i ♥ tea

I det siste har jeg blitt utrolig glad i te. Av alle ting så er det vel ikke det verste man kan bli avhengig av? Pepsi Max er i hvertfall ikke min favoritt lengre. Etter mange års avhengighet har jeg endelig klart å kutte det ut, bortsett fra i helgene. Man kan ønsketenke så mye man vil, men brus kommer aldri til å bli sunt. Verken med eller uten sukker. Så her kommer fire sunne tips jeg håper dere kan dra nytte av! : )

♥ Pukka - Green Tea.

100% grønn te, enkelt og greit. Den er økologisk, noe som kanskje er et pluss i boka for mange der ute? Med to suketter oppi syns jeg denne blir supergod. Finnes også med lime smak, om ønskelig.

♥ Pukka - Licorice & Cinnamon.

Et godt alternativ til dere som er avhengig av kaffe? En fantastisk blanding med lakris, kanel og mørke toner fra kakaobønne og ristet sikoryrot. Sterk, men den er bare helt fantastisk i smaken.

♥ Pukka - Detox.

Denne har jeg jo fortalt om før, og jeg må si det var utrolig gøy å se den gode responsen jeg fikk av dere lesere som valgte å teste den ut. Teen renser kroppen og hjelper på fordøyelsen. Et godt forbrenningstips!

♥ Pukka - Night time.

Min gode venn på kveldene, da teen skal visstnok gi deg en dyp og fredfull søvn. Dette vet jeg ikke så veldig mye om, da jeg sover som en stein uansett. Men at den virker beroligende er det ingen tvil om.

Om noen av dere har gode tips til andre typer te, så må dere gjerne tipse i kommentarfeltet! Dere får selvfølgelig 10% rabatt på dette og alt dere handler hos Blivakker.no enda, ved å skrive "SOLSTRÅLE" som kampanjekode, i tillegg til FRI FRAKT. ♥

Reklame.

22 kommentarer

katrine

10.06.2011 kl.15:44

takk for tipsene! kanskje jeg skal prøve og teste ut den teen :-D

Jorunn

10.06.2011 kl.15:59

Takk for gode tips =)

anonym

10.06.2011 kl.16:24

Hørtes gode ut disse teene,må prøves...Takk for tips,det er jo også gratis frakt.

KRISTINA ANDERSEN

10.06.2011 kl.16:52

Det syns jeg du skal snuppa! : D
-K

Ida LB

10.06.2011 kl.18:11

Haha, jeg drikker grønn te hver dag og innbiller meg at det er den som gjør at jeg aldro blir syk :-) Takler ikke kaffe i det hele tatt(ikke cafè latte engang :O), så jeg må jo drikke noe :-)

camilla

10.06.2011 kl.18:14

ja disse er veldig gode, pukka after dinner er også veldig god, og verdt å prøve

tina

10.06.2011 kl.18:45

cola er min favoritt, og vil nok være det i en god stund til. . men skal ikke se bort i fra at jeg prøver ut en av disse teene, kan jo hende det faktisk blir en favoritt etter hvert ;)

KRISTINA ANDERSEN

10.06.2011 kl.18:59

Cola er i hvertfall ikke bra.. Huff, ikke bare med den brusen ;p hehe.
-K

KRISTINA ANDERSEN

10.06.2011 kl.19:02

Inbiller meg også at grønn te gjør underverken. Te er bare bra : D
-K

Renate

10.06.2011 kl.19:12

Skulle du ikke legge ut bilder av sommertøyet du kjøpte? :) Elsker å se det nemlig, like spennende hver gang :) Du er favorittbloggeren min søte Kristina! <3

KRISTINA ANDERSEN

10.06.2011 kl.19:15

Må få gjort det, glemmer meg helt bort! Tviler på at jeg rekker det før jeg drar, men kanskje når jeg er hjemme! Så koselig å høre. gøy at du liker bloggen min (: Klem!
-K

Angelica

10.06.2011 kl.19:22

det svært få vet er jo at det som skjer i kroppen hos ett friskt menneske som drikker light brus (som pepsi max er) (altså ikke hos diabetikere) er at de kunstige søtstoffene får kroppen til å tro at noe søtt er på vei, noe som igjen fører til økt insulinproduksjon som igjen fører til sult. En positiv ting å kutte ut, med andre ord :) Bedre å drikke litt vanlig brus på lørdagene eventuelt :)

Siri

10.06.2011 kl.22:21

Oi, så artig å bli tipset om det. Jeg fikk veldig lyst å prøve:)

Caroline

10.06.2011 kl.23:38

Du burde smake Pukka Lemongrass and Ginger! Det er en oppfriskende te med mye antioksidanter som setter fart på systemet. Perfekt å starte dagen med før trening ;) Også er den kjempe god!

Anette

10.06.2011 kl.23:48

Skal jammen prøve den lakristeen der! Hørtes god ut! Og er på evig jakt etter den perfekte grønne teen, så får prøve den også :D
Ser du ikke sliter med å sove, men hvis man gjør det, så er rein Rooibos-te å anbefale! Den er som en sovepille!! Helt seriøst. Dager jeg er urolig i kroppen eller har litt for mange tanker i huet og ikke greier å sovne så drikker jeg en kopp rooibos, den fungerer helt amaaaazingly! Den jeg har prøvd er fra Lidl i sverige.. men regner med at den fra f.eks Pukka fungerer også. Smaken på den er også veldig god! Naturlig søt på en måte.

Helene

11.06.2011 kl.12:32

Det er veldig godt med honning i teen istedenfor sukker (og sunnere)! :) Dessuten er rooibos te helt fantastisk, spesielt med honning og sitron oppi.

Mathilde Høyem

12.06.2011 kl.14:11

Du bør prøve Green Chai fra Pukka, med litt honning oppi. Mmmm<3 Vanilla Chai er også sinnsykt god! :-)

????

14.06.2011 kl.14:06

I like your site.. great colours & style. Do an individual layout this fabulous website yourself as well as did anyone bring in help to acheive it for you? Plz answer because I!|m looking to layout my very own site plus would like to understand in which you got the following coming from. thank you drink driving penaltieshome equity loans and ratesbest equity home linebad buying credit homeoutsource help deskdirect loan consolidationcheap temp car insurancestructured settlement purchasercar insurance for over 50scheap lady car insurancone week car insurance
fortis car insurance
temp car insurance under 25
cheap classic car insurance
cheap student car insurance
sainsbury car insurance
really cheap car insurance
cheap short term car insurance
car insurance deals
car insurance comparison websites
6 month car insurance
average car insurance
sports car insurance
list of car insurance companies
comparison car insurance
cheap womens car insurance
cheap car insurance for students
car insurance for teenagers
cheap auto insurance quote
cheap 1 day car insurance
cheap van insurance quotes
cheap car insurance young drivers
cheap motor car insurance
provident car insurance
cheap male car insurance
farmers union car insurance
car insurance tesco
which car insurance
temp car insurance cover
car insurance cost
insurance quote car
argos car insurance
<a href="h

Malin

15.06.2011 kl.11:45

Jeg syns Indian Chai er innmari god! :) Den er spesielt god med melk i!

Ina

27.06.2011 kl.19:36

Women's balance er helt fantastisk god! Elsker den <3

www.Allegro.pl

28.06.2011 kl.03:24

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Millicent Cornman

03.07.2011 kl.19:08

Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!

Skriv en ny kommentar

hits