er nesten blitt nudist

Neimen dere! Var det verken palmesøndag eller palmefest i dag? Slapp av folkens, jeg fulgte god nok med i krl timene på ungdomsskolen til å vite hvorfor man feirer palmesøndag. Jesus lærte seg jo endelig å ri, og galoperte bortover på et esel i Jerusalem. Etter den hendelsen ble han seriøst min favoritt sprangrytter.

Ellers bare koser jeg meg i sola med Graniten og digger livet. Har også spist årets første is, noe som var på høy tid. Det ser ut til at sommeren er kommet for å bli her på Sørlandet. I April, det må man jo bare elske!! ♥

I skrivende stund sitter jeg i sofaen å blogger, mens min kjære skrur sammen pax-garderoben min som jeg har designet selv. Har hatt tøyet mitt på gulvet i to måneder nå, noe som har ført til daglige raserianfall fordi jeg ikke klarer å finne det jeg vil gå med. Jeg har jo ikke akkurat lite klær, så å leite gjennom to tonn jeans og 500 gensere hver eneste dag, har nesten gjort meg til nudist. NÅ får jeg derimot endelig garderoben min på plass, gleder meg som en unge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits