Svar på spørsmål - del 1

Hva er det mest positive, og det mest negative med å drive en såpass stor blogg?

Det mest positive er jo uten tvil dere, de snille leserne mine som alltid muntrer meg opp! Jeg føler jeg har tusenvis av venninner rundt omkring, og det er en utrolig god følelse. Det mest negative må nok være alle ryktene som er om meg (hvor 95% av tingene som blir sagt ikke stemmer..), og folk faktisk tror på de tingene som blir sagt. Det kan også til tider føles tungt at alle mener noe om meg, og dømmer meg før de kjenner meg. Som en offentlig person lærer man seg ettervært å ikke bry seg om hva folk mener/sier, men det er klart det kan være hardt til tider.

Hvordan synes du det fungerer å ha vennskap med jenter som er på helt andre siden enn deg, når det gjelder syn på pelsbruk?

Absolutt alle mine venninner vet hva jeg mener om pels, og de fleste bruker det heldigvis ikke. Av de jeg kommer på er det vel kun Maren og Ida som bruker pels. Jeg velger likevel ikke å basere vennskapene mine på pels, da det desverre er opp til hver enkelt om man vil bruke det. Jeg har selv hatt en pelsjakke for en tid tilbake, og tenkte ikke over konsekvensene av det - fordi jeg var uvitende om hvor grufull pelsindustrien er. Det har nok de venninnene mine som har pels også vært, så jeg prøver heller å vise de filmer av hvordan pels blir til og påvirke de til å ikke kjøpe det igjen. Det finnes jo SÅ mange fine jakker med fuskepels!

Hvis vi utelukker vila, bloggen og det at du er selvstendig næringsdrivende, hva tror du at du hadde jobbet med/studert den dag i dag?

Da ville jeg nok fortsatt å jobbe som journalist, og studert videre for å få en utdannelse som det. Det er vanskelig å si, men det villet nok blitt noe som innebærer skriving. Jeg føler jeg har kapret drømmejobbene nå, og føler helt ærlig jeg er født for å drive med dette. Kunne aldri tenkt meg noe annet, og det er er jo absolutt en god ting.

Hvor mye betaler du i husleie for den nydelige leiligheten?

8000 kroner + strøm + tv + internett + fellesavgifter. Det er dyrt å leie fint, huff! Gleder meg som en unge til å få kjøpt egen leilighet dette året, så kan jeg betale ned på noe som er mitt.

Ser du for deg barn i fremtiden?

Jeg kunne gjerne hatt barn nå, jeg! Men jeg vet likevel at jeg må vente noen år til, da jeg verken har tid eller er voksen nok til å ha en liten baby akkurat nå. Men en gang i fremtiden håper jeg virkelig på å få en liten mini-me, jeg kan ikke tenke meg noe som kan være mer koselig enn det. Heldigvis har jeg flere venninner med barn, så da får jeg låne de i mens... Hihi!

Har du noen gang tenkt å begynne på skole igjen?

Nei. En utdannelse er ikke nødvendigvis veien til suksess, god økonomi eller en fin jobb. Det går fint ann å tenke ut av boksen, gå sin egen vei og ikke gjøre som alle andre - hvis man føler for det. Flere av de flinkeste forretningsmenneskene vi har i verden, har faktisk ingen utdannelse i bakhånd. Jeg føler jeg har fått det veldig fint til i livet, og har verken lyst eller tid til å dra tilbake til skolebenken.

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

Jeg er 167 høy, sånn cirka. Og hvor mye jeg veier, på hvilken måte er det relevant for dere? Sikkert halvparten av spørsmålene jeg får fra dere, handler om hvor mye jeg veier. Dere må slutte å sammenlikne dere med andre, sånn helt seriøst! Muskler veier mer enn fett, noen av de sprekeste og strammeste jentene jeg kjenner veier over 70 kilo. Så: vekt har ingenting å si, og det håper jeg virkelig unge jenter snart kan lære seg å innse. Vekt er bare et tall, ikke la det styre livet ditt.

Hva gjør deg lykkelig i hverdagen?

Jeg er ei jente som er veldig lett å glede, det skal ikke mye til for å få meg glad. Lykke i hverdagen min er jobb, mine kjære, trening og de kveldene jeg kan slappe av hjemme i sofaen uten å stresse. Men det som gjør meg aller mest glad, er å kunne gjøre noe for å glede andre. Det beste jeg vet er å se de jeg er glad i ha det fint, så lenge de smiler - smiler jeg.

53 kommentarer

22.01.2013 kl.18:22

Muskler veier ikke mer enn fett. Har med massetettheten å gjøre ;) altså, en kilo fett er større enn en kilo muskler.

anette marlen

22.01.2013 kl.19:43

" Hvor høy er du og hvor mye veier du?
Jeg er 167 høy, sånn cirka. Og hvor mye jeg veier, på hvilken måte er det relevant for dere? Sikkert halvparten av spørsmålene jeg får fra dere, handler om hvor mye jeg veier. Dere må slutte å sammenlikne dere med andre, sånn helt seriøst! Muskler veier mer enn fett, noen av de sprekeste og strammeste jentene jeg kjenner veier over 70 kilo. Så: vekt har ingenting å si, og det håper jeg virkelig unge jenter snart kan lære seg å innse. Vekt er bare et tall, ikke la det styre livet ditt. "

SÅ GLAD JEG BLE DA JEG LESTE DETTE! du er ett forbilde, Kristina. skulle så ønske at det ikke var så kroppsfukos på oss jenter som det er i dag. Noen kan faktisk ikke bli syltynne heller, uansett hvor mye de prøver. jeg kan ikke det feks, jeg har kraftig benbygning og kroppen min bygger muskler superfort! fortere enn den brenner fett. noen er kraftige, noen er syltynne og andre er en mellomting. vi er alle så forskjellig, og gud så godt det er! tusen takk for at du er du, du har vært en motivasjon for meg i mange mange år, og det er du nok for flere jenter enn meg! setter veldig pris på bloggen din og den sunne jenta du er, lykke til videre i livet. du kommer langt <3 flinke du!

Hanne

22.01.2013 kl.19:45

Så herlige svar :) Du er virkelig ei GODJENTE :)
Ha ein fin kveld <3

Kristin

22.01.2013 kl.20:11

Hei, Kristina! Så mange fine svar. Jeg er virkelig imponert over deg, du bryr deg om så mye og gjør jobbene dine fantastiske. Du er et stort forbilde!

Når du begynte å skrive om pels motstanden din ble, skjønte jeg selv for fæl den industrien er. En fyr i bygda mi bygger pels hus og når jeg hørte det fra pappa, ble jeg så sur at jeg nesten ba han kjøre opp om han så jeg kunne ta en alvorsprat med han.
For det er jo ingen tvil om at disse dyrene lider. Jeg sa "Jeg skal aldri kjøpe noe med pels", det står jeg for fortsatt.
Så sa pappa, "skal du slutte å spise egg og kylling også da eller?" Det fikk meg til å tenke på at både mange høner og kyllinger har det like ille som pelsdyrene og selv om dyrebeskyttelsen presser på for at kyllinger skal få det bedre vil aldri kyllingen leve et bra liv og næringen vil aldri bli avskaffet... En av de viktigste jobbene til en kyllingbonde er jo nemlig å pukke døde kyllinger for de de lever opp på hverandre og trangt akkurat som pelsdyrene og de utsettes for like mye plage som pelsdyr på andre måter også.
Det er en grunn til at folk velger å begynne med pels, PENGER!!! Det er masse penger i det og verden er styrt av penger, dessverre... (Samme måte med kylling og mat må vi ha)

Jeg er klar over at det kanskje ikke blir på samme måte, men det er prinsippet... Se ting i det store bilde!!! Håper du forstår hva jeg mener. Jeg kunne sikkert skrevet side opp og side ned. Ville bare du skulle vite det og tenke over det, hvis du ikke vet det eller har tenkt på det før. Selvsagt kan man ikke bry seg om alt, noe er bedre enn ingenting.
Stå på Kristina, du er god som gull!!!!

22.01.2013 kl.20:30

Hei! Jeg er helt enig i det at vekt bare er et tall, og at vi ikke skal bry oss om det! MEN: muskler veier ikke mer enn fett, det er bare det at 1 kg fett tar mye større plass enn 1 kg muskler..:)

helene

22.01.2013 kl.20:30

elsker måten du svarer på, så utfyllende og bra :) og for noen herlige svar, blir helt glad inni meg .) og er nok ikke bare du som har lyst på en liten mini-andersen. jeg hadde vært helt i hundre om du hadde kommet med den nyheten på bloggen, gjett hvem som hadde meldt seg til barnevakt da?? ser bare for meg den nydelige kiden du kommer til å få, åå<3 gleder meg til neste del!

Lovise

22.01.2013 kl.20:30

Det heter fortsatt "dessverre" og ikke "desverre". Har prøvd å si de flere ganger for å hjelpe deg, men du skriver det jo fortsatt feil. Dersom du snakker om at du elsker å skrive og føler du er flink til det, så må du vel ha skriftspråket i orden først. Greier bare ikke å se på slike tydelige skrivefeil, hehe. :)

Ha en din kveld.

Charlotte

22.01.2013 kl.20:51

Ville bare si at en utdannelse handler om så mye mer enn suksess, god økonomi eller en fin jobb. Man blir mer reflektert, får enormt med kunnskap, blir mer kritisk osv osv. =)

ICT

22.01.2013 kl.21:13

Herlige svar. Du virker så goood :)

Kristina Andersen

22.01.2013 kl.21:29

<3

Kristina Andersen

22.01.2013 kl.21:29

Det tror jeg også man blir av livserfaring :)

Kristina Andersen

22.01.2013 kl.21:31

Kyllingene har det helt forferdelig, det er vondt å tenke på.. Jeg kjøper kun økologiske egg fra frittgående høner, da disse har litt bedre levestandar. Syns det er fryktelig synd det ligger så mye penger i slike industrier :( Jeg forstår godt hva du mener, vi skulle hatt flere som deg - du har veldig riktig syn på ting :) Klem

Kristina Andersen

22.01.2013 kl.21:31

Takk skjønneste du! <3

AK

22.01.2013 kl.21:33

Av nysgjerrighet, hvilke forretningsmennesker refererer du til?

Karina

22.01.2013 kl.21:37

Ved å bruke fuskepels blir det jo som å fortsatt støtte pels som mote da.. ;)

Kristina Andersen

22.01.2013 kl.21:40

Da er vi totalt uenige :)

Silje :)

22.01.2013 kl.21:45

Kjempegode svar! Spesielt den angående vekt. Du har veldig rett akkurat der :)

Du virker så herlig og jordnær, Kristina. Du er bare til å spise opp!! :D hihi <3

Darija

22.01.2013 kl.21:53

Du er virkelig herlig:-) jeg er så glad for at du er så reflektert og bruker god tid til å svare leserne dine:-)
Du er en inspirasjon! Og gjett hva? I morgen er det en ny runde med trening, opp halv 6 så trene før skolen:)
Jeg skal nok skrive en kommentar til deg i morgen om det!:-) føler jeg må takke deg hele tiden, for at du har inspirert meg så positivt i livet:-)

Sov godt og drøm søtt!<3

Stor klem!

22.01.2013 kl.22:07

Vil bare si at jeg syns du er et veldig flott forbilde! Jeg syns også du har blitt flinkere til å blogge:-) Du gir gode og mangen oppdateringer hver dag og alt er gøy å lese:-D Veldig kjekt at du vil dele så mye! Også er du utrolig nydelig Kristina!!

22.01.2013 kl.22:20

Tusen takk for en super motivasjon i hverdagen!! Har bare en liten kommentar til det med vekt og muskler... muskler veier mer enn fett? Det er jo sånn at 1kg muskler veier like mye som 1kg fett. Men muskler tar mindre plass enn fett ;)

Ingrid ^^

22.01.2013 kl.22:22

Tusen takk for svar angående pels:-) det er spennende å få høre tankene til en man er inne å leser på hver dag:-) jeg tenkte da spesielt på Ida Wulff, som ofte skriver litt provoserende ting angående pels... Men hallo: jeg har da virkelig mange venner som jeg ikke deler alle synspunktene til. Slik er bare verden. Stå på videre!

I g

22.01.2013 kl.22:23

Ikke de samme i det hele tatt faktisk :-)

Sunniva

22.01.2013 kl.22:57

Hei! Litt sent med spørsmål, hehe. Jeg har lest bloggen din i flere år nå, og husker at du nevnte du kanskje vurderte fenselsbetjent? Eller husker jeg helt feil nå? Var det en tanke du la fra deg eller er det som jeg sier at jeg husker helt feil? Klemmer fra Bergen

22.01.2013 kl.23:24

Kanskje dumt å spørre om dette her, men jeg er sååå nysgerrig! Når kommer dit eget merke ut i nettbutikken? :) Skal bestille meg masse nytt, men må jo bare ha med meg det! Og.. kan du si noe om priser på klærne? :)

Cecilie

22.01.2013 kl.23:27

En ting jeg ikke skjønner? Du vil ikke fortelle hvor mye du veier fordi jenter skal skjønne at de ikke kan fortsette å sammenligne seg selv med andre? Jenter vil ALLTID sammenligne seg selv med andre, og vet du hva? Det er ikke alltid noe negativt. Å sammenligne betyr å måle seg selv med andre, bli inspirert til å forbedre seg selv. Fysisk og psykisk. Tenk deg at du møter en jente helt utenom det vanlige som enten har verdens fineste kropp, eller den mest positive tankegangen du har vært vitne til. Først blir du kanskje litt misunnelig nettopp fordi du begynner sammenligningen med deg selv, noe som i og for seg ikke er bra, men de fleste skjønner etterhvert at dette er faktisk noe du kan bli og gjøre noe med helt selv. Altså, det kan virke negativt i starten, men i det lange løp vil det medføre en positiv virkning på de fleste.
Som du skriver selv "noen av de sprekeste og strammeste jentene jeg kjenner veier over 70 kilo. Så: vekt har ingenting å si..". Da ville jo du som et stort og sprekt forbilde for SÅ mange jenter kunne bevise en gang for alle at selv om man ikke veier 55 kg så kan man være stram, sunn og samtidig se fantastisk ut!

Silje

22.01.2013 kl.23:30

Så utruleg bra du har svart på spørsmåla! :) Og takk for svaret ang. vekt- alle er ulike og me kan ikkje henga oss opp i kor mykje
andre veg! Du virka som ei super jenta - stå på vidare! <3

Klem Silje (relativt ny blogglesar)

22.01.2013 kl.23:45

Jeg delte ditt syn på utdannelse før jeg tok en! Uansett aldri forsent å starte;-)

Nora

22.01.2013 kl.23:48

Flotte svar, Kristina! Er helt enig med deg i at man ikke alltid trenger utdanning for å lykkes, at det finnes mange måter å gjøre det på - feks som du :-) Jeg har alltid følt press fra foreldre og venner, rådgivere og bekjente om å måtte gå mye skole. Men det er ikke så lett for meg ettersom jeg sliter en del psykisk osv. Så takk for at du gir meg håp om å kunne lykkes en dag, på min måte :-)

22.01.2013 kl.23:53

Husker når du var fast bestemt på å bli fengelsbetjent! Er det fortsatt noe du kunne tenke deg?:)

Marlene

23.01.2013 kl.00:03

Måtte bare si noe om kommentarene som kommer inn på at muskler ikke veier mer enn fett. Selvfølgelig veier ikke 1kg muskler mer enn 1kg fett! En kg er en kg. Men når man skriver, som Kristina har gjort her, at noe veier mer enn hverandre så er jo det i forhold til mengden. En bøtte fjær veier mindre enn en bøtte med sand. Sånn, da var det klarhet i det også ;)

Du er en inspirasjon, Kristina :) stå på videre! :)

Jane

23.01.2013 kl.01:10

Lovise skrev "Det heter fortsatt “dessverre” og ikke “desverre”. Har prøvd å si de flere ganger for å hjelpe deg, men du skriver det jo fortsatt feil. Dersom du snakker om at du elsker å skrive og føler du er flink til det, så må du vel ha skriftspråket i orden først. Greier bare ikke å se på slike tydelige skrivefeil, hehe. :) Ha en din kveld." i en kommentar..
Må bare le av at hu påpeker skrivefeilen din, og så skriver hu "de" istedetfor "det, "din" istedetfor "fin". Hahaha!
Elsker bloggen din, K :-)

Jane

23.01.2013 kl.01:10

Det*
Fin*

;-))

Kristina92

23.01.2013 kl.01:34

flott at du liker eller rettere sagt sier glede andre.. blir veldig glad viss jeg for se handlinger ikke sånn bare 2 ganger i året. alså afrikaturen og bare lillejul for rusmibrukere og det skal du skrive en hel haug om når du gjør og holder på og mens du holder på OG har gjort det eller vært der og hjelpt..ppuuhh jeg høres negativ ut mot deg nå men jeg er bare ærlig kjenner jeg blir litt bitter for jeg er en av de anonyme eller som ikke snakker rundt til andre folk at jeg hjelper til eller liker å glede andre. jeg bare GJØR det og trenger ikke at folk rundt måå legge merke til at jeg gjør noe for andre.
hehe fortell meg ,hvem liker lissom, ikke å glede andre?...sjeldent få iverfall :)

Må si ellers så liker jeg personligheten din og humoren og DU til sist hvorfor ikke ta å overraske din mor en sjeldent gang å gi hun en blomst? Små glede i hverdagen kan bli store for noen og skal bre så lite til Kristina :) <3

krstina

23.01.2013 kl.01:36

ps Til noen som lurte. muskler veier 40% mer en fett !! tenk det :P

Janne

23.01.2013 kl.03:03

Kjempebra at du er i mot pels! Vi trenger flere kjente ansikter som sier ifra om den grusomme næringen! Jeg håper du vil lære om hvor forferdelig dyr har det i andre industrier også. Det er tross alt akkurat det samme - kjøtt er like unødvendig som pels i 2013, alle kan klare seg uten begge deler. Og det hjelper ikke med økologiske egg når samtlige hannkyllinger blir gasset eller kvernet ihjel når de er EN dag gammel. Hvorfor? Fordi de ikke legger egg, og bruker for lang tid til å bli "kjøttfulle" nok til å brukes som mat. Derfor drepes de én dag gamle. Ja, dette skjer i Norge, uavhengig av økologisk eller ei, jeg fikk nettopp bekreftelse fra Debio, merkeordningen for økologiske matvarer i Norge. Jeg skjønner at det er vondt å skulle sette seg inn i dette, men det er virkelig verdt det.

Jeg var selv uvitende, men har lest ekstremt mye de siste årene, og har fullstendig forandret syn på mat og dyrene rundt oss. Jeg ble gradvis vegetarianer, og etter nesten tre år er jeg nå veganer i en alder av 21 år. Det går helt fint! Sunnere har jeg blitt også, og jeg føler meg mye bedre. Håper du vil ta en titt på noen av disse linkene, som ikke er noe mer skremselspropaganda enn det pelsfilmer er.

En rekke artikler fra NOAH: http://www.dyrsrettigheter.no/infosenter/kjottindustri/landbruk/
En veldig kort video som forklarer industrielt landbruk: http://www.youtube.com/watch?v=ihxs0I97Tek
"Meet your meat": http://www.youtube.com/watch?v=32IDVdgmzKA
Filmen Earthlings: http://www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys

Gi gjerne en tilbakemelding etter å ha sett det!

Kristina Andersen

23.01.2013 kl.08:25

Vet du hva jeg gjør og ikke gjør? Herregud, for en patetisk kommentar. Den lille afrikaturen min, og den lillejulefesten min? Hold kjeft, og hjelp litt selv heller. Mennesker som deg er jeg dritt lei av, og nå skal jeg jammen meg begynne å svare dere tmed samme mynt tilbake. Lær deg å skrive norsk også forresten, hvis du skal finne feil på meg :)

Kristina Andersen

23.01.2013 kl.08:26

Det er jo det jeg skriver, man trenger ikke veie 55 kilo for å være stam og se godt ut. Men min vekt, den vil jeg ikke oppgi - og det er kun fordi jeg VET hvor påvirket de unge jentene som leser bloggen min blir.

Kristina Andersen

23.01.2013 kl.08:27

Det kommer i januar/februar. Prisene blir veldig rimelige :)

Siri

23.01.2013 kl.08:41

Jeg ble overrasket over hvor lite du betaler i leie for DEN leiligheten! Eller det er mye penger, men ikke for den leiligheten der. Jeg leier leilighet i Lillestrøm, 50 kvadratmeter - 12 000,- i mnd, og nei det er ikke innkludert noe. Så du er heldig må jeg si, for jeg har langt i fra utsikten din osv. :-)

Lovise

23.01.2013 kl.12:09

Nå var vel dette heller slurvefeil enn grammatiske mangler i skriftspråket, Jane :)

Jane

23.01.2013 kl.12:42

Hei :-) Håper du ser dette og svarer meg. Hva gir du hunden / katten din (om du har noen)? Den må jo få tørrfor eller bløtfor, og i det foret er det alltid okse f. eks, som er slaktet akkurat som alle andre.
Håper du (eller noen andre) kommer med synspunkter. Klarer visst ikke helt å bli enig med meg selv, haha :-p

Mona Høie

23.01.2013 kl.12:56

Kristina92/"Mor Theresa": Herregud for en dum kommentar, ja. Hvorfor IKKE skrive om de gode tingene hun gjør da hun faktisk driver en blogg, og ellers skriver om hverdagen sin? Er vel ikke vits å legge skjul på det? I tillegg kan dette påvirke hennes lesere til å gjøre de samme tingene. Da det er sagt, skriver hun heller ikke alle detaljer om hverdagen sin, så hva vet vel egentlig du om hvilke andre gode gjerninger Kristina gjør?

Stå på, Kristina :)

Veronica

23.01.2013 kl.12:56

Utdannelse ER og kommer ALLTID til å være en viktig ting. Går selskapet ditt konkurs, så sitter du igjen med ingenting (da tenker jeg på "Get sporty", ikke bloggen). Og selv om du har oppnådd en stor suksess på bloggen din nå, betyr ikke det at folk finner den interessant å lese når du er i 35-40 årene. Da er det greit med en utdannelse i bakhånd, i tilfelle de andre tinga dine går skeis. Det er direkte DUMT av deg å skrive "Flere av de flinkeste forretningsmenneskene vi har i verden, har faktisk ingen utdannelse i bakhånd.". Det er SLIKE ting som påvirker de unge leserene dine, som gjerne er skoleleie i tillegg, da de fort får tanken om at de kan jo bare lage seg en nettbutikk å leve av det, svaret er NEI, med mindre du blir like stor som nelly.com, proteinfabrikken, getinspired.. så kommer det til et punkt da en liten nettbutikk gjerne ikke har den store suksessen lenger.

Ellers så synes jeg bloggen din er veldig fin, blir inspirert av både gode oppskrifter og treningsmotivasjon. Eneste jeg har å si er at denne "Rosa blogg-boblen" ikke nødvendigvis er evig. :-)

IdaAdriana

23.01.2013 kl.13:52

Snakk om å motsi seg selv? Jo - muskler veier mer en fett, fordi om du tar to like store deler med muskler og fett så vil jo muskelen veie mer enn fettet. 1kg fjær veier like mye som 1kg muskler, bare at den kiloen med fjær tar bare mer plass ;)

Victoria

23.01.2013 kl.15:02

Kan du begynne å skrive dessverre med to s'er? Det er en alvorlig skrivefeil, og du som skriver så mye burde ha fått med deg det innen nå. Ellers liker jeg bloggen din veldig godt ;)

23.01.2013 kl.15:09

Haha, fail IdaAdriana.
1 kg fett og 1 kilo muskler veier det samme... en kilo er en kilo!!

AK

23.01.2013 kl.15:12

Enig med Veronica!

Kamilla

23.01.2013 kl.16:13

For en unødvendig kommentar! Sånn jeg forstod det Kristina skrev så gjaldt det å glede de menneskene du har rundt deg i hverdagen, at når venninnen din er glad er du glad, ikke nødvendigvis når uteliggerne eller alle barna i Afrika er glad så er du glad.. Vet ikke om det er jeg som misforstod her, men jeg tenkte ikke i den retningen du gjorde i det hele tatt i hvert fall!

Og nei, det er ikke alle som liker best å glede andre. En hel del er mye mer fokusert på å gjøre seg selv glad, enn å tenke på alle andre hele tiden. Mennesket er generelt egoistisk i mangt og mye, så det er ikke en kvalitet alle innehar overhodet og en god kvalitet som Kristina har.

Kanskje du som "anonym hjelper" heller skulle heve stemmen litt og fortelle det til de rundt deg, slik at du som Kristina kunne vært med på å inspirere andre til å gjøre det samme? Det er ikke skrytete av noe slag, men gir et puff i rumpa mange trenger for å gjøre det samme :-) En god påvirkning vi alle trenger:-) Stå på Kristina!:-)

Therese Veronica

23.01.2013 kl.16:20

lol, det var jo akkurat det hun sa? en pose med fjær er lettere enn en pose med stein. skjønner vel det? er ikke rocket science.. det skal mer fjær til for at det skal bli tyngre enn stein. MEN en kilo fjær veier det samme som en kilo stein. en kilo er en kilo.

23.01.2013 kl.17:26

Slurvefeil kalles det da :)

Hilde

23.01.2013 kl.21:12

SÅÅÅ enig, Veronica! Hear, hear!

Anonym

27.01.2013 kl.22:30

Hei ;-) jeg mener å ha sett at du har skrevet på bloggen hvor mye du veier før, men sjønner godt hvorfor du ikke gjør det lenger! Du er et bra forbilde kristina!!

Merete

30.01.2013 kl.12:36

Må si meg veldig enig med Veronica!

Skriv en ny kommentar

hits