sminke av silkemineraler

Siden min favoritt nettbutikk nå har -20% rabatt på alle Bare Escentuals Foundations, tenkte jeg å tipse dere om dette. Jeg har brukt dette merket siden jeg var 17 år og begynte med sminke. Det er helt fantastisk.

Pudderet er laget av slikemineraler og er den mildeste å mest naturlige sminken jeg vet om. Den påføres lett med en kost, og smelter deretter inn i huden. Det jeg liker ekstra godt er at sminken ikke størkner, men gjør deg myk og fuktig hele dagen. Jeg går 100% god for denne sminken, og anbefaler virkelig alle jenter å bytte over til dette merket.

Selv bruker jeg fargene Tan og Golden Tan nå som det er sommer, det er så fint med litt glød i huden. Husk at dere får -10% ekstra i pris, i tillegg til FRI FRAKT på alt dere handler hos Blivakker.no - ved å bruke kampanjekoden LYKKE.

Reklame.

11 kommentarer

Astrid

22.07.2011 kl.15:16

Jeg byttet faktisk over til det merket for noen år siden, etter en anbefaling fra deg. Jeg ble strålende fornøyd og har brukt det siden! Jeg er litt tørr i huden, og andre pudder jeg har brukt har på en måte fremhevd tørrheten om det kan sies på den måten, men med bare minerals (medium beige) blir huden helt perfekt! Så denne anbefaler virkelig jeg også!

Er så kjekt å lese bloggen din, du har kjempe mange gode tips og anbefalinger, og jeg har ikke blitt skuffet en eneste gang når jeg har testet noe du har anbefalt, og de meste bruker jeg fortsatt!

Digger deg Kristina! :)

Synnøve S

22.07.2011 kl.15:47

Aaah! Elske Id bare minerals! Brukt den lenge eg og! Bestillte nytt no hinn dagen, synd eg ikkje venta litt lenger å hadde fått disse % i rabatt! men, men! :p Glede meg t d kjem nytt i posten likavel! :D

Ingrid

22.07.2011 kl.16:37

Hei! Jeg vuderer å kjøpe foundation fra denne serien, men jeg lurer på om medium er mørkere eller lysere enn tan/golden tan? :-) Jeg vet at "Light" er for lys for meg, men jeg er usikker på hvilken farge som ville passe meg best..

KRISTINA ANDERSEN

22.07.2011 kl.16:39

Prøv Medium Tan, den er mørkere enn light og lysere en tan/golden.
-K

KRISTINA ANDERSEN

22.07.2011 kl.16:40

Så bra du ble fornøyd! Takk for koselig kommentar (:
-K

Hege

22.07.2011 kl.16:44

Du er så fantastisk pen og jeg elsker å lese bloggen din, opptil flere ganger om dagen :)
Det er så koselig å ta turen innom :) Jeg skulle så gjerne hatt det som du har det, mange mange tusen på konto hver mnd, sponsorting her og der osv. Du har bygd opp en kjempe bra blogg og fortjener alt sammen :) Digger deg, stå på! :)

KRISTINA ANDERSEN

22.07.2011 kl.16:54

Så skjønn du er. Men du skal vite det, penger og sponsorgaver er overfladiskhet. Og absolutt ikke slike ting som gjør meg glad. Ha en fin dag søte deg : )
-K

Silje

22.07.2011 kl.19:29

Så bra at bareMinerals funker for deg! MEN det merket inneholder bismuth, som forstørrer porene, og gjør manges hud grå og gusten. Noen reagerer kraftigere også, med rødhet og kløing. Tenkte det kunne være greit å vite, selv om ikke du synes å reagere (og bareMinerals ER jo generelt mer hudvennlig enn vanlig sminke), gjør altså veldig mange andre det! Se f.eks. http://www.hildechristina.com/bismuth-oxychloride-skadelig for mer info. Bra jobba med å bygge opp blogg, forresten!

anonym

22.07.2011 kl.20:30

Bra tilbud.Takker for tips.

Jennifer

26.07.2011 kl.15:25

Hey! Har lenge brukt den vanlige pudderet og har lenge hatt lyst å prøve MATTE så derfor bestile jeg 2 igår. Men la just merke til at de jeg har fra før av er 8g og de jeg bestile nå er 6g? Er dine også det eller? Håper ikke det er så stor forskjell på strl :( Bare elsker ID pudderene jeg, eneste som produktet som har funket for meg! :) (sendte om på nytt, om du kanskje ikke fikk lest det pga tekniske problemer med bloggen)

Marit

27.07.2011 kl.12:59

Du er så søt, Kristina :) men jeg lurer på en ting, selger de disse på butikker også? jeg synes det er litt skummelt å kjøpe uten å se fargen i virkeligheten. I såfall hvilke butikker kan det være snakk om?

Skriv en ny kommentar

hits