confession time

Det siste halvåret har jeg blitt utrolig redd for å være helt åpen her på bloggen, rett og slett av fare for at noen av dere skal ville utnytte mine svake sider. Jeg er redd for å blottlegge meg, la dere få innblikk og være helt ærlig med dere. Slippe dere bak blogg-Kristina fasaden, på en måte. Her ser dere daglig et hvitt smil, cafeturer og et liv mange vil kalle feilfritt. Noenganger føler jeg at jeg lever ei en bobble som ikke stemmer.

Jeg vet at 96% av mine lesere tror jeg er verdens mest selvsikre person, og at jeg har stor tro på megselv. Og jeg forstår godt at dere tror det, fordi det er intrykket dere får her på bloggen. Sannheten er faktisk en annen. Sitter jeg i et rom med en haug av jenter jeg ikke kjenner, blir jeg taus og tar fort på meg bitch-fasaden. Jeg tar for eksempel sjeldent det første steget med å håndhilse på ei jente, det skal veldig mye til. Jeg er livredd jenter jeg ikke kjenner og føler fort at jeg blir hatet. Slik var jeg ikke før, men sånn har jeg desverre blitt.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette engang, men egentlig så vil jeg vel at dere skal forstå. Inntrykket dere har fått av meg er bare en brøkdel av hva jeg egentlig er. Og jeg sliter litt for tiden, noe som er grunnen til at jeg ikke blogger på samme måte som før. Jeg har rett og slett blitt redd for å dele for mye, og på mange måter blitt paranoid. Føler at alle som ikke kjenner meg missliker meg, og slik er det tungt å tenke. Jeg blir gal av mine egen tanker og sliter meg selv ut. Selv om ting er mer i orden en noensinne i livet mitt, har jeg ofte tunge dager. Men jeg får hjelpe til å få det bedre, så jeg håper jeg snart kan innse at jeg faktisk er god nok.

Ikke missforstå, jeg har det jo FINT. Jeg trenger bare at dere forstår at jeg ikke er ei feilfri bitch som føler meg bedre enn alle andre. Det er faktisk tvert imot. Så når det hagler inn med kommentarer her inne om at jeg var såå mye bedre før, blir ikke ting bedre. Fordi tro meg, jeg vet jeg var bedre før. Og jeg jobber med å komme meg tilbake.. : )

104 kommentarer

Jasmina

19.05.2011 kl.16:33

hm, føler med deg. er omtrent akkurat den samme..

19.05.2011 kl.16:35

<3

Veronica

19.05.2011 kl.16:36

Synes du er flink nå også jeg! :-D

Ida

19.05.2011 kl.16:37

Gode deg!! Dette er grunnen til at jeg liker deg:) Stå på videre!!

ulrikke

19.05.2011 kl.16:39

ikke bra Kristina :( sånn må du ikke tenke. Jeg tror nok det er mange som ser opp til deg Kristina, det gjør hvertfall jeg. Jeg har vært en fast leser av denne bloggen ganske lenge og elsker alt ved deg, og jeg syntes du virker som ei utrolig blid og glad jente. Bare stå på, hvis det er noen som missliker deg er de bare missunelig på deg. For du er en helt super jente :) Klem!

Lene

19.05.2011 kl.16:39

skjønner deg godt, selv om du virker som ei selvsikker jente så virker du også jordnær og koselig da. Hadde ikke gjort meg noe å håndhilsa på deg og sagt hei : ) er selv litt sånn at jeg blir litt stille rundt nye jenter, kanskje litt skeptisk. finnes jo mange som elsker å trykke ned andre folk også så skjønner at du ikke vil fortelle alt om deg selv, det bør du vel kanskje ikke heller : )

Christina Dahl

19.05.2011 kl.16:48

Jeg synes du er fantastisk, Kristina! Jeg har hvertfal fått inntrykk av at du er en super jente, med en fantastisk personlighet :) Stå på, og ta deg tid! Klem fra Christina.

Ellen

19.05.2011 kl.16:51

Bra skrevet, Kristina! Forstår deg utrolig godt. Men jeg synes på ingen måte du virker som ei feilfri bitch. Ikke det at jeg synes du har noen feil, men ingen er perfekte heller! og jeg synes du blogger like bra som før, og jeg kommer alltid til å være trofast leser av bloggen din.

ingvild

19.05.2011 kl.16:51

kjipt at du har det sånn, kristina!
men bare så du vet det, jeg tror det er mange flere som ser opp til deg en det du egentlig tror :)
jeg er en stor fan av bloggen din, og du er en av mine favorittblogger som jeg besøker opp til flere ganger daglig :P bare fordi jeg liker å lese det du skriver. :)
jeg håper du får det bedre og sånn som du vil, veldig fort :)
stå på <3
klem fra bloggleser ;)

kamilla

19.05.2011 kl.16:53

sånne innlegg liker jeg :) kjenner meg veldig igjen og det er ikke noe godt å ha det sånn! håper på flere slike innlegg og tror du kan hjelpe mange ved å skrive sånn som du gjør nå :D stå på kristina!

Hanne Madeline

19.05.2011 kl.16:54

jeg kjenner deg ikke noe annet enn gjennom bloggen din, som jeg har fulgt så lenge jeg kan huske - men jeg syns du virker som en jente med bein i nesa, som ikke lar seg tråkke på og som vet å nyte livet. du er som oftest over gjennomsnittet blid, og jeg elsker måten du bruner selvironien din på! jeg kjenner meg mye igjen i hvordan du beskriver deg selv som uheldig og fjåsete, noe jeg elsker! stå på :)

Mari Ringen Gråberg

19.05.2011 kl.16:55

Stå på,Kristina ;) Ingen er perfekt, og alle har lov til å ha tunge tider. Men jeg synes likevell du er perfekt akkurat slik du er ;) Ta den tiden du trenger, en dag vil du komme deg opp til toppen igjen ;)

Maria

19.05.2011 kl.16:55

Jeg er ikke misunnelig på deg i det hele tatt, syns det er fint at du lever ditt drømmeliv, men det er ikke nødvendigvis hva alle ønsker seg ;) Slapp av, ikke ta alt så alvorlig :)

Emma S

19.05.2011 kl.16:55

du er ikke alene kristina. jeg synes du er flink jeg. jeg hadde aldri turt å blogge på den måten som du gjør, eller blogge i det hele tatt for den sagt skyld! hold ut kristina, du vil se lysere tider <3 du er forbildet mitt, fortsett med det

Henriette

19.05.2011 kl.16:56

Skjønner at ting kan forandre seg en del når man dagelig får kommentarer som ikke er så hyggelige. Jeg skjønner også at det ikke kan være så lett å blottlegge livet sitt for så mange mennesker hver eneste dag å få kommentarer på alt du gjør.
Håper ting vil ordne seg for deg, du er en herlig jente, Kristina :D

Anja

19.05.2011 kl.17:03

Har lagt merke til at du ikke skriver like "rett fra leveren" lengre, men du har jo forandret deg veldig, spesielt etter G kom inn i bildet ;-D ikke at det er noe negativt! D virker som du har blitt mer voksen, og kanskje ikke vil dele alt med hele Norge lenger, noe jeg skjønner godt!! Men jeg elsker å lese bloggen din, så håper du prøver å komme tilbake litt til "gamle kristina" også, for hun er konge!!!! :-DD

Guro

19.05.2011 kl.17:04

Jeg visste det var en grunn, stakkars lille deg. Ta den tiden du trenger for å komme deg tilbake, men husk at det er mange som venter på deg og ikke minst at dette er levebrødet ditt. Det viktigste av alt er å passe på deg selv, føle seg komfortabel med seg selv og å ha det bra :)

Mari

19.05.2011 kl.17:05

liker deg uansett, kristina :D

Karoline

19.05.2011 kl.17:06

Jeg kjenner deg ikke, men jeg liker deg fordet :)

Silje

19.05.2011 kl.17:08

Jeg synes det er flott at du kommer med slike innlegg.
Respekt til deg!
Ta den tiden du trenger til å komme deg på topp igjen, det fortjener du :)
lykke til!

Anette

19.05.2011 kl.17:09

Alle trenger å tenke litt for seg selv avogtil, du kan ikke dele alt på bloggen:) Vi forventer ikke det heller, jeg gjør i allefall ikke. Du har blogget lite i det siste, men det vil ikke si at jeg slutter å lese i allefall. Liker å lese bloggen din, kjedelig å trykke inn å få det samme innlegget hver gang men gir ikke opp så lett! Håper bare ikke du slutter helt!:)
Jeg har truffet deg engang og jeg synes ikke du virket som en overflatisk bitch!
Du virker som ei kjempe jente, virker som du har gode venninner og en gutt som tar godt vare på deg ! :)
Er glad på dine vegne og håper det ordner seg for deg, håper du kan innse at du er god nok, ikke tenk på hva andre synes, du er som du er, de må bare akseptere deg som du er :)

Stå på videre!!

Ane T

19.05.2011 kl.17:09

Kristina, du virker som ei herlig jente! Skjønner utrolig godt at det er vanskelig å dele alt på bloggen, hvertfall i det jentesamfunnet vi lever i i dag. Du må bare tro på at du er bra nok, håper hjelpen du får faktisk hjelper!
For du virker som ei fantastisk, sprudlende jente jeg gjerne skulle kjent!

Malin

19.05.2011 kl.17:13

Jeg kjenner deg ikke, men jeg digger deg for det :-) <3

Stine Pedersen

19.05.2011 kl.17:16

stå på, Kristina! du vil alltid være min favoritt (sammen med supermarie) :) <3

19.05.2011 kl.17:17

Jeg har ikke lest bloggen din lenge , og har vel kanskje ikke vært så veldig positiv til den heller.
Men her endra du synet mitt totalt.Skjønner deg veldig godt, stå på !! <3

veronika hansen

19.05.2011 kl.17:19

skjønner deg utrolig godt, men du skal vite at du virker som en utrolig søt og herlig person igjennom bloggen fra min synsvinkel :)

Julie

19.05.2011 kl.17:27

jeg kjenner deg ikke, men jeg er glad i deg, for å si det sånn! Jeg bryr meg om deg, selvom jeg aldri har møtt deg! og når du blir lei deg, og skriver det på bloggen, blir jeg litt lei meg også:) jeg har aldri tenkt på deg som noe annet enn en snill, herlig, positiv og ikke minst morsom jente! kanskje litt dum i blandt, når du nevner dine fantastiske gullkorn, men det er det jeg liker så godt, at du viser at du ikke er perfekt! Jeg har nettopp fylt 16, og jeg har flere forbilder, blant annet deg! Og når jeg sier at du er ett av mine forbilder, må du ikke bli skremt som mange gjør, og tro at du ikke kan gjøre noe feil, for det at du gjør feil, takler de, lærer av de, og kommer deg over de, det er det som inspirerer meg så mye! og det at du virkelig griper dagen, og skaper så mange minner, er virkelig noe jeg burde bli flinkere til! så der åpner du øynene mine! Tusen takk Kristina Andersen, du er en herlig person, STÅ PÅ !

Synnøve S

19.05.2011 kl.17:34

Syns du e herlig Kristina! D skal ikkje vera lett å dela masse om seg sjøl på ein blogg med så mange lesara! Bruk den tida du treng! Del d du vil dela! :)

Klem!

Synnøve :)

19.05.2011 kl.17:34

kjære deg, det er absolutt ingen som er feilfri! Men vit det, at du er FANTASTISK! masse gode klemmer fra meg :)

Elisabeth

19.05.2011 kl.17:37

Dette var veldig bra/fint skrevet! Stå på Kristina, du er god <3

Stine

19.05.2011 kl.17:38

Ikke bry deg så mye hva andre synes og mener om ting. Livet blir sååå mye bedre da.
Det vil alltid finnes folk som er haters, som er misunnelige på deg og ikke ønsker deg noe godt.
Slike mennesker bør man rett og slett ikke bry seg om i det hele tatt. For da gir du dem makt
til å såre deg. Stol på deg selv og dine nærmeste, det er det som er viktig her i livet.
Ikke tillatt noen å såre deg med ord. Vær den du er uavhengig av hva andre måtte mene.
Livet er altfor kort til å bry seg med folk som ikke fortjener det :)
Jeg syns du virker som en snill og grei jente :)

Kristina Gjermunds

19.05.2011 kl.17:39

Jeg tror verken du er en bitch, feilfri eller en person som dømmer andre. Sterkt av deg å skrive dette! Folk må ikke forvente så mye, du er et menneske du også - både med følelser og problemer i livet, akkurat som alle oss andre. Jeg tror du er en sinnsykt sterk jente, men at stygge og meningsløse kommentarer er med på å trykke deg ned, samt drepe skrivelysten. Står rett og slett stor respekt av at du fortsetter. Du er en god person, og litt vimsete ;) Ærlighet varer lengst, også til dine lesere. Stå på Kristina.

Frida

19.05.2011 kl.17:46

Så tøff du er:) Kjenner meg igjen!

FrøkenH

19.05.2011 kl.17:46

Hei Kristina!:)

Har fulgt bloggen din i noen måneder nå, så det er vel på tide med en liten kommentar.
Synes det er veldig tøft gjort av deg å være så ærlig, og synes du gjør en god jobb som blogger. Vet det sikkert er vanskelig, men prøv å ta det som et kompliment at mange maser så mye om at du blogger for lite - de vil vel rett og slett ha mer av deg.;)

Jeg synes iallefall du virker som en ordentlig snill og søt jente, og synes det er fint å kunne bli underholdt av blogginnleggene dine når jeg er lei av lesing og studering (og det hender ooofte).

Sist men ikke minst - ta godt vare på deg selv, det er mye viktigere enn at du skal gjøre alle leserne til lags. Høres kanskje litt vel klisjè aktig ut dette, men det er like sant fordet.:)

Klem til deg!

mk

19.05.2011 kl.17:47

Utrolig bra skrevet Kristina. Jeg har vært fast leser hos deg i flere år nå, og jeg ser jo at du forandrer deg, men jeg synes du har vokst på en positiv måte. Jeg må ærlig innrømme at jeg savner gullkornene dine, flausene du forteller om og alt det syke du en gang (?) gjorde. Men det betyr ikke at du ikke er en dyktig blogger. For meg er du en av mine største forbilder, og jeg er ganske sikker på at leserne dine skjønner at det finnes mer til deg enn bare blogg-Kristina! Ikke mist motet, og stå på! Jeg er ganske sikker på at du har et spennende år i vente og jeg gleder meg til å lese om det! Ikke gi opp, for uten bloggen din mister liksom hverdagen et lite piff. Så stå på videre og husk på grunnene som får deg til å smile, det er som regel det som er den største motivasjonen! Hilsen fornøyd fast leser :-)

ungdomsperioden

19.05.2011 kl.17:48

Flott, Kristina! Flott! :D

Signe

19.05.2011 kl.17:48

Jeg skjønner veldig godt hva du mener med å være redd for jenter man ikke kjenner. Slik er jeg også!! Jeg er på en måte den personen som er litt sjenert blant nye folk. Jeg tørr sjeldent å ta intiativet til å presentere meg selv og bli kjent med de, det er som regel de som må tørre å bli kjent og presentere seg for meg.

Og siden det sjeldent er jeg som tar frem hånden for å hilse først, kan nok enkelte syntes at jeg oppfører meg bitchi.

Det er selvfølgelig ikke noe jeg ønsker, så jeg også prøver og vil endre på det :)

Vilde Angelica

19.05.2011 kl.17:50

Kristina, du er herlig. Du må ikkje tru noke anna :) Eg og er sånn som kan virke veldig sjølvsikker når eg er med folk eg kjenner og når eg skriver på bloggen, men viss eg blir plassert med masse ukjente folk så blir eg stille, og svara omtrent ikkje på noke. Du er min favorittblogger uansett, er innom kvar dag og leser ka du gjer :)

Alle har opp og ned perioda i blogginga si, så du må ikkje ta deg nær av dei kommentarane i det heile tatt. Blogg når du vil eller du har noke du vil dele med andre, det er då blogginga blir best :) Stå på vidare søte deg!

Forresten, digger teksten du har nederst der!

helene

19.05.2011 kl.17:52

<3

Hege

19.05.2011 kl.17:54

Trist at du har det slik Kristina, og jeg personlig synest ikke at du burde føle det slik ! Du virker som en fantastisk person, og jeg føler at du har vokst mye i det siste, og jeg liker faktisk bloggingen din bedre nå enn før! :) Selv om du kanskje blogget mer om overfladiske ting før, liker jeg å lese at du har det så bra med de rundt deg, og at det går så strålende med treningen din! Ikke minst at du nå har funnet ut at du vil få deg en jobb og mer rutine på hverdagen! Derfor er det ufattelig trist at du føler som du gjør...En dag jeg så et bilde av deg her på bloggen, lurte jeg faktisk litt på hvem det var, fordi den personen lignet virkelig ikke på deg. Etter en litt nermere titt, så jeg at det var det, og grunnen til at jeg ikke så det først var nok at det virkelig lyste lykke og sunnhet av deg! Ikke misforstå meg, jeg har alltid likt deg som blogger, og er sikker på at du er et like bra (om ikke bedre) person i virkeligheten, men jeg synest faktisk at vi kan se på det at du har det bedre med deg selv nå enn før.
Stå på Kristina, du er kjempesterk!

Marte

19.05.2011 kl.17:58

Et veldig bra blogginnlegg Kristina!
Ville bare si at det er veldig lett å si at alt går bra når folk spør, og det er lett å klistre på et smil når livet butter i mot, men vi har alle våre ting vi sliter med, vi har alle vondt og dårlige dager. Håper du tar å går opp den tunge trappen fra gropen du har havnet i ! Vi jenter er somregel ikke farlige, bare noenganger sjalu. Ihvertfall når vi bare ser det "perfekte" livet du viser oss her på bloggen.
Det ordner seg alltid! Du er sterk!

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.17:58

Tusen takk for koselig kommentar, Hege! Jeg har det absolutt bedre med meg selv nå enn før, ting er stabilt og trygt. Lesere som deg er gullverdt, stor klem!<3
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.17:59

Koselig å høre at du syns jeg gjør en god jobb, det betyr mye å høre (: Håper du får en kjempefin dag, klem tilbake!
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.17:59

Tusen takk herlige Kristina! Håper å se deg igjen snart <3
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.18:00

Åh, så utrolig søt du er! Tusen takk for en kjempefin kommentar Julie. Denne kommentaren varmet!<3
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.18:00

Tuusen takk søte deg!<3
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.18:01

Godt du følger med selvom jeg blogger mindre enn før. Jeg kommer ikke til å slutte helt, men jeg trenger bare litt tid for å få motivasjonen tilbake. Er utrolig glad for at ei snill jente som deg leser bloggen min. Klem (:
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.18:02

Tusen takk Emma!<3 Etter en nedtur kommer jo alltids en opptur! (: Klem til deg.
-K

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.18:02

Takk for en koselig kommentar, den satt jeg stor pris på Ellen!
-K

Marie

19.05.2011 kl.18:07

Jeg må si du er en av de bloggerne jeg kan kjenne meg mest igjen i, du vil ikke opptre perfekt i alle situasjoner og det tror jeg alle setter pris på. Alle de andre bloggerne som lever det perfekt a4 liv har alt inkludert og har det mest perfekte utseende.
Du har også det perfekte utseende, tro meg du er kjempe vakker, men du fremstår langt i fra en som er så klar over det at det går til hodet på en, du virker ut ifra det jeg kjenner deg (via bloggen) som du bader i selvironi og har et like stort hjerte som hele Norge tilsammen og det er noe jeg digger og de fleste andre vil jeg tro. Det er så mye mer interessant og lese om ei jente som gjør akkurat de samme feilene som oss andre og som tørr og skrive om det. Jeg er sikker på de andre bloggerne gjør akkurat de samme feilene med tørr aldri og skrive om de fordi de må jo leve opp til sitt perfekte stempel.
Alle sliter noen ganger, ta den tider du trenger det er som oftest den beste oppskriften!
Hilsen en som har lært veldig mye om seg selv bare ved å lese bloggen din, klem!

Sara

19.05.2011 kl.18:10

Jeg vet akkurat hva du mener med den jente-greia.. Jeg føler at stort sett alle pene jenter er bedre enn meg hvis jeg ikke kjenner dem. Utrolig slitsomt å ha det sånn igrunn..
Skjønner også at det er vanskelig for deg å være åpen på bloggen siden det finnes mange idioter der ute som er ute etter å finne ens svake sider, men jeg har også sett på bloggere som er litt mer åpen ofte får flere fine kommentarer enn stygge. Husker f.eks at du skrev et innlegg for en god stund siden der du forklarte litt om hva du følte, og da fikk du mange støttende og fine kommentarer. Du virker også som en sykt søt jente, og jeg syns ikke du burde være redd for å gi av deg selv her på bloggen! Det betyr ikke at du skal dele private ting med oss eller noe, men bare det å vise litt mer personlighet, for jeg vet at du har en fin en :-)
Er veldig glad på dine vegne for alt det fine du har fått de siste mnd, men håper det blir mindre av de dårlige dagene! Klemmm :-D

Nathalie.

19.05.2011 kl.18:17

Synes det er trist at du har det sånn, Kristina. For du har absolutt all grunn til å være stolt av deg selv og det du har fått til i løpet av ditt 20 årige liv! Men ja, jeg kjenner til følelsen. Jenter kan være skikkelige ondskapsfulle, og det er ikke uten grunn at flestparten av mine venner er gutter. Mye action og lite drama med dem. Jeg tror at jenter som har behov før å være ekkel mot andre og som virkelig går inn for det, er jenter som er usikker på seg selv. Jenter som ikke har det bra med seg selv, og defor har de ett behov for å hakke på andre, for å føle seg bedre.

Når det er sagt så synes jeg du skal heve hodet og være strak i ryggen. Det er ingen feil å ha tro på seg selv, være fornøyd med seg selv og vise at man er selvsikker! Jeg elsker mennesker som er trygge på seg selv, og tør å vise det. Og som jeg har sagt tidligere; Du har ALL grunn til å skinne! Du har utrettet mye i løpet av dine 20 år. Og når det stormer på det værste og tankene setter deg ut av spill, så tenk på at du er langt i fra den eneste her i verden som har det slik, og som føler det som du føler.

You go girl!

God klem <3

KRISTINA ANDERSEN

19.05.2011 kl.18:18

Tusen takk for fine ord Marie!! <3 Skulle vært flere som deg!
-K

Tonje Therese

19.05.2011 kl.18:19

Stå på Kristina! :) Du er ei hærlig jente med stor underholdningsverdi, og det er mange som setter pris på deg. Tenk bare på det høye leserantallet ditt, det må jo være noe som er bra med deg når du har en så populær blogg tenker jeg. Du er underholdene, morsom, har selvironi, og jeg elsker de små ordtakene du kommer med innimellom som drar bloggen din på min 1.plass av de bloggene jeg følger med på. Det som er synd er at det stort sett er de stygge kommentarene som gjør størst inntrykk og blir lagt merke til. Håper du en dag klarer å se forbi de, og heller fokusere på alt det gode som blir sagt om deg :) For i kommentarfeltet ser i alle fall jeg MANGE fler positive kommentarer, enn negative.
Klem <3

Nina

19.05.2011 kl.18:20

Kom deg ut i arbeidslivet...det hadde nok hjulpet!!

trine

19.05.2011 kl.18:22

jeg digger deg å bloggen din kristina! håper du "finner tilbake til deg selv" så du selv blir fornøyd <3

Adina Jeanette

19.05.2011 kl.18:27

Syntes det er bra du er litt på høgget også Kristina. Er så mange falske der ute at det er til å spy av. snakker virkelig av erfaring. Jenter SKAL man være på høgge med. I det ene øyeblikket er de kanskje verdens søteste og i det andre så snakker de kun dritt om deg/meg og andre..

Du får ha en fin dag videre skjønna! Kos deg med granit!

Karen

19.05.2011 kl.18:34

Hei Kristina!
I innlegget skriver du at du på en måte prøver å vær bra. Bra på det ene og det andre.
Jeg vil bare si deg at du har kjæreste, kjempefin leilighet og (sikkert) en herlig famlie. Hvorfor skal du da være så utrolig bra både personlig og utseende messig? INGEN er perfekte. Alle har noen "feil" ved seg.
"Man må være som man er, når man ikke ble som man skulle"
Kjæresten min sier: Hvorfor pynter du deg så mye? - Du har jo meg, og da trenger du ikke å se bra ut for alle andre.
Det han sier stemmer, til en viss grad. Vi jenter liker å pynte oss. Ta på litt ekstra sminke og gå med fine klær. Det jeg skal frem til er at man trenger ikke å være perfekt hele tiden, og heller ikke gå med sminke hele tiden. Jantelov- Norge lever for fullt, men det er bedre å så i mot dette. Når vi har en vikar fra NRK i klassen noen ganger, tar vi som regel en runde med applaus til alle. Der vi sier : Jeg er flink, pen og talentfull" - Det hjelper faktisk!
Du er kjempe pen som du er og jeg er sikker på at kjæresten din er veldig glad for å ha en så pen jente som deg!
Som sakt, ingen er perfekte, tilogmed ikke www.nettenestea.com (som er utrolig pen)

Håper du sjønner hva jeg mener, er ikke så superflink til å forklare.. hehe :- ) Lykke til videre og stå på. Det er i motbakker det går oppover! <3

19.05.2011 kl.18:36

DU SOM ER SÅ JÆVLA PEN HAR FAEN INGEN RETT TIL Å KLAGE!!

Marthe

19.05.2011 kl.18:44

Har lest bloggen din veldig lenge, og faktisk ALDRI fått det inntrykket av deg! Du virker som en veldig vanlig jente, som gjør slik alle andre jenter gjør. Hvem hadde ikke villet leve på bloggen ett år hvis de hadde vært like god til å skrive som deg?! Jeg vet i hvert fall hva jeg hadde gjort :) STÅ PÅ! Ikke la de missunnlige "anomyme" fjortisene ta knekken på det ;) Det er en grunn til at de allikevel gidder å klikke seg inn hver bidige dag, ellers hadde jo lesertallet sunket litt. Ta til deg all den ros du får, og kast søpla der den skal være ;)

Tonje Therese

19.05.2011 kl.18:50

Skjerp deg!

Anne

19.05.2011 kl.18:53

Takk Kristina for et fint innlegg! Du viser din sårhet og usikkerhet og lar dine følgere se hvem du egentlig er! Dette er modig gjort og etter å ha lest kommentarene på forrige innlegg skjønner jeg godt at du føler på den måten du gjør. Godt at du har en kjerne av gode venner og familie rundt deg! Så stå på og keep blogging, alltid like morro å besøke din verden!

Sofie

19.05.2011 kl.18:54

Har lest bloggen din en god stund nå, og synes at du virker som en herlig jente! Synes du er kjempe flink å blogg, noe som gjør at det ikke går en dag uten at jeg leser bloggen din! Stå på Kristina, ta heller til deg alt det positive du får og overse det negative! :)

Ida Sofie

19.05.2011 kl.18:59

Jeg skjønner at du føler det på den måten. Uansett om man er gutt eller jente tror jeg at man er redd for å ikke bli likt, kanskje noen mindre enn andre. Jeg liker selvfølgelig ikke at folk ikke liker meg, men jeg er så heldig at jeg jeg ikke har så mange som ikke liker meg, som jeg vet om da. Jeg er kun 16 år da, og jeg aner jo ikke hvordan ting vil bli når jeg er 20 år, som deg! Jeg har vært lært at dem som ikke liker meg for heller la være da, fordi jeg bryr meg virkelig ikke så mye om det. Uansett, så skjønner jeg det ikke er like lett å åpne seg for andre. Men om jeg hadde sett deg på en fest eller ellers eller noe slikt, så ville jeg garanter gått bort å hilst! :) Jeg er omtrent sikker på at du er herlig jente uten for bloggen også! :) Jeg dømmer ikke andre over hva andre sier, men lager mitt eget inntrykk frem til det motsatte er bevist :)

Katrine

19.05.2011 kl.18:59

jeg forstår deg utrolig godt, kristina. jeg har følt det sånn og hatt det sånn før jeg også, men du skal vite at visst noen ikke liker deg før dem har blitt kjent med deg, er ikke den personen verdt.

selvom du har det vanskelig i noen perioder, så virker du fortsatt som en fantastisk jente, og du fortjener alt godt!

Marie

19.05.2011 kl.19:00

Søte, søte deg. Du er jo et menneske som alle andre :) Og det at du ikke blogger hver eneste dag er ikke verdens undergang. Alle trenger en liten pause iblandt. Elsker bloggen din!

anette

19.05.2011 kl.19:02

Jeg har lest bloggen din et par år nå, kristina, og jeg har alltid tenkt at du er ei helt vanlig jente. ALLE har noen problemer, og alle sliter med noe, selvom de kanskje ikke vil innrømme det. syns det er flott at du skriver dette. tror det endrer ganske manges syn på deg men det stopper nok ikke haterene. De lyser grønn av misunnelse, og jeg tror egentlig at de ønsker at di var deg, men rett og slett ikke unner noen andre lykke og et bra liv. Selv føler jeg ikke at jeg kan dømme noen ut fra en blogg, jeg kjenner jo ikke personen som skriver!

Jeg liker bloggen din, og det inntrykket jeg har fått av deg, er mer en bra. du virker som ei helt fantastisk jente, som er jordnær og har hauger med selvironi, og som har mange gode venner og som er godt likt.
Jeg er helt lik deg. blir sjenert og taus hvis jeg er med mange jenter jeg ikke kjenner. Jenter betyr en ting: DRAMA
Men hvis de kun dømmer deg ut ifra førsteinntrykk og ikke gir deg en sjanse en gang, da er de ikke verdt det, kristina :) ingen er perfekte. Ikke du, ikke jeg.

Ha en strålende kveld videre, og jeg håper virkelig ting ordner seg :)

Maja

19.05.2011 kl.19:03

Oi, dette kunne jeg ikke tenkt meg en gang. Det er utrolig tøft av deg å si det etter så lang tid med blogging. Det at du føler folk som ikke kjenner deg syntes du er bitch - jeg syntes ikke det! Ikke i det hele tatt :- ) Lykke til videre!

evvi

19.05.2011 kl.19:42

Syns du virke ut så et fantastisk menneske Kristina... Keep up the good work :) avåte e live litt tøft å vanskelig, men heldigvis så snurt det fort. Håpe det gjør de for deg og..
Håpe du får ei fine helg, å at du kose deg masse masse masse :)
Elske bloggen din <3

Annette

19.05.2011 kl.19:49

Du er ei tøff jente. Leser bloggen din hver eneste dag. Noen dager flere ganger om dagen. Du burde være stolt av deg selv. Vi har alle våre sterke og svake sider. Stå på :) Elsker bloggen din :)
Ha det kost på jentekveld :)

Siri

19.05.2011 kl.19:53

Jeg synes det er helt greit at du ikke blottlegger alle sider av deg selv. Jeg synes allerede du lar oss få mye innsyn i livet ditt, og det kan ikke være så lett å hver dag putte på en smilende fasade og la mange fremmede ta del i livet ditt når mange gjemmer seg bak et tastatur for å skrive stygge ting til ei jente de ikke kjenner. Mitt inntrykk er en sterk og sprudlende jente. Jeg synes selv det kan være vanskelig å bli kjent med nye jenter, pga dømmende blikk osv, selv om det ofte kan være egen innbilling. Ikke la det gå inn på deg, du har mange jenter som ser opp til deg. :-)

Bente

19.05.2011 kl.20:04

Inntrykket jeg får av deg her på bloggen, er at du er en søt og ikke minst snill jente. Er innpå bloggen din flere ganger om dagen i håp om om et nytt innlegg fra deg :) du har ingen grunn til å tro at folk missliker deg, jeg likte deg med en gang jeg begynte å lese bloggen din. Grunnen til at folk skriver stygge ting er rett og slett fordi de er missunlig. For du er ei nydelig jente Kristina.. Stå på :)

Renate

19.05.2011 kl.20:20

KRISTINA! <3
Godt og ærlig innlegg Kristina! Vi har alle slike dager som du beskriver. Og der godt å vite at også du kan føle deg slik! Stå på videre du. Du er super!! :)

Line

19.05.2011 kl.20:23

Endelig kom det, jeg har ventet så lenge på at det skulle komme ett innlegg som dette. Vi som leser bloggen din har nok skjønt at du har forandret deg, at du skjermer ditt privatliv og det er jo ikke noe rart.. Du blottlegger jo alt du legger ut på bloggen for hele verden.. det er mye.. Jeg forstår deg godt ! Ta vare på deg selv også håper jeg at du finner en balanse :)

lene

19.05.2011 kl.20:35

Stå på Kristina! Ut i fra hva jeg leser her på bloggen virker du som en kjempejente!! :))

Beathe

19.05.2011 kl.21:01

Eg skjønner deg så utrolig godt, Kristina. Og eg skjønner at du ikkje vil si alt som skjer i livet ditt her på bloggen og det synst jeg det er bra du gjør! Du har en kjempefin blogg og deler den flotte hverdagen din med oss, men alle har rett på litt privatliv.Men du har også ett liv som alle andre jenter ønsker seg, og du lever drømmelivet deres. Og det er desverre mangen jenter der ute som er veldig misunnlig på deg. Men du har klart og jobbe deg opp mot dette, Kristina og det er du som har klart dette og du er kjempe flink! Stå på videre, Kristina så skal du nok se at det ordner seg for snille jenter! :-D

Camilla

19.05.2011 kl.21:10

Kjempe bra innlegg. Flott at du forklare ka som skjer. Føler med deg, for eg er akkuratt lik sjøl! Du må bare huska på at du er ei heilt fantastiske jenta og det er kjempe mange som ser opp til deg! Stå på, snuppa<3

ragnhild

19.05.2011 kl.21:13

ønsker deg lykke til :) selv om jeg noen ganger irriterer meg grønn over ting du skriver, er du jo tross alt en veldig bra blogger :) stå på!!! :)

Astrid

19.05.2011 kl.21:20

Nå ble jeg helt målløs! At du satt inne med slike følelser ante jeg ikke! Selvfølgelig har alle en dårlig dag i ny og ne, men uff :( og vet du, Kristina? Jeg har lest bloggen din lenge nå, og jeg synest den er MINST like bra som før! Du er morsom, seriøs, sarkastisk, dyktig og ikke minst en helt herlig jente! Og er det noe du skal føle, så er det at du er VIRKELIG god nok, kjære søte snille deg!! <3 Du gjør min hverdag så mye lysere! Er ikke så flink å kommentere alltid, men jeg er her hver dag for å se om du har noen ord å dele :)

Kine

19.05.2011 kl.21:27

Alt handler ikke om å være pen her i verden?

Kristine

19.05.2011 kl.21:45

Don't let failure go to your heart. And don't let success go to your head. :)

Radiojente

19.05.2011 kl.21:58

Jeg er en fremmed jente, men nå kunne jeg faktisk tenke meg å gi deg en klem. :)

Det er altfor lett å gjøre seg opp en mening uten å kjenne folk i virkeligheten. Jeg vet alt om det. Bloggen min er, på grunn av det, aldri privat. Jeg tør rett og slett ikke fortelle "hele verden" så mye om meg selv. Skjønner ikke at noen tør, egentlig.

Håper at du snart får det bedre! Jeg har hatt en mistanke om at du har presset deg selv til å blogge i det siste, og det er ikke noe gøy. Du bør unne deg flere bloggpauser! Det får annonsørene bare finne seg i. ;) Stå på, Kristina.

Radiojente

19.05.2011 kl.22:01

Haha, den var litt bra, da. xD Så dumt at jeg lo.

Kristiane

19.05.2011 kl.22:22

Hvis det er sånn som du sier så synes jeg du skal slutte å blogge.

pappa

19.05.2011 kl.22:26

godt du har han gamle........
du er flink prinsessa mi

MT

19.05.2011 kl.22:40

Kjære Kristina! Jeg er innom bloggen din daglig for å lese det du skriver. Og det er da en god ting at du skriver dette. Når du sier at du føler du lever i en rosa boble som du kanskje ikke gjør allikevel så har det litt med å si hva og hvordan du skriver på bloggen som blir en liten "show-off". Har fått inntrykk av at du er ei super jente, men hadde jeg møtt deg på fest så hadde jeg nok nølt med å håndhilse deg. Ikke misforstå meg, det er ikke pga bloggen din. Men pga jeg ikke er ei utadvendt jente som hilser på randome folk av mitt eget initiativ jo mindre noen intoduserer meg til deg f.eks. En liten ting som kunne ha spart var det innlegget du skrev ang telenor. Det kan nok mange huske og der fikk du mange "spam" og kommentarer. Det er flott at du deler tankene dine og stå for det du mener og sier ut ting som ingen andre sier, men kanskje du burde tenke på ordformulering og hvilke ord du bruker. Du er ei som mange unge jenter ser opp til, så ikke ødelegg den innflytelsen du har på dem med å velge feil ord om noe som irriterer deg akkurat der og da!

Til slutt håper jeg at du kommer til ditt "gamle -jeg" igjen, men bloggen din vil jeg nok lese og titte innom daglig så lenge du legger ut innlegg og deler dine sterke tanker og ord med oss :)

maria

19.05.2011 kl.22:54

<3<3

ingvill karine

19.05.2011 kl.22:58

syns du er fin jeg :)

tonje

19.05.2011 kl.23:23

Kristina, du virker som en super jente! og jeg skjønner virkelig ikke at jenter ikke skal like deg. Du virker alltid så blid og hyggelig, og kunne aldri sett for meg deg være bitch! men selvfølgelig skjønner jeg at du ikke vil åpne deg for mennesker over hele norge.
Men jeg føler akkurat det samme som meg. Det er veldig mange som tror jeg er veldig sikker, for jeg sier mye og gjør mye sånn at det virker sånn, men egentlig så sliter jeg også, men det tror jeg det egentlig er veldig mange jenter som gjør, i og med at det er så mye press på utseende! Men stå på Kristina, du er nydelig :-)

cecilie

20.05.2011 kl.00:32

<3

Eb

20.05.2011 kl.00:56

Jeg tror at slikt går i perioder. Mange kjenner seg nok igjen i situasjonen om å møte fremmede jenter på en sammenkomst, selv er det sjeldent at jeg viser interesse for folk som ikke viser interesse for meg. Med gutter f.eks ser man så tydelig om de synes det er interessant eller ikke å snakke med deg, men med jenter vet du aldri. Jeg satser alltid på å outshine fremmede jenter når jeg skal på fest, og jeg regner med det er fordi jeg underbevisst føler at utseende er alt jeg har å komme med. Nå vet jeg ikke om du har det likedan, men du er ikke alene om den selvfølelsen! Jeg har alltid trodd at du er ei trivelig jente, litt sjenert men veldig snill. De fleste som leser bloggen din er voksne mennesker som aldri ville forventet at du skulle dele alt. Det er ikke naturlig for voksne. De fleste som kommenterer negativt og ser ned på deg er gjerne under 16 i fysisk eller mental alder vil jeg påstå, for ingen voksen i "her/his right mind" ville brukt tid på å lese/kommentere på en blogg de ikke fikk noe positivt igjen for. Du skriver det du vil skrive, også må du huske at de fleste på din egen alder som leser her liker deg og bloggen din, de får mye positivt igjen for den. De er det verdt å sette pris på. Det er nok også dessverre de modne og takknemlige som legger igjen færrest kommentarer. Men jeg skal iallefall begynne å legge igjen positive kommentarer så du ser at jeg setter pris på deg:)

Rikke

20.05.2011 kl.01:12

Ta tiden du trenger, Kristina. Det er du som styrer skuta, og den kommer ikke fram hvis du er ute av kurs.

:)

trine

20.05.2011 kl.07:59

du beviser jo at du er en helt normal og vanlig person Kristina:) Skjønner at det er vanskelig når så mange vet hvem du er, folk har jo sine forventninger... Sååå, de som gjør noe utav at du en dag ikke har på sminke eller sier at du er "falsk" og blabla. De har problemet. Synes du virker kjempenydeli uansett jeg, og det som virkelig teller er det som dine nærmeste mener =)

Rikke

20.05.2011 kl.08:34

Søte Kristina :)

Lisa Eide Simonsen

20.05.2011 kl.09:45

Ett veldig fint og nesten rørende innlegg, Kristina. Syntes det er bra du legger ut slikt som dette av og til, så kanskje dem som ikke ser lenger enn sin nese, forstår at alle kan ha det vanskelig selv om det kanskje er vanskelig å se. Er det ikke det dem forresten sier,- at dem som smiler mest er dem med vansklige problemer dem ikke vil andre skal se? Uansett. Du virker som en fantastisk jente Kristina. Ingenting har forandret syn på deg fra min side :-)

Lisa

20.05.2011 kl.10:07

Årh! Du har jo framstilt deg sånn selv, det er jo Du som har skrevet blogginnlegg om hvor fin du er og hvor bra du er og hvor mye penger du har og alt sånt! Før du fikk kjæreste så snakket du bare om hvor bra og fantastisk du syntes selv at du var! DU har skrevet det, da må du jo skjønne at folk dømmer!
Er så irriterende når det kommer sånn sad innlegg og krokodller tårer også er det DEG selv som har sittet deg i den posisjonen der folk ikke kan annet enn å dømme fordi DU selv har så sakt at du er så grååådig overfladisk og helt fantastisk.

Kristin

20.05.2011 kl.10:31

Skjønner den, Kristina. Men jeg vil at du skal vite at det er mange jenter her ut som synes at du er veldig flink til å blogge, som synes du er pen og at, likevel om du ikke har ett "fasadeliv", så liker vi bloggen din! :) jeg ville bare takke deg for den fine bloggen din, og alle de fine ordene du skriver her! Det ER mange som setter pris på deg, godjenta!! :) det er bare slik at de som har noe stygt å si er flinkere til å kommentere, likevel om det bare er en liten del av leserene dine som er frekke..! ;*

Dessuten så er jeg helt sikker på at ingen hater deg! Jeg lover at de jentene som møter deg er snille, likevel om jeg kjenner følelsen :/

Men du Kristina? Du ser bra ut om dagen!! :)

Kathrine :)

20.05.2011 kl.13:50

jeg syns du er kjempe flink, Kristina! du er deg selv, og jeg ser veldig opp til deg. kjenner meg veldig igjen i det du skriver om at du ofte ikke tar initiativ til å snakke med folk du ikke kjenner! jeg blir ihvertfall litt sånn. digger bloggen din og deg, så stå på videre! jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din med det først ;) klem <3

Ida Sofie

20.05.2011 kl.15:16

Jeg fikk utrolig insperasjon av dette innlegget, så jeg skrev mitt eget som handler om det samme, du kan lese det her om du har lyst : http://idasofiesworld.blogg.no/1305897289_you_know_my_name_not_.html

Vil bare si at jeg kunne ønske jeg fikk muligheten til å bli kjent med DEG, ikke blogg Kristina. Fordi jeg er sikker på at jeg hadde digget deg for den du er!

Besa

20.05.2011 kl.15:46

Det er veldig mange som har fordommer ovenfor andre. Jenter er helt sinnsykt gode på dette! Syns at ei jente er bitch bare pga fake hår,mye sminke og mange gutte venner.. NOT TRUE. Bare pga en person bruker briller, er flink på skolen og er ikke en wild party animal, så er den personen dømt til å være nerd.. NOT TRUE.

Alle har en side ved seg selv som de ikke viser til alle. Ingen som kjenner en person før de faktisk virkelig har blitt kjent med den personen. Jeg har vært veldig flink til å dømme folk etter 1 øyekast. Men det er virkelig feil av meg, og jeg prøver å lære av mine feil.

Jeg leser ikke bloggen din. Har hørt om den, men jeg har ikke lest den. Men jeg tror at du har fått deg en ny leser!

Mia

20.05.2011 kl.18:24

Helt fantastisk skrevet Kristina!

Anette

22.05.2011 kl.12:48

Så fint at du deler detta med leserne dine! :) Skjønner at det krevde mye av deg! Syns du er flink :)
Kan jeg få foreslå noe..? Har du prøvd kinesiologi? Det KAN hjelpe deg med de dumme tankene om at ingen liker deg og den redselen din og sånt. For det er tanker og følelser du ikke TRENGER å ha, men som er skapt av negative energier og bånd. Veit det kanskje høres litt hokuspokus ut, men det er faktisk en helt fantastisk terapigreie, som ikke krever mange gangene og sånt. Sjøl har jeg hatt utrolig gode resultater av det, ting jeg ALDRI trodde ville bli bedre har faktisk blitt så godt som bra. Send meg gjerne en mail hvis du lurer mer på åssen det funker og sånt :) Men er iallfall noe å vurdere, kinesiologi, sånn at du slipper de unødvendige tankene som helt sikkert tapper deg ganske så mye.

Adelen

25.05.2011 kl.00:22

Hei Kristina :-) vil først begynne med å si det at bloggen din er utrolig , er selv en jevnlig leser av din blogg , mange flotte tips å ta med seg - så stå på videre! Syns det er utrolig sterkt gjort av deg å skrive dette innlegget , det viser bare til alle dine lesere at du er på en god vei ved å takle dette bedre og bedre for hver dag. Jeg aner virkelig ikke hvordan et blogg yrke er , men jeg kan regne med at det er både negative sider og positive sider med det , du må aldri glemme det at du viser alle virkelig hvor stort pågangsmot du har :-) er ikke mange som hadde klart alt det nagative man kan få igjennom en blogg , vi alle er forskjellige , men alle er der igjen sterke på sine måter! Men all ros til deg for at du ville dele dette med dine lesere , det viser bare til at flere der ute vil få fin tiltro og vite at de heller ikke er alene om sånne tanker :-) Det handler om å gi og ta her i livet , og i hver motbakke går det oppover ;-) ønsker deg alle gode ønsker og stå på vilje med bloggen og videre:-)

Skriv en ny kommentar

hits