Julesnacks: hjemmelaget bounty

Disse bountykulene er helt fantastisk gode! Men det beste av alt er vel at de kan spises med en ganske god samvittighet, og passer ogs for dere som spiser lavkarbo. De har nemlig lite karbs og inneholder ikke sukker - s her snakker vi fornuftig julesnacks. Dette er Caroline sin oppskrift, og den gir noen helt amazing bountybiter. Dette trenger du:

♥ 1 dl sukrin ♥ 50 g kokosfett  ♥ 1 dl kremflte

♥ 1 dl kokosmelk ♥ 200 gr revet kokos ♥ 100 g mrk sjokolade (over 70%)

Smelt sukrin og kokosfett i en kjele. Tilsett deretter kokosmelk, flte og kokos. Rr godt. La massen st i en time i kjleskapet fr du tar den ut og former deigen som du vil. Deretter skal du dyppe bitene i mrk sjokolade. Smelt sjokoladen over et vannbad, dette gjr at den er mye lettere jobbe med. Kok opp vann i en stor kjele, og ha sjokoladen i en mindre kjele over.

Bruk en klype eller lignende og rull bountyen i sjokoladen. Vr veldig forsiktig s ingenting smuldrer. Sett i kjleskapet til avkjling. Helst p bakepapir s de ikke smelter fast. Ferdig etter 30 minutter. Bountybitene br oppbevares i kjleskap.

Julegavetips: server disse i ste kakebokser, perfekt til foreldre og besteforeldre ♥

27 kommentarer

helene

11.12.2012 kl.19:42

liker ikke kokos, men i julen s spiser jeg faktisk snn om jeg blir servert det selvom jeg ikke liker det i det hele tatt, haha :) her for litt siden lagde mamma hjemmelagde karameller og de smakte helt fantastisk godt, de burde du ogs prve p - kjempegodt julegodteri :)

Hanne Elizabeth

11.12.2012 kl.19:42

Du har glemt ta med hvor mye kokos det skal vre? :/

Tanja Veronica

11.12.2012 kl.19:46

h desse skal eg prve :-)
men lurer p om dei smelter fort viss du tar dei ut av kjleskapet og serverer til gjester?
Jeg laget noen ifjor, men de smeltet fort da jeg tok de ut av kjleskapet, virket som de ikke tlte noe varme fr de smeltet.

11.12.2012 kl.19:55

Naam, s godt ut! :)

Men jeg bare lurer p hvor mye du betalte for den nye jakken din fra Zara? :)

Klem

Miriam

11.12.2012 kl.19:56

Du glemte nevne 200gram kokos ogs :)

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.20:40

Oi, stemmer! Takk for rettelse :)

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.20:40

999 kroner. Klem tilbake!

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.20:40

Nei, syns ikke de smelter fort - men ville ikke latt de st ute i mange timer heller :)

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.20:41

200 gram! :)

martine

11.12.2012 kl.20:57

Hvor mange kuler fikk du?:)

Kamilla

11.12.2012 kl.21:16

De s jo utrolige gode ut! :)
Men blir det ikke ganske mange kalorier i disse kulene? 200 gram kokos gir over 1200 kcal alene..

Marianne

11.12.2012 kl.21:25

Fr man tak i kokosfett p vanlig matbutikk, eller m man p helstekosten? Og ca hvor mange biter fr man ut av denne oppskriften? :)

Kamilla

11.12.2012 kl.21:27

Tenkte p det, men blir det godt da? :) Er veldig glad i kokos..

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.21:28

Tror du m p helsekosten :) Ca 17 biter.

Jona (tyskertsa)

11.12.2012 kl.21:32

h disse har jeg hatt planer om lage! Blir nok bounty her i hus i morgen hoho! Men akkurat n er magen s full av indisk at jeg ikke orker tanken hehe ;)

Kamilla

11.12.2012 kl.21:37

Er det ikke kokos inni kulene ogs? Str i oppskriften at man skal tilsette kokos sammen med kokosmelk og flte :)

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.21:38

Jo, se oppskriften :)

Anine Kristin

11.12.2012 kl.21:39

Namnamnam! Foreldre og besteforeldre er s heldige at de skal f hjemmelaget snacks med nringsinnhold og oppskrift i r, s kanskje disse blir tatt med :D hihi. S kjempegodt ut!

Mira

11.12.2012 kl.21:46

De s gode ut de!

Kamilla

11.12.2012 kl.21:56

Tror det ble noe krll med kommentarene her, kommentaren min skulle vre et svar p et annet :p
Iallefalll, du svarte meg at man bare har kokos som dryss over, s man kan godt droppe det, men det str jo i oppskriften at man skal tilsette 200 g kokos med kokosmelk og flte. Forstod ikke helt det.. :)

Kristine

11.12.2012 kl.21:57

Jeg har laget hjemmelaget Bonty mange ganger.
S godt :)
Ekstra pluss for at det ogs er sunt ;)

Kristina Andersen

11.12.2012 kl.21:58

Ble litt surrete her, haha.. Du m ha kokkos med, revet kokkos :) Klem

11.12.2012 kl.22:27

Nam! De s skikkelig god ut :D Vet du? Jeg skulle likt lest om hvordan progresjonen din har vrt p alle mter siden du begynte trene. DU er inspirerende :D

Kamilla Haaland

12.12.2012 kl.00:05

M kanskje teste ut disse! De er jo glutenfrie og hele pakka :))

Linn Viktoria

12.12.2012 kl.09:16

Disse er supergode! Men viktig tenke p at lite karbs ikke er det samme som lite kalorier! Har selv regnet p det nr jeg lagte de selv om ble tatt litt p sengen, men en bit i ny og ne er jo selvflgelig lov :D Ville bare gi deg et lite tips, sleit litt med f p sjokoladetrekket fr da alt hadde lett for smuldre.. MEN dersom du setter de litt i fryseren etter du har formet de s blir de faste og harde ytterst slik at det er lett f p sjokoladetrekket :D S stivnet sjokoladen p ogs siden kokosmassen er kald :-)

Marianne

12.12.2012 kl.20:33

Hvilken type kokosfett brukte du? Jeg brukte delfiafett, og mine ble veldig bra. Men det er vel ganske usunt?

12.12.2012 kl.20:59

Hvorfor hermer du s mye etter caroline? Skikkelig wannebe..

- mihihi
- flyskrekk
- trening
- bountybiter.

Skriv en ny kommentar

hits