oppi? Det er knallgodt, blir akkurat som en deilig yoghurt :) Klem tilbake!

Kristina Andersen

24.01.2013 kl.13:33

Jepp, er en ekte speltlompeelsker :D HOHO!

Kristina Andersen

24.01.2013 kl.13:34

Du tror ikke det er pga du også har lagt om kostholdet ditt, da? Jeg har liten tro på at Nintendo Wii gjør at man får en drastisk livsstilsendring.

Cathrine Lyster

24.01.2013 kl.14:01

Du er så fantastisk PEN<3 Bare så du vet det ;)

pia

24.01.2013 kl.14:07

hvordan sminker du deg, og hva gjør du om morgenen siden du bruker så kort tid? bruker 15 min på sminke og hår, og eg bruker vesentlig lite sminke :o

Kan du lage en sminkevideo?

Malin

24.01.2013 kl.14:37

All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet, men når det er sagt så kommer man ikke i toppform av tvspill. Et sunt Kosthold er faktisk helt nødvendig for vektnedgang, og skal ha veldig mye av æren for at man går ned. Men toppform og god kondisjon oppnår man kun ved variert trening og høy intensitet, feks intervaller, spinning og en god styrkeøkt:)

Leila

24.01.2013 kl.15:00

Hehe, du kommer til å få sjokk når du får barn ;) "en baby å trille rundt på". Hehe...

24.01.2013 kl.15:18

Åh Kristina! Du virker som ei så herlig jente, ser virkelig opp til deg!
Hver gang jeg kommer inn på bloggen din, blir jeg så glad! Du gir meg motivasjon :)

Klem!

Madeleine

24.01.2013 kl.15:38

Mager kesam med walden farms sjokolade dip oppi er helt magisk. walden farms sjokolade dip får man kjøpt på iherb.com.
http://www.iherb.com/Walden-Farms-Chocolate-Dip-340-g/39765

camilla

24.01.2013 kl.16:56

Hei! Jeg bare lurte på om du kan fortelle litt mer om problemet du har med øyet ditt? Du har sikkert skrevet om det før, men høres ikke helt godt ut å se dobbelt :(

Mette a

24.01.2013 kl.18:09

Hei! Du skriver at du trener 5/7 dager i uken, vasker du håret hver dag da? Sikkert rart spørsmål men syns d er så dumt at håret mitt blir så slitt pga all vaskinga etter trening!

Kristin

24.01.2013 kl.18:11

15 minutter med wiii, er kanskje ikke mye vits(eller bedre enn ingenting). Men hvis du har danse spill eller zumba til wii og holder på med dette i f.eks 45 minutter blir du virkelig sliten og jeg vil si at det er en ganske god cardio økt. jeg gjorde det nettopp og puster og peser enda omtrent! Kanskje ikke som sykling eller løping, men det er annerledes og gøy.

charlotte

24.01.2013 kl.18:32

elsker også disse, men vet du om det er sunt?

Eli

24.01.2013 kl.19:26

Nå handler det ikke nødvendigvis om å være slank eller gå ned i vekt da!

15 min aktivitet daglig kan gjøre store HELSEMESSIGE forskjeller for de som ikke har noe aktivitet i hverdagen ellers. Helse kommer alltid før det estetiske, og mener det er det som ligger til grunn for artikler der de oppfordrer til daglige, korte mosjonsøkter... Spørsmålet du fikk nevnte heller ingenting om verken vekt eller en fit kropp. Hvorvidt Wii osv er GOD NOK trening er en annen sak...

MIA

24.01.2013 kl.19:55

Der... Ble jeg litt overrasket over et svar... Eller litt var kanskje dagens overdrivelse? Har du selv prøvd nintendo wii Kristina? Vet du hvordan den funker? Og vet du at trening er bra uansett hva du gjør! Du trener nok mer enn gjennomsnittet. Men det å gå rundt på et kjøpesenter hjelper faktisk fordi du er i bevegelse, selvfølgelig det er ikke som å løpe på mølla, men det er faktisk ikke så veldig langt unna som du skal ha det til, fordi du er nettopp i bevegelse... Men, nintendo wii er faktisk ganske nærme din trening, samme som nike programmet til xbox. ;) Hvorfor tror du de kommer med slike programmer som det og kinect? Jo, fordi det er unger og andre personer som sitter kanskje mye stille inne... Derfor blir det en mellomting, at man kommer i bevegelse samtidig som man kan spille, (det fins nemlig noen som er gamere, som syns det faktisk er veldig gøy.) Men at du kommer her, som den bedrevitern og vet det, irriterte meg. For har du noe som helst erfaring eller noe sånt innen dette? Men for all del, ser ikke DU det som trening, helt greit. Men ikke kom her og si at det ikke er noe som hjelper. ;) Fordi det hjelper faktisk en god del! ;)

Sigrid

24.01.2013 kl.20:29

En god økt med treningsspill på Wii kan være vel så slitsomt som en rask gåtur? Og en rask gåtur er trening nok for mange :)

Lise

24.01.2013 kl.22:14

Huff, så folk må krangle om alt mulig med deg da Kristina! Synes du er kjempeflink og superinspirerende. Liker også godt at du tipser folk om gode turer ute i skog og mark, kanskje noen av dere Wii'ere skal ta turen ut døren og se hvor fint det er ute om dagen? Litt snø og kuldegrader overlever vi vel alle. Hihi!

Ha en strålende dag Kristina, og flott helg i Oslo. Du fortjener det! Stor klem fra fast leser over mange år :-) Lise :-)

25.01.2013 kl.09:52

Et ordentlig forbilde er du!! Ikke noe tull her, bare ren fakta :-) Stå på Kristina!

MIA

25.01.2013 kl.11:00

Godt du svarer leserne dine Kristina, det gjør det jo bare ekstra gøy å la vær og kommentere når du maser om at vi er så stille...

Skriv en ny kommentar

hits